- 20 Mayıs 2023
- 1.417
- 768
- 53
Anladım ama bana çok şiş geldi başka doktorun da bir fikrini al istersenEnfeksiyon geçirdim zaten ama ilk ay oldu sonra ilaç kullandım doktor gözetiminde atlattım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anladım ama bana çok şiş geldi başka doktorun da bir fikrini al istersenEnfeksiyon geçirdim zaten ama ilk ay oldu sonra ilaç kullandım doktor gözetiminde atlattım
Merhaba siz burun delik şekillendirici aparat kullanmış mıydınız? Kullandıysanız ne kadar taktınız geçmiş olsun bence burdaki en büyük sıkıntı doktorun kullandığı teknik diye düşünüyorumAmellyat masasındaki gibi kalmıyor burun kesinlikle pişman oldum estetik yaptırdığıma
Kullandım gece gündüz tak dediler ne dedilerse yaptım yani bencede doktorla alakalı ben zaten ne yapabilirim ki masaj kalıyor hastaya amelşyattan sonra burnum resmen eski burnuma döndü zamanla birde gidip prof. Dr a oldum rezil ama bu böylr kalsın düzeltme işlemi vs ilgilenmesin heryere yazıp rezil edicemMerhaba siz burun delik şekillendirici aparat kullanmış mıydınız? Kullandıysanız ne kadar taktınız geçmiş olsun bence burdaki en büyük sıkıntı doktorun kullandığı teknik diye düşünüyorum
Sonuçta burnun sonradan şekillenmesi onların kullandığı tekniğe göre oluyor
Umarımbana ödem gibi geldi ya sanki gececekmis gibi
Kikirdak eklendi mi size?Benimde ilk burun ameliyatım sonrası tıpkı bu şekilde şişti
Asla masadaki haline dönmedi
Aynı doktora revizyon olmak gibi bir hata yaptım bir yıl sonra , daha da kötü oldu
Şimdi başka bir doktora üçüncü ameliyatı oldum
Eğer burnunuzda ilk ameliyatta sorun varsa kesinlikle aynı doktora revizyon yaptırmak hataymış bunu anladım
Şu an üçüncü kez aynı acıyı çekiyorum
Şu an nasılsınBenimde ilk burun ameliyatım sonrası tıpkı bu şekilde şişti
Asla masadaki haline dönmedi
Aynı doktora revizyon olmak gibi bir hata yaptım bir yıl sonra , daha da kötü oldu
Şimdi başka bir doktora üçüncü ameliyatı oldum
Eğer burnunuzda ilk ameliyatta sorun varsa kesinlikle aynı doktora revizyon yaptırmak hataymış bunu anladım
Şu an üçüncü kez aynı acıyı çekiyorum
İlk iki ameliyatımda birincisinde kaburgamdan ,ikincisinde kulağımdan kıkırdak alındıKikirdak eklendi mi size?
Şu an gayet iyi görünüyorŞu an nasılsın
1.5 sene oldu asla o ameliyat masasında ki görüntüyü beklemeyin kesinlikle1.5 sene boyunca hep ödem dedim ama ödem mi kalır yaniMerhaba ben 2024 aralık tarihinde burun estetiği oldum. Şuan 4.ayım dolmak üzere ama ameliyat masasıyla şuanki burun birbirinden bağımsız iki farklı burun evet ameliyat masasindaki hali gibi kalmıyor farkındayım ama bu kadar değişim bana normal gelmiyor ayrıca ucu düştü yani ödemden kaynaklı olabilceğini sanmıyorum kolumella dedikleri burun deliklerinün arasındaki orta kısım altı aşırı balon gibi iğrenç bir haldeyim yaşayan biri var mı kızlar psikolojim alt üst oldu.. foto bırakuyorum![]()
Ödem derken yani o ameliyat masasındaki gibi düzgün durmuyor mu. Sosyal medyada bazı burnunu yaptıranları görüyorum burunları harika olmuş ama bazıları da ödemdir şekil değişmesidir böyle zorluklar yaşıyor sanırım... Yaptırırken iki kere düşünmek lazım1.5 sene oldu asla o ameliyat masasında ki görüntüyü beklemeyin kesinlikle1.5 sene boyunca hep ödem dedim ama ödem mi kalır yani.O görüntüye hiç ulaşmadı,yanından dahi geçmedi maalesef.
Hayır o ameliyat masasında çekilen burunla şimdi ki burnumun hiç alakası yok,hani düşme payı vs var ama yine de burnum 1.5 sene de hiç o görüntüye ulaşmadı shop felan mı yapıyolar diye düşünmeye başladım hatta.Ödem derken yani o ameliyat masasındaki gibi düzgün durmuyor mu. Sosyal medyada bazı burnunu yaptıranları görüyorum burunları harika olmuş ama bazıları da ödemdir şekil değişmesidir böyle zorluklar yaşıyor sanırım... Yaptırırken iki kere düşünmek lazım![]()
Ben farklı bir ameliyat oldum benim her açıdan fotoğrafım videom çekilmiş. Estetik ameliyatlarda da çekip yapılan işlemi göstermeleri lazım aslındaHayır o ameliyat masasında çekilen burunla şimdi ki burnumun hiç alakası yok,hani düşme payı vs var ama yine de burnum 1.5 sene de hiç o görüntüye ulaşmadı shop felan mı yapıyolar diye düşünmeye başladım hatta.
Merhaba kime oldunuz özelden yazabilir misinizSizin yine iyi benim resmen eski haline geldi bir de inceydi kalınlaştı kemik çıkıntısı oldu gerçekten ehline denk gelmedikçe rinoplasti pişmanlıktır
Size katılıyorum.burnum hergun değişiyor sanki.1.5 sene oldu asla o ameliyat masasında ki görüntüyü beklemeyin kesinlikle1.5 sene boyunca hep ödem dedim ama ödem mi kalır yani.O görüntüye hiç ulaşmadı,yanından dahi geçmedi maalesef.
Nasil oluyor peki zamanlaSize katılıyorum.burnum hergun değişiyor sanki.
Herkesinki farkli. Illa zamanla surasi soyle oluyor diyemeyiz. Teknige de bagli, senin cildine de.Nasil oluyor peki zamanla
Nasil oluyor peki zamanla
[/QUOTEÖnden kalın büyük oluyorNasil oluyor peki zamanla