Gelinlik Modelleri Buse Terim 3 gelinlikle şov yaptı

okypete

Nirvana
Kayıtlı Üye
28 Mart 2008
84.870
40.691
698
A Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim'in kızı Buse Terim, Volkan Bahçekapı ile evlendi. Buse Terim düğün günü 3 gelinlik giydi

stats.php
Fatih Terim'in kızı Buse Terim ve Volkan Bahçekapılı'nın düğünleri dün gece Shangri La Bosphorus adlı mekanda gerçekleşti.

Rüya gibi bir düğünle dünya evine giren çift düğünün ardından after parti için Esma Sultan Yalısı'na geçtiler. Kendileri için özel olarak hazırlnanan eğlence için otelden ayrılan Volkan Bahçekapılı ve Buse Terim yaklaşık 250 kişinin katıldığı after partide doyasıya eğlenerek mutluluklarını dostları ile paylaştılar.
3 GELİNLİK GİYDİ

Buse Terim, rüya gibi düğününde 3 gelinlik giyerek adete şov yaptı. Terim, evden çıkardan beyaz sade bir elbiseyle düğün için hazırlanacağı mekan gitti.
ss_9529.jpg

Buse Terim, daha sonra yaklaşık 800 kişinin katıldığı düğün için kabarık gelinliğini giydi.

dd_9342_1.jpg

İmparator'un kızı son olarak 250 kişinin davetli olduğu after parti için özel diktirdiği elbisesiyle geceye katıldı.

buse_8829.jpg

AW111287041402089561_m.jpg

[h=4]"BİR DE MODACIYIM DİYOR"[/h]Buse Terim ve Volkan Bahçekapılı'nın düğünün sosyal medyada da çok konuşuldu. Düğünle ilgili Twitter'da, ilginç yorumlar yapıldı. Aylardır Buse Terim'in gelinliğini merak eden hayranları Terim'in giydiği üç gelinliği de beğenmedi.
İşte Buse Terim ile ilgili yapılan yorumlardan bazıları..
- İmparator'un kızı olmak böyle bir şey
- En şanslı gelin Buse
- Sen git modacıyım diye geçin paranin icinde yüz düğününde iki tane gelinlik giy ikisi de birbiriden cirkin olsun.
- Buse Terim; gerçek yaş 25, gelinlik giyince 38
- Sen o kadar düğün için spor yap, ama gelinliğin hem yaşina gitmemiş hem de cok iğrenç bi gelinlik Buse Terim'e yakismadi .Moda kimlerin elinde.
- Aylardir buse terim nasi gelinlik giyicek diye bekliodunz dimi? Sjsjshsha devam edemicem.

Çift gelin arabası olarak ise lacivert bir Rolls Royce'u tercih etmiş.Gecenin en merak edileni tabi ki Buse Terim'in çiçeklerle bezeli, uzun dantel duvaklı, gösterişli Elie Saab gelinliği ve Volkan Bahçekapılı'nın lacivert smokin damatlığıydı.
Buse Terim düğünün ardından düzenlenen partide Begüm Salihoğlu imzalı mini bir beyaz elbise giymiş.

Düğünün ve düğünün ardından Esma Sultan yalısında düzenlenen Home Sweet Home temalı After Party'nin organizasyonunu Bettina Hakko ve Candan Kıramer'in sahip olduğu "BC Atelier Events" hazırlamış.Buse Terim gelin alması sırasında ise yine mini beyaz bir elbise, başında kır çiçekleri ve elinde renkli bir buket tercih etmiş.Çift düğüne gelen konuklara ise kendileri için özel olarak tasarlanan "aşk" kokulu bir parfüm hediye etmiş.

Son düzenleme:
284 ziyaretçi :53:

açıkçası bende pek begenmedim gelinliği :50:

Bu kız görgüsüzün önde gideni.:ssz:

3 gelinlik giydi diye abartı yapılmış 2 si elbise zaten evden çıkarken partiye giderken tercih etmiş doğruda yapmış