Burunnnn

userkisi

Üye
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2023
158
64
13
23
Hanımlar iyi akşamlar burnun bi tarafı diğer tarafından daha önce düşer mi? Çünkü mesela ben burnunun soluna dokunuyorum hissediyorum ama sağı sert ve bir milim yukarıda bilgisi olan bilgilendirebilir mi, 2. Ay bitecek ayın sonu

Kalın deriliyim benim burun ucum düştü doktorumdan düzeltmesini istedim 1. Yılda düzeltecek. Sağ tarafım daha sert sol yumuşak dediğiniz gibi, bir taraf bir tık daha yukarıda .
Ben dün doktora gittim kıkırdak ekledim daha oturmadı dedi ama yandan önden güzel beğeniyorum benim de bi taraf yukarıda boş taraf aşağıda

Ben dün doktora gittim kıkırdak ekledim daha oturmadı dedi ama yandan önden güzel beğeniyorum benim de bi taraf yukarıda boş taraf aşağıda
Daha yeniymiş sizin bende yandan beğeniyorum ama çaprazdan ucu düşük duruyor. Ödem dedi doktorum çünkü eski burnum düşük değildi sarkık bir görüntü oluştu 1. Yılda ödemlerin indiğinde düzeltiriz beğenmezsen dedi. Sizin de ödemdir muhtemelen iner, benim de sağım daha şiş ve sert 1 yılda iner diye düşünüyorum. Geçmiş olsun.

Back
X