Burundan Gelen Kanlı Akıntı

seydosum

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2016
892
472
103
Neredeyse gebeliğin başından beri burun tıkanıklığı sorunum vardı. Ama son bir haftadır burnumu sildiğimde, özellikle sabahları, kanlı bir akıntı görüyorum. Bunun gebelikle bir ilgisi var mı?

O kanlı burun akıntısı gebeliğim boyunca oldu ve burun tıkanması çok rahatsız etmiyorsa evet gebelikle ilgili telaşlanma;)

Benim de gebeliğin başından beri bütün tıkanıklığım var vücudun daha çok oksijene ihtiyacı oluyormuş gebelik boyunca. Ben de alıştım artık iki yatsikla yatıyorum daha rahat ediyorum. 15. Hafta hamilelik günlüğünde de burun kanamaları başlayabilir yazıyordu. Bu da hamileliktenmis canim. Icin rahat olsun.

Bana da oldu damarlardaki kan miktarı arttığı için burundaki minnak ve ince damarlar catlayabiliyor.. çok normal rahat ol :KK46:

Neredeyse gebeliğin başından beri burun tıkanıklığı sorunum vardı. Ama son bir haftadır burnumu sildiğimde, özellikle sabahları, kanlı bir akıntı görüyorum. Bunun gebelikle bir ilgisi var mı?
Evet canım tamamen gebelikle alakalı benimde öyle kan basıncı yükseldiği için kanama olabiliyor mis doktoruma sordum ben benimki ara ara kaniyorduda bisprey verdi burnum hep kapalıydı hala aynı normal olur sıkıntı yok dedi bana canım

Kizlar gebelikte burun tikanikligi icin burnunuza zeytinyag damlatin, birde su burun bantlari var ya gece onlarda ise yariyor bilginiz olsun

Back
X