Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ödem olduğuna eminmisiniz belkide sekli o olabilirmi
ödemsede bazı sızın farkedemeyeceginiz ufak ince ödemlerin atılması 2 seneyi buluyormus
peki seninde burun ucun ödemin etkisiyle şişmi görünüyor yoksa sivrimiince derililerin ödemi gec iniyor ve cok belli oluyor. mesela benim daha oturmadı burnum ince derili olduğum için. 11 ay oldu :) ama giderek iniyor farkediyorum
hmm anladım hiç hoş bir görüntü değil bence burnunla çok oynama olanıda kaybedersin sabretmek en mantıklısı bu durumda madem doğal bir durum beklemekten başka çare yok:)Benim 2 ay olmak uzere ama burun deliklerinin icindeki odemler hala inmedi ve disardan cok belli oluyor. Birkac ayda da inecek gibi degil hic, benimki de seneyi bulur gibi geliyor. Ben kortizon yaptirmak istiyorum burun ucuma ama bikac doktor sakin yaptirma dedi selcuk inanli falan. Bilmiyorum en dusuk dozda kortizon ignelerini peynir ekmek gibi kullanio yabancilar gec inen odemler icin.
burun ucum sagli sollu cok kabarik duruyo odemler yastik gibi yerlesmis oraya mubarek.
Ben de ameliyat oldum ve henuz bir ay oldu. Acikcasi burnum eskisinden daha buyuk duruyor... odem mi yoksa sekli mi boyle olacak diye icim karariyor bakarken:)Benim 2 ay olmak uzere ama burun deliklerinin icindeki odemler hala inmedi ve disardan cok belli oluyor. Birkac ayda da inecek gibi degil hic, benimki de seneyi bulur gibi geliyor. Ben kortizon yaptirmak istiyorum burun ucuma ama bikac doktor sakin yaptirma dedi selcuk inanli falan. Bilmiyorum en dusuk dozda kortizon ignelerini peynir ekmek gibi kullanio yabancilar gec inen odemler icin.
burun ucum sagli sollu cok kabarik duruyo odemler yastik gibi yerlesmis oraya mubarek.
Benimki de oyle canim zaten 1 ay ile 2 ay arasinda gozle gorulur bariz fark olmuyo. Ozellikle sabahlari ve dustan sonra kocaman burun! Gece pire sabah deveBen de ameliyat oldum ve henuz bir ay oldu. Acikcasi burnum eskisinden daha buyuk duruyor... odem mi yoksa sekli mi boyle olacak diye icim karariyor bakarken:)
resmini eklermisinbenimkisi hep kocaman:)
benimki hafif şiş gözüküyorpeki seninde burun ucun ödemin etkisiyle şişmi görünüyor yoksa sivrimi![]()
birde sabahları uyanınaca şiş oluyor burnumun her yeri. ama sonra iniyor 1 saattepeki seninde burun ucun ödemin etkisiyle şişmi görünüyor yoksa sivrimi![]()
bence yavaş yavaş iner burnun. benim de öyle geç indiBenim 2 ay olmak uzere ama burun deliklerinin icindeki odemler hala inmedi ve disardan cok belli oluyor. Birkac ayda da inecek gibi degil hic, benimki de seneyi bulur gibi geliyor. Ben kortizon yaptirmak istiyorum burun ucuma ama bikac doktor sakin yaptirma dedi selcuk inanli falan. Bilmiyorum en dusuk dozda kortizon ignelerini peynir ekmek gibi kullanio yabancilar gec inen odemler icin.
burun ucum sagli sollu cok kabarik duruyo odemler yastik gibi yerlesmis oraya mubarek.
benimde ilk 1 ve 3 ay arasında burnum kocamandı hep ağlamıştım. ödem onlar. ve oturması 1 ve 2 sene de ancakmış. isz burda resim paylaşp yaynlayanlara aldanmayın. cünkü herkesin burun yapısı farklı.Ben de ameliyat oldum ve henuz bir ay oldu. Acikcasi burnum eskisinden daha buyuk duruyor... odem mi yoksa sekli mi boyle olacak diye icim karariyor bakarken:)
Canim aynen ya burda bir iki aylik foto paylasanlara bakiyorum 6 ayda daha neresi oturcak super burun simdiden diyorum bir de benimkine bakiyorum dolma gibi sekilsiz ucu sis.benimde ilk 1 ve 3 ay arasında burnum kocamandı hep ağlamıştım. ödem onlar. ve oturması 1 ve 2 sene de ancakmış. isz burda resim paylaşp yaynlayanlara aldanmayın. cünkü herkesin burun yapısı farklı.
Ayni seyi ben de dusundum:)Canim aynen ya burda bir iki aylik foto paylasanlara bakiyorum 6 ayda daha neresi oturcak super burun simdiden diyorum bir de benimkine bakiyorum dolma gibi sekilsiz ucu sis.