Burundaki kalın et tabakası sebebi ne olabilir

Berraki

Üye
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2017
214
50
18
33
dokununca kalın bir et tabakası geliyor elime ? Kalın derili değilim sebebi ne olabilir

Eğer sırt kısmı diyorsan ödemdir veya dokular tam oturmamış henüz o yüzden. Ben de kalın derili değilim normalde sırtına dokununca direk kemik gelirdi elime ama şimdi şişlikten dolayı dokununca kemikle deri arasında bayağı mesafe var gibi. Zamanla inecek diye ümit ediyorum.

Eğer sırt kısmı diyorsan ödemdir veya dokular tam oturmamış henüz o yüzden. Ben de kalın derili değilim normalde sırtına dokununca direk kemik gelirdi elime ama şimdi şişlikten dolayı dokununca kemikle deri arasında bayağı mesafe var gibi. Zamanla inecek diye ümit ediyorum.
Benim yanlar öyle tam dediğin gibi dokununca kemikle deri arası mesafeli

Kızlar bi bakın 1 ay olacak ameliyat olalı nasıl görünüyor ömden yamuk gibi geliyo acaba ödemmi daha
collage-1520096195612.webp

1 ay ödemler için çok erken.5 ay oldu benim hala ödem var önden kalın duruyor.bikaç ay sonra ödemler azalır şekil daha net belli olur.
İnşallah ya önden beğenmiyorum hiç 4 gün sonra kontrole gideceğim bakalım doktor ne diyecek

daha öncesinde burnun

Canım senin ameliyat nasıldı bandajlar çıktı mı
Öncesi fotom yok. Sırt kısmı kemerli olduğu için sivridir fakat kemer gittikten sonra sırt kısmı yanlara yayıldı gibi işte ne bileyim ödemdenmidir nedir ön taraftan beğenmiyorum :(

Back
X