Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
4 aydir bende bu sorunun cevabini bekliorum :-(Kizlar 15. Gunumdeyim ve kutuk gibi kalin düz bir burnum var hafif kavisli ve kalkik olsun istiyordum sizce sislikler indikce ne kadar değişir?
Kizlar 15. Gunumdeyim ve kutuk gibi kalin düz bir burnum var hafif kavisli ve kalkik olsun istiyordum sizce sislikler indikce ne kadar değişir?
Canim suanda boyle burnum 16. GunHenuz 3.ayi tam doldurmadigi için yardimci olamiycam ama arama butonuna 6aylik degisim 1sene öncesi sonrası yazarsanız koyanlardan senelik ya da aylık degisimleri gorwbilirsiniz bi fikir olur insanin içi rahatliyo baktikca çunku bu ayda goruntu olarak uyuştugum çok resim gördüm cidden daha var diyosun baktikca rahatlqma oluyo
bence harika gorunuooo hic de kalin falan degil vala cok begendmmm gule gule kullannCanim suanda boyle burnum 16. Gun
Gercekten mi canim ama ucu top gibi ya hic kalkik degil bide önden fotoda var en başta baktın mı canimbence harika gorunuooo hic de kalin falan degil vala cok begendmmm gule gule kullann
baktim.ve cok begndm benim yerimde olsan napardin kkm bilir haline sukret vala gayet guzel ve daha o inicek kibarlasicak kavislenicekGercekten mi canim ama ucu top gibi ya hic kalkik degil bide önden fotoda var en başta baktın mı canim
Canim suanda boyle burnum 16. Gun
bnm ilk zamanlar biraz kavisliydi ama burun sertliği gittikçe düzleşmeye başladı ve burnum gittikçe büyüyo gibi hissediyorum. :/Kizlar 15. Gunumdeyim ve kutuk gibi kalin düz bir burnum var hafif kavisli ve kalkik olsun istiyordum sizce sislikler indikce ne kadar değişir?
Canim suanda boyle burnum 16. Gun
kafama takilan önden top gibi olmasi ince burnum vardi suan heryeri kalin ne kadar zamanda iner acaba? Görenler degisim yok önden sanki hep boyleydin diyorlar biraz kalkik ve kavis isterdim aslinda zamanla nasil olacak daha asagi dusucek mi burun ucu endiseliyimgayet başarılı bir ameliyat .. daha 2 hafta olmuş zamanla inecektir.. :)
Canım gayet güzel burnun kavisli :) önden kütük gibi olması benimde sorunum sanırım şişliklerden gün geçtikçede kalkıklığı iniyor valla bende korkmaya başladım :)kafama takilan önden top gibi olmasi ince burnum vardi suan heryeri kalin ne kadar zamanda iner acaba? Görenler degisim yok önden sanki hep boyleydin diyorlar biraz kalkik ve kavis isterdim aslinda zamanla nasil olacak daha asagi dusucek mi burun ucu endiseliyim