Kahverengi akıntı

aysefatma32

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2025
4
0
1
Merhaba. Ben en son düzgün adetimi mayısın 24 ünde oldum. Ondan sonra haziranın 24 ü gibi kahverengi akıntım başladı adete çevirecek sandım ama çevirmedi çok hafif bazen kanlı da oldu ama çok çok az. Ve âdet dönemi bitişinde de akıntım durdu. Bu olanı adet olarak sayabilir miyim yoksa şuan 50 gündür adet olmadım diye mi düşünmem gerekiyor. Ona göre plan yapacağım ama kestiremiyorum. Daha önce başına gelen var mı böyle olan

Merhaba. Ben en son düzgün adetimi mayısın 24 ünde oldum. Ondan sonra haziranın 24 ü gibi kahverengi akıntım başladı adete çevirecek sandım ama çevirmedi çok hafif bazen kanlı da oldu ama çok çok az. Ve âdet dönemi bitişinde de akıntım durdu. Bu olanı adet olarak sayabilir miyim yoksa şuan 50 gündür adet olmadım diye mi düşünmem gerekiyor. Ona göre plan yapacağım ama kestiremiyorum. Daha önce başına gelen var mı böyle olan
Hamile olma ihtimaliniz var mı acaba 🤔

Hmm anladım o zaman tam anlamıyla adet görmediğiniz için 50 gün olarak değerlendirmeniz lazım. En kısa sürede doktora görunmelisiniz. Çok uzun bir süre çünkü
Çok stresli bir dönemden geçtim ondandır diye düşünmüştüm zaten sık sıkta böyle durumlar başıma geliyor en son doktora gittiğimde hiçbir sıkıntı yok demişti

Hiçbir belirti de yok aslında birkaç gün sonra tatile gideceğim eğer o günü adet kabul etmezsem geciktiğinden dolayı tatilde olabilir ozaman. İnternette araştırdığımda adet kabul edilebilir tam adet zamanı olup bittiği için diye bilgiler gördüm başına gelen varmı diye merak etmişti m

Back
X