burunucu estetiğimi yoksa tam estettikmi ?

jivaluna

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Aralık 2010
294
0
66
İzmir
kızlar yeni albüm ekledim yardımınıza, yorumlarınıza ihtiyacım var lütfen resımlere bakıp fikrinizi söylermisiniz burunucu estegımı, yoksa normal esttetik mi olmalıyım profılden kemer belli oluyomu cok az bi kemer var beni rahatsız etmıyomu ama siz ne dersınız nasıl duruyo sizce elımle cok az kaldrdıgımda bıle istedgım gibi oluyo kemıkle oynanmasına gerek varmı? yormlarnzı bekliorum lütfen:18:

kızlar yeni albüm ekledim yardımınıza, yorumlarınıza ihtiyacım var lütfen resımlere bakıp fikrinizi söylermisiniz burunucu estegımı, yoksa normal esttetik mi olmalıyım profılden kemer belli oluyomu cok az bi kemer var beni rahatsız etmıyomu ama siz ne dersınız nasıl duruyo sizce elımle cok az kaldrdıgımda bıle istedgım gibi oluyo kemıkle oynanmasına gerek varmı? yormlarnzı bekliorum lütfen:18:

ben ce ucunuda kaldırsan güzel olur ama sen bilirsin genede nasıl için rahat edecekse öyle yap derim ben:2:

ameliyat gerçekleştirilirken zaten bütün burun açılıyor tamamıyla düzeltilir zaten..

sakın buna kendin karar verme.doktoruna istediğin şekli göster.buna doktor karar versin.

kesinlikle tam burun estetiği.bende sadce burun ucu estiği yaptırdm ve pişman oldum.eger burnun hoşuna gitmıyorsa tam estetik yaptır o masaya yatmsken sonra pişman olursun.

canım masaya yatmışken tam estetik ol.yüzünün şekli minyon estetikle burun şeklin çok daha güzel olur.:21:

kesinlikle tam burun estetiği.bende sadce burun ucu estiği yaptırdm ve pişman oldum.eger burnun hoşuna gitmıyorsa tam estetik yaptır o masaya yatmsken sonra pişman olursun.

yaa sen neden burun ucuna yaptırmıstın canm ve neden pişman oldun resmlern varsa görebılırmıym lütfen.. ben doktora gıttım cok az bı kemerın var dedı bana bende burunucu estetgı dıye dusundum cnm doktorda olur dedi ama sonra burdakı yorumlardan kararsız kaldım:50:

canım aslında burun şeklin kemerin çok kötü durmuyo.ama senin her aynaya baktığında gözüne batıcaktır.seni rahatsız ediyomu görüntüsü yoksa etrafındakilermi olsan daha iyi olur diyo bilmem ama.bana kalırsa ol çok güzel olduğunu göreceksin.estetik oldu diye pişmen olanı görmedim henüz.:21::21:

jivaluna,beni ekler misin fotolarına bakmak istterim. benim de aynı sorunum var.ve doğal olsn diye burun ucu düzelsin ve fonksiyonel olarak düzelsin yeter diyorum.ben bu forum da yeniyim buarada hoşbulduk:)!

hoşgeldin absu fotolarım herkese acık cnm bakabılırsın tabi..:34:

canım aslında burun şeklin kemerin çok kötü durmuyo.ama senin her aynaya baktığında gözüne batıcaktır.seni rahatsız ediyomu görüntüsü yoksa etrafındakilermi olsan daha iyi olur diyo bilmem ama.bana kalırsa ol çok güzel olduğunu göreceksin.estetik oldu diye pişmen olanı görmedim henüz.:21::21:

çok tesekkür ederim yasmıncım ben o kemrden hiç rahatsız degılım tam tersi azcık olması doğallık bakımından hosuma gıdıyo bile dıyebılırım ama ucunun uzunlugu cok rahatsız ediyo aynaya yan durmaya korkuyorum o derece takıntı son bı seneye kadarda burnnmda kemer vaarmı yokmu bılmıyodum bile..o yuzden bende nıye bosu bosuna kemiğime ellettiriyim morluk acısı cekıyım dedm böyle dusundum ve sadece burunucu estetiği isitiyorum ucu bariz uzun :( kemerinnde göze batmadıgını söyledi arkaslr bıraz ıcm rahtladı ama yınede pişan olanları duyunca da korkuyorum :43:

jivaluna,beni ekler misin fotolarına bakmak istterim. benim de aynı sorunum var.ve doğal olsn diye burun ucu düzelsin ve fonksiyonel olarak düzelsin yeter diyorum.ben bu forum da yeniyim buarada hoşbulduk:)!

absucm baktınmı resımlere sen ne diosun peki ?sennde resmın varmı

jivaluna estetik yaptırdın mı yoksa vaz mı geçtin?yaptırdıysan burun ucu mu yaptırdın yksa tam mı?

yaptırdım bu gün 24.günüm :) sadece ucuna yaptırdım bakıldıgında pek bellı olmayan elleyınce bellı olan kucuk bı kemık cıkıntısıda vardı burnumda doktorum ıstersen onada bı torpü atarız dedı onu bıle ıstemedım sadece ucu kısaltılıp kaldırıldı burun delıklerım kucultüldü güzel oldu ben beğenıyorum su anda sıs halını bıle ki sıslıkten dolayı mınık asımetrıler var ama dedıgım gıbı daha 24.gun zamanla yavas yavas ınecek şişler çok ta memnunummm :D ama bastan söliyimmm şimdi foto beklemeyin en az üç ay sonra eklerimm :66: doktorumda ankarada serdar öztürkk :65:

Back
X