Burundaki izi azaltmanın bir yolu var mı?

Cv1992

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2016
1.056
608
123
Erzurum
Izin tamamen geçmeyeceğini biliyorum ama daha az görünür hale gelmesi için yapılacak birşey var mi

Scar ex jel kullanıyorum doktora sorup foto attım 3.5 Ay oldu izler duruyor diye o önerdi , cildim ince hassas yara iyileşmem kötü öyle olunca mecburen kullanıyorum kiminin hiç iz kalmadan iyileşir

Scar ex jel kullanıyorum doktora sorup foto attım 3.5 Ay oldu izler duruyor diye o önerdi , cildim ince hassas yara iyileşmem kötü öyle olunca mecburen kullanıyorum kiminin hiç iz kalmadan iyileşir
Bende bakarım. benim cildim ince değil.daha etkili bir çözüm yolu arıyorum prp scar izlerine uygulanabilir diye duydum onu araştırmayı düşünüyorum insanlar farkediyor izden anlaşılıyor ameliyat olduğum.

Bende de güneşte kızarıyor, kafamı kaldırınca ortadaki kesi görünüyor , yanlar da cabası . Bol bol güneş kremi sürüyordum ama nafile

Bende de güneşte kızarıyor, kafamı kaldırınca ortadaki kesi görünüyor , yanlar da cabası . Bol bol güneş kremi sürüyordum ama nafile
Erzurumda pek güneş yok o yüzden şimdiye kadar etkilenmedim :):)dikkat etmek lazim ameliyattan sonra burunda leke yapabiliyormuş güneş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…