Maske Tarifleri burundaki siyah noktalar ve bitkisel yağlar

Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta

Jenyfer

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Mart 2014
215
83
98
Arkadaşlar merhaba ben 24 yaşındayım ve burnumun üzerindeki siyah noktalardan aşırı derecede rahatsızım. Çok fazla ürün kullandım şimdiye kadar. Belki de bu kullandığım ürünler yüzünden olcak ki hiç bir sorunu olmayan cildimde sivilceler çıktı. Doktora gittim, antibiyotik ve birkaç sürülebilen ilaçla kurtuldum o iltihaplı, iri sivilcelerimden. Ama şimdi de onların mirasçıları lekelerle ve siyah noktalarla uğraşıyorum veee tabii arada yine çıkan tek tük kocamaaaan sivilcelerimle. Her sabah ve akşam Bioderma nın jel temizleyicisiyle yıkıyorum yüzümü. La roche posay ın göz altı nemlendiricisini uyguluyorum göz altlarıma. Ve sonra kayısı çekirdeği yağı ve buğday yağını masajla cildime yediriyorum. Bu yağları gece yatmadan sürüp sabah yıkıyorum sadece. Cildim istediğim gibi değil. Yanlış uygulama mı yapıyorum acaba:110: Lütfen gerçekten işe yarayan yöntemleri benle de paylaşabilir mi bi bilen , cildim elden gidiyomuş gibi hissetmeye başladım:KK64::KK35:

Ben 3 gündür yüzüme 1 büyük dilim limon kesip yüzüme tamamen yedirip,sürüyorum.
elimle masaj yapmiyorum.
ve bu 3 gündür çenemdeki sivilcelerin yarısı yok oldu.hem cildi yumuşatıyor,bir parlaklık geliyor insanın yüzüne :)

Ben 3 gündür yüzüme 1 büyük dilim limon kesip yüzüme tamamen yedirip,sürüyorum.
elimle masaj yapmiyorum.
ve bu 3 gündür çenemdeki sivilcelerin yarısı yok oldu.hem cildi yumuşatıyor,bir parlaklık geliyor insanın yüzüne :)
limonun asidi zarar vermiyomu ki? ben de dün yüzüme buhar verdim sonra da limon sürdüm çok fena yaktı hemen sildimmmmm:KK43:

Arkadaşlar merhaba ben 24 yaşındayım ve burnumun üzerindeki siyah noktalardan aşırı derecede rahatsızım. Çok fazla ürün kullandım şimdiye kadar. Belki de bu kullandığım ürünler yüzünden olcak ki hiç bir sorunu olmayan cildimde sivilceler çıktı. Doktora gittim, antibiyotik ve birkaç sürülebilen ilaçla kurtuldum o iltihaplı, iri sivilcelerimden. Ama şimdi de onların mirasçıları lekelerle ve siyah noktalarla uğraşıyorum veee tabii arada yine çıkan tek tük kocamaaaan sivilcelerimle. Her sabah ve akşam Bioderma nın jel temizleyicisiyle yıkıyorum yüzümü. La roche posay ın göz altı nemlendiricisini uyguluyorum göz altlarıma. Ve sonra kayısı çekirdeği yağı ve buğday yağını masajla cildime yediriyorum. Bu yağları gece yatmadan sürüp sabah yıkıyorum sadece. Cildim istediğim gibi değil. Yanlış uygulama mı yapıyorum acaba:110: Lütfen gerçekten işe yarayan yöntemleri benle de paylaşabilir mi bi bilen , cildim elden gidiyomuş gibi hissetmeye başladım:KK64::KK35:
Yüzünü her sabah&akşam vişne sabunu(aktardan veya internetten temin edebilirsin) ile yıka. Ardından bildiğimiz elma sirkesi ile tonikle. Daha sonra o kullandığın kayısı çekirdeği kremini sür. Bir de yüzümde sivilce lekeleri var diyorsun ya, bende de vardı. Haftada bir ve ya iki kere maya maskesi yap. Yarım yaş mayayı az biraz süt ile krem kıvamına getir. Gözaltlarında dahil her yerine sür ve 15 dk sonra yıka. Sonuçlarına sen bile şaşıracaksın.

