Burun estetiği kötü sonuç

Amellyat masasındaki gibi kalmıyor burun kesinlikle pişman oldum estetik yaptırdığıma
Merhaba siz burun delik şekillendirici aparat kullanmış mıydınız? Kullandıysanız ne kadar taktınız geçmiş olsun bence burdaki en büyük sıkıntı doktorun kullandığı teknik diye düşünüyorum
Sonuçta burnun sonradan şekillenmesi onların kullandığı tekniğe göre oluyor

Merhaba siz burun delik şekillendirici aparat kullanmış mıydınız? Kullandıysanız ne kadar taktınız geçmiş olsun bence burdaki en büyük sıkıntı doktorun kullandığı teknik diye düşünüyorum
Sonuçta burnun sonradan şekillenmesi onların kullandığı tekniğe göre oluyor
Kullandım gece gündüz tak dediler ne dedilerse yaptım yani bencede doktorla alakalı ben zaten ne yapabilirim ki masaj kalıyor hastaya amelşyattan sonra burnum resmen eski burnuma döndü zamanla birde gidip prof. Dr a oldum rezil ama bu böylr kalsın düzeltme işlemi vs ilgilenmesin heryere yazıp rezil edicem

Benimde ilk burun ameliyatım sonrası tıpkı bu şekilde şişti
Asla masadaki haline dönmedi
Aynı doktora revizyon olmak gibi bir hata yaptım bir yıl sonra , daha da kötü oldu
Şimdi başka bir doktora üçüncü ameliyatı oldum
Eğer burnunuzda ilk ameliyatta sorun varsa kesinlikle aynı doktora revizyon yaptırmak hataymış bunu anladım
Şu an üçüncü kez aynı acıyı çekiyorum

Aynı doktora revizyon olmak gibi bir hata yaptım bir yıl sonra , daha da kötü oldu
Eğer burnunuzda ilk ameliyatta sorun varsa kesinlikle aynı doktora revizyon yaptırmak hataymış bunu anladım
Kikirdak eklendi mi size?

Şu an nasılsın

Merhaba ben 2024 aralık tarihinde burun estetiği oldum. Şuan 4.ayım dolmak üzere ama ameliyat masasıyla şuanki burun birbirinden bağımsız iki farklı burun evet ameliyat masasindaki hali gibi kalmıyor farkındayım ama bu kadar değişim bana normal gelmiyor ayrıca ucu düştü yani ödemden kaynaklı olabilceğini sanmıyorum kolumella dedikleri burun deliklerinün arasındaki orta kısım altı aşırı balon gibi iğrenç bir haldeyim yaşayan biri var mı kızlar psikolojim alt üst oldu.. foto bırakuyorum 🥺🥺😢
1.5 sene oldu asla o ameliyat masasında ki görüntüyü beklemeyin kesinlikle1.5 sene boyunca hep ödem dedim ama ödem mi kalır yani😂.O görüntüye hiç ulaşmadı,yanından dahi geçmedi maalesef.

1.5 sene oldu asla o ameliyat masasında ki görüntüyü beklemeyin kesinlikle1.5 sene boyunca hep ödem dedim ama ödem mi kalır yani😂.O görüntüye hiç ulaşmadı,yanından dahi geçmedi maalesef.
Ödem derken yani o ameliyat masasındaki gibi düzgün durmuyor mu. Sosyal medyada bazı burnunu yaptıranları görüyorum burunları harika olmuş ama bazıları da ödemdir şekil değişmesidir böyle zorluklar yaşıyor sanırım... Yaptırırken iki kere düşünmek lazım :(

Ödem derken yani o ameliyat masasındaki gibi düzgün durmuyor mu. Sosyal medyada bazı burnunu yaptıranları görüyorum burunları harika olmuş ama bazıları da ödemdir şekil değişmesidir böyle zorluklar yaşıyor sanırım... Yaptırırken iki kere düşünmek lazım :(
Hayır o ameliyat masasında çekilen burunla şimdi ki burnumun hiç alakası yok,hani düşme payı vs var ama yine de burnum 1.5 sene de hiç o görüntüye ulaşmadı shop felan mı yapıyolar diye düşünmeye başladım hatta.

Hayır o ameliyat masasında çekilen burunla şimdi ki burnumun hiç alakası yok,hani düşme payı vs var ama yine de burnum 1.5 sene de hiç o görüntüye ulaşmadı shop felan mı yapıyolar diye düşünmeye başladım hatta.
Ben farklı bir ameliyat oldum benim her açıdan fotoğrafım videom çekilmiş. Estetik ameliyatlarda da çekip yapılan işlemi göstermeleri lazım aslında

Merhaba ben de yaklaşık 3 ay önce ameliyat oldum ve burun ucumda size benzer sıkıntı yaşamaktayım. Sol delik tarafındaki kısımda şişme ve düşüklük var. Doktoruma söyledim bu burun daha şekillenecek 6. Aya kadar değişimler olacak diyip her kontrol sonrası gönderiyor.

Size katılıyorum.burnum hergun değişiyor sanki.

Back
X