Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet haklısınız ben de böyle düşünüyorum zaten çok fazla dert etmiyorum sadece bu durumu yaşayıp düzeldiğini gören oldu mu diye sormak istedim.İnsan yüzünün sag kısmı ve sol kısmı birbirinden farklı Allah bu şekilde yaratmışken kulların birebir eşit yapmasını beklemiyoruz. Aynaya baktığında yeni halini eskisinden çok beğendiysen ufak tefek şeylere takılma
Benimde kavis sagdan bakinca farkli soldan bakinca farkli. Disardan kimse anlamiyor. Benim gorebildigim bir detay. Insanin uzuvlari birbirinden farkli olurmus.Eski hali düşüktü burun ucum daraltma yapılmadı. Yamuk değil ama sağ tarafım daha aşağıda sola göre.
Geçmiş olsun size de. Benim ki dışardan farkediliyor resimlerde de bariz belli aslında çok da kafama takmıyorum ama insan olmuşken iyisi olsun istiyor.Benimde kavis sagdan bakinca farkli soldan bakinca farkli. Disardan kimse anlamiyor. Benim gorebildigim bir detay. Insanin uzuvlari birbirinden farkli olurmus.
Teşekkürler ama ben esabil beye ameliyt olmadım. Kendi doktorum 8. Ayda görüşelim dedi 8. Ayda daha iyi oturacaüını söyledi bekliyorum bakalım.Çok bariz bişey yok bencede.Sizde esabil beye olmuştunuz sanırım 6.ay kontrolüne gittiniz mi acaba o ne dedi.sormamın sebebi bendede bazı problemler oldu ne diyeceğini merak ediyorum.
umarım istediğiniz gibi olur.gerçekten insan olduğuma deysin diyor bi süre sonra.Teşekkürler ama ben esabil beye ameliyt olmadım. Kendi doktorum 8. Ayda görüşelim dedi 8. Ayda daha iyi oturacaüını söyledi bekliyorum bakalım.
Kesinlikle. Çok teşekkür ederim. Size de geçmiş olsunumarım istediğiniz gibi olur.gerçekten insan olduğuma deysin diyor bi süre sonra.
Tsk ederim. Kafaya takmamakla en iyisini yapiyorsun. Yoksa insanin psikolojisini bozar. Beterin beteri var diye sukretmeliyiz.Geçmiş olsun size de. Benim ki dışardan farkediliyor resimlerde de bariz belli aslında çok da kafama takmıyorum ama insan olmuşken iyisi olsun istiyor.
Çok doğru çok sağolun :))Tsk ederim. Kafaya takmamakla en iyisini yapiyorsun. Yoksa insanin psikolojisini bozar. Beterin beteri var diye sukretmeliyiz.
Merhaba benim burnumda öyle 40 gün oldu düzeldi mi sizin?Arkadaşlar merhaba burun ameliyatı olalı tam 6 ay oldu. İlk aydan beri bi orantısızlık var bi taraf diğerine göre daha aşağıda sanki geçer sandım ama geçmedi. Sizce nasıl görünüyor. Böyle bi durumla karşılaşıpta geçtiğini gören oldu mu?Eki Görüntüle 2128644