Çok basit ve etkili bir şey söyleyeceğim. KİL MASKESİİİ :D Ben yaptım zamanında baya çok işe yarıyordu hatta arkadaşımın kızarıklıkları vardı sivilce gibi ona da tavsiye ettim zamanla yok olmaya başladılar. Gayet basit su ve toz kili krem gibi olana kadar karıştırıyorsun yüzüne sürüyorsun. Bir 15 dakika sonra yıkıyorsun. Hem yuzunu gerginleştiriyor, hem de aydınlatıyor benim de yuzumde hiç sivilce siyah nokta falan çıkmazdı maskeyi yaptığım donemlerde şimdi ise saldım :(

Yüzünü her sabah&akşam vişne sabunu(aktardan veya internetten temin edebilirsin) ile yıka. Ardından bildiğimiz elma sirkesi ile tonikle. Daha sonra o kullandığın kayısı çekirdeği kremini sür. Bir de yüzümde sivilce lekeleri var diyorsun ya, bende de vardı. Haftada bir ve ya iki kere maya maskesi yap. Yarım yaş mayayı az biraz süt ile krem kıvamına getir. Gözaltlarında dahil her yerine sür ve 15 dk sonra yıka. Sonuçlarına sen bile şaşıracaksın.
vişne sabununu hiç duymamıştım. cildim sivilcelenmeye yatkın bi sorun olur mu kio_Oo_Oo_O
maya maskesini duymuştum ama hiç yapmamıştım ,denemeye başlıcam bugün. ben de sonucunu yazarım. çok saolll:KK52::KK52::KK68:birazdan da c vitaminli aspirin ve bal maskesini yapıcam yine bu sitede okumuştum baya işe yarıyomuş yazılanlara bakılırsa. inşş bu kadar uğraşın sonucu kötü olmaz :KK64:

Çok basit ve etkili bir şey söyleyeceğim. KİL MASKESİİİ :D Ben yaptım zamanında baya çok işe yarıyordu hatta arkadaşımın kızarıklıkları vardı sivilce gibi ona da tavsiye ettim zamanla yok olmaya başladılar. Gayet basit su ve toz kili krem gibi olana kadar karıştırıyorsun yüzüne sürüyorsun. Bir 15 dakika sonra yıkıyorsun. Hem yuzunu gerginleştiriyor, hem de aydınlatıyor benim de yuzumde hiç sivilce siyah nokta falan çıkmazdı maskeyi yaptığım donemlerde şimdi ise saldım :KK43:
kil maskesini ben çok kullandım ama bana iyi gelmedi galiba kiii ondan sonra sivilcelenmeye başladı cildim:KK61::KK61::KK61:
hem de ne sivilcelenme :KK61: nasıl öyle bi etki gösterdi kil ben de anlayamadım bi türlü ama yağsız cildim yağlandı :KK42: herkeste aynı etkiyi göstermiyo demek çok dikkatli olmak lazımmış:KK51::KK51:

Canım siyah noktalardan kurtulmak için kullanabileceğin en iyi ürün St İves maske. Yanlış bilmiyorsam hassas ciltler için olanıda var. Dışarıda bulman çok zor ama çok şükür ürünü elinde bulunduran bir site buldum :) İstersen sanada adresini verebilirim. Çok pahalı değil ama etkili bir ürün

lekelere ve siyah noktalara iyi gelecek nadide şey glikolik asittir. glikolik asit içeren kozmetik ürünler kullanabilirsin veya glikolik asiti %2-3 oranında seyrelterek tonik yapabilirsin.

Daha dogal bsey var sivlce siyah nokta hatta yuzdeki lekelri ble geciriyo. Benmde burnmda asiri siyah nokta vardi ama btmek uzere suan

Canım sivilceler için ekmeğin içini ılık süt ile hafif ıslatıp sivilcenin üzerinde bekletmen gerekiyor. Almış olduğum güzellik kitabında okumuştum. Ne kadar doğru bilemiyorum ama zarar vereceğini düşünmüyorum. Denemekte yarar var :KK3:

Back
X