kızlar yeni albüm ekledim yardımınıza, yorumlarınıza ihtiyacım var lütfen resımlere bakıp fikrinizi söylermisiniz burunucu estegımı, yoksa normal esttetik mi olmalıyım profılden kemer belli oluyomu cok az bi kemer var beni rahatsız etmıyomu ama siz ne dersınız nasıl duruyo sizce elımle cok az kaldrdıgımda bıle istedgım gibi oluyo kemıkle oynanmasına gerek varmı? yormlarnzı bekliorum lütfen:18:
kızlar yeni albüm ekledim yardımınıza, yorumlarınıza ihtiyacım var lütfen resımlere bakıp fikrinizi söylermisiniz burunucu estegımı, yoksa normal esttetik mi olmalıyım profılden kemer belli oluyomu cok az bi kemer var beni rahatsız etmıyomu ama siz ne dersınız nasıl duruyo sizce elımle cok az kaldrdıgımda bıle istedgım gibi oluyo kemıkle oynanmasına gerek varmı? yormlarnzı bekliorum lütfen:18:
kesinlikle tam burun estetiği.bende sadce burun ucu estiği yaptırdm ve pişman oldum.eger burnun hoşuna gitmıyorsa tam estetik yaptır o masaya yatmsken sonra pişman olursun.
canım masaya yatmışken tam estetik ol.yüzünün şekli minyon estetikle burun şeklin çok daha güzel olur.
jivaluna,beni ekler misin fotolarına bakmak istterim. benim de aynı sorunum var.ve doğal olsn diye burun ucu düzelsin ve fonksiyonel olarak düzelsin yeter diyorum.ben bu forum da yeniyim buarada hoşbulduk:)!
canım aslında burun şeklin kemerin çok kötü durmuyo.ama senin her aynaya baktığında gözüne batıcaktır.seni rahatsız ediyomu görüntüsü yoksa etrafındakilermi olsan daha iyi olur diyo bilmem ama.bana kalırsa ol çok güzel olduğunu göreceksin.estetik oldu diye pişmen olanı görmedim henüz.
jivaluna,beni ekler misin fotolarına bakmak istterim. benim de aynı sorunum var.ve doğal olsn diye burun ucu düzelsin ve fonksiyonel olarak düzelsin yeter diyorum.ben bu forum da yeniyim buarada hoşbulduk:)!
hoşgeldin absu fotolarım herkese acık cnm bakabılırsın tabi..
jivaluna estetik yaptırdın mı yoksa vaz mı geçtin?yaptırdıysan burun ucu mu yaptırdın yksa tam mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?