burundaki yamukluk ve burun delikleri

insomniacc

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2011
11
0
36
Ankara
kızlar ya bnm burnumun uc tarafı saga dogru duruyo hafiften ve burun deliklerim farklı. biri yassı duruo digeri dik duruyo. ondende burun deliklerim gorunuyo. gerci eskisine nispeten baya duzeldi ama bna hala kalkık geliyo. bunlar duzelrmi. ben ameliyat olalı 39 gun oldu. cevaplarınızı ve tecrubelerinizi bekliyorum

benim tam 2 ay oldu gün geçtikçe düzeliyor ama iyileşme süreci çok yavaş. ben de ilk günlerden itibaren senin gibi burnum yamuk burnum yamuk diye dolaşıyordum endişeyle ama 2 ayım doldu ve ilk günlere göre gerçekten düzelme var. hala orantısızlıklar var ve şiş haliyle. en az 6 ayı gözden çıkarmamız gerekiyor o yüzden moralini bozma:)

benim tam 2 ay oldu gün geçtikçe düzeliyor ama iyileşme süreci çok yavaş. ben de ilk günlerden itibaren senin gibi burnum yamuk burnum yamuk diye dolaşıyordum endişeyle ama 2 ayım doldu ve ilk günlere göre gerçekten düzelme var. hala orantısızlıklar var ve şiş haliyle. en az 6 ayı gözden çıkarmamız gerekiyor o yüzden moralini bozma:)

kesinlikle çok yavaş benimde 1 ay oldu hala sol taraf ödemli

ben bu problemlerden ameliyat oldum ve hala bıraz var gibi ama çevremdekiler kesinlikle öyle bir şeyin olmadığını söylüyor üfff ne zormuş...

Son düzenleme:
benim kıkırdaklarım çok inceymiş o yüzden bi taraf yamuk kaldı nefes alamıyorum belki seninde kıkırdak inceliğindendir.

Şişler inerken yamuk gibi görünmesi normal, asimetriklik birden bire geçmez, tüm şişler inince burun şekli belli olur, bence canınızı çok erken sıkıyorsunuz.

ya benim burnumun ucu taş gibi sert. bide kocaman duruyor. 20. günüm geçecek değil mi?

20.gün daha yolun başı canım, hem burun ucu en son inen yer diyebiliyorum, uzun bir süre burun ucu sert ve uyuşuk oluyor, canını sıkma, o burnun her gün şekilden şekle girecek o yüzden hemen panik yapma, sabret bekle.

ya benim burnumun ucu taş gibi sert. bide kocaman duruyor. 20. günüm geçecek değil mi?

Bazı doktorların burun ucuna düşmemesi için bir şey yerleştirdiğini duymuştum bu yüzden o bölge çok sert oluyormuş ve her türlü darbeye daha dayanıklı oluyormuş (o şey aklıma gelmedi:9:)

Son düzenleme:
üzülerek söylüyorumki ne yazık ki düzelmiyor. benimde alçım alındığında burnum yamuktu doktorum şiş henüz inecek dedi 2 ay geçtikten sonra kendiside kabul etti. ne yazık ki alçı alındığında gördüğün hali burnunun şekli şişlikler indikçe burun oturuyor şekl değişmiyor..
ben tekrar ameliyat oluyorum 3 eylülde..

açık teknikle daha kolay müdahjale edilebileceği için burun delikleri ve porblemli kıkırdaklar için ii olacağını düşünüoyurm

Ya hepinize hayırlı ramazanlar :)
Bişey sorcam size benim burnum yamuk değil mi ?
yoksa ben mi takıntı haline getirdim bilmiyorum .
1 senedir ortodonti tedavisi görüyorum ve doktorum 6 ay önce sol çenemde kayma olduğunu söylemişti .
Burun ve çene orantılı olarak düşünürsek burnum yamuk mu oluyoo anlamadım ki .s
Çok korkuyorumm ameliyat falan olmakta istemiyorumm bi bakar msınız bana mı öyle geliyo yoksa yamukluk var mı .
Gülerken çok belli oluyooo

Şekil a'da görüldüğü gbi :)

off deli olcam kendiliğinden olmuş olamaz değil mi ?
bi darbe falanda yemedim . :18::18:

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X