Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kızlar ya bnm burnumun uc tarafı saga dogru duruyo hafiften ve burun deliklerim farklı. biri yassı duruo digeri dik duruyo. ondende burun deliklerim gorunuyo. gerci eskisine nispeten baya duzeldi ama bna hala kalkık geliyo. bunlar duzelrmi. ben ameliyat olalı 39 gun oldu. cevaplarınızı ve tecrubelerinizi bekliyorum
ay sanki kendimi gördüm mesajında benimki de aynene öyle....korkuyorum öyle kalcak diye hem benim revizyon ilkinden kalan koukularımda var...dua ediyorum hep....geçici diyorlar inşallah öyledir...
Kızlar bende 2. ameliyatımı oldum. Bugün 18.günüm. Ama burun deliklerimde orantısızlık var benim de. Sol burun deliğim yamuk duruyor. Bunlar geçer mi acaba ya. 1.ameliyatımdan sonra böyle bir sorunum olmamıştı hiç.
[QUOTE="_ruby_, post: 20298910, member: 217benim sbenim kıkırdaklarım çok inceymiş o yüzden bi taraf yamuk kaldı nefes alamıyorum belki seninde kıkırdak inceliğindendir.[/QUOTE]
Selam yeni ameliyat oldum 1 hafta oldu ama brnum sağ tarafı Yamuk tu şimdi yine kıkırdak sağa kaydı duzeldinmi seninki