Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Neredeyse gebeliğin başından beri burun tıkanıklığı sorunum vardı. Ama son bir haftadır burnumu sildiğimde, özellikle sabahları, kanlı bir akıntı görüyorum. Bunun gebelikle bir ilgisi var mı?
Benim de gebeliğin başından beri bütün tıkanıklığım var vücudun daha çok oksijene ihtiyacı oluyormuş gebelik boyunca. Ben de alıştım artık iki yatsikla yatıyorum daha rahat ediyorum. 15. Hafta hamilelik günlüğünde de burun kanamaları başlayabilir yazıyordu. Bu da hamileliktenmis canim. Icin rahat olsun.
Neredeyse gebeliğin başından beri burun tıkanıklığı sorunum vardı. Ama son bir haftadır burnumu sildiğimde, özellikle sabahları, kanlı bir akıntı görüyorum. Bunun gebelikle bir ilgisi var mı?
Evet canım tamamen gebelikle alakalı benimde öyle kan basıncı yükseldiği için kanama olabiliyor mis doktoruma sordum ben benimki ara ara kaniyorduda bisprey verdi burnum hep kapalıydı hala aynı normal olur sıkıntı yok dedi bana canım