burundan kemik aldırıp ta ödemi geçmeyenler

Aduray

~Akıl küpü~
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2013
360
947
333
40
1 yıla aşkın ödem geçmedi sizinde var mı

ödem evet dediğiniz gibi çok ağır iniyor.ben burun deliklerimden kemik aldırdım nefes almamı engelliyordu ameliyat odum geçen haziranın 27isinde hala bir tarafında ödem var

ince derililerin ödemi gec iniyor ve cok belli oluyor. mesela benim daha oturmadı burnum ince derili olduğum için. 11 ay oldu :) ama giderek iniyor farkediyorum

Benim 2 ay olmak uzere ama burun deliklerinin icindeki odemler hala inmedi ve disardan cok belli oluyor. Birkac ayda da inecek gibi degil hic, benimki de seneyi bulur gibi geliyor. Ben kortizon yaptirmak istiyorum burun ucuma ama bikac doktor sakin yaptirma dedi selcuk inanli falan. Bilmiyorum en dusuk dozda kortizon ignelerini peynir ekmek gibi kullanio yabancilar gec inen odemler icin.
burun ucum sagli sollu cok kabarik duruyo odemler yastik gibi yerlesmis oraya mubarek.

ince derililerin ödemi gec iniyor ve cok belli oluyor. mesela benim daha oturmadı burnum ince derili olduğum için. 11 ay oldu :) ama giderek iniyor farkediyorum
peki seninde burun ucun ödemin etkisiyle şişmi görünüyor yoksa sivrimi:(

Benim 2 ay olmak uzere ama burun deliklerinin icindeki odemler hala inmedi ve disardan cok belli oluyor. Birkac ayda da inecek gibi degil hic, benimki de seneyi bulur gibi geliyor. Ben kortizon yaptirmak istiyorum burun ucuma ama bikac doktor sakin yaptirma dedi selcuk inanli falan. Bilmiyorum en dusuk dozda kortizon ignelerini peynir ekmek gibi kullanio yabancilar gec inen odemler icin.
burun ucum sagli sollu cok kabarik duruyo odemler yastik gibi yerlesmis oraya mubarek.
hmm anladım hiç hoş bir görüntü değil bence burnunla çok oynama olanıda kaybedersin sabretmek en mantıklısı bu durumda madem doğal bir durum beklemekten başka çare yok:)

Ben de ameliyat oldum ve henuz bir ay oldu. Acikcasi burnum eskisinden daha buyuk duruyor... odem mi yoksa sekli mi boyle olacak diye icim karariyor bakarken:)

Ben de ameliyat oldum ve henuz bir ay oldu. Acikcasi burnum eskisinden daha buyuk duruyor... odem mi yoksa sekli mi boyle olacak diye icim karariyor bakarken:)
Benimki de oyle canim zaten 1 ay ile 2 ay arasinda gozle gorulur bariz fark olmuyo. Ozellikle sabahlari ve dustan sonra kocaman burun! Gece pire sabah deve :D

bence yavaş yavaş iner burnun. benim de öyle geç indi

benimde ilk 1 ve 3 ay arasında burnum kocamandı hep ağlamıştım. ödem onlar. ve oturması 1 ve 2 sene de ancakmış. isz burda resim paylaşp yaynlayanlara aldanmayın. cünkü herkesin burun yapısı farklı.

kızlar ayrıca ben masaj yapmaya devam ediyorum oturması için. 11 ay oldu bu ay kontrolum var

benimde ilk 1 ve 3 ay arasında burnum kocamandı hep ağlamıştım. ödem onlar. ve oturması 1 ve 2 sene de ancakmış. isz burda resim paylaşp yaynlayanlara aldanmayın. cünkü herkesin burun yapısı farklı.
Canim aynen ya burda bir iki aylik foto paylasanlara bakiyorum 6 ayda daha neresi oturcak super burun simdiden diyorum bir de benimkine bakiyorum dolma gibi sekilsiz ucu sis.

Back
X