Arkadaşlar merhaba burun ameliyatı olalı tam 6 ay oldu. İlk aydan beri bi orantısızlık var bi taraf diğerine göre daha aşağıda sanki geçer sandım ama geçmedi. Sizce nasıl görünüyor. Böyle bi durumla karşılaşıpta geçtiğini gören oldu mu?
Çok belli olmuyor ama egrilik yamukluk olup sonradan duzelen olduysa buraya yazarsa iyi olur gerçekten.. Çünkü benim de 1 ay oldu yamukluk var biraz :/
İnsan yüzünün sag kısmı ve sol kısmı birbirinden farklı Allah bu şekilde yaratmışken kulların birebir eşit yapmasını beklemiyoruz. Aynaya baktığında yeni halini eskisinden çok beğendiysen ufak tefek şeylere takılma
İnsan yüzünün sag kısmı ve sol kısmı birbirinden farklı Allah bu şekilde yaratmışken kulların birebir eşit yapmasını beklemiyoruz. Aynaya baktığında yeni halini eskisinden çok beğendiysen ufak tefek şeylere takılma
Çok bariz bişey yok bencede.Sizde esabil beye olmuştunuz sanırım 6.ay kontrolüne gittiniz mi acaba o ne dedi.sormamın sebebi bendede bazı problemler oldu ne diyeceğini merak ediyorum.
Geçmiş olsun size de. Benim ki dışardan farkediliyor resimlerde de bariz belli aslında çok da kafama takmıyorum ama insan olmuşken iyisi olsun istiyor.
Çok bariz bişey yok bencede.Sizde esabil beye olmuştunuz sanırım 6.ay kontrolüne gittiniz mi acaba o ne dedi.sormamın sebebi bendede bazı problemler oldu ne diyeceğini merak ediyorum.
Geçmiş olsun size de. Benim ki dışardan farkediliyor resimlerde de bariz belli aslında çok da kafama takmıyorum ama insan olmuşken iyisi olsun istiyor.
Arkadaşlar merhaba burun ameliyatı olalı tam 6 ay oldu. İlk aydan beri bi orantısızlık var bi taraf diğerine göre daha aşağıda sanki geçer sandım ama geçmedi. Sizce nasıl görünüyor. Böyle bi durumla karşılaşıpta geçtiğini gören oldu mu?Eki Görüntüle 2128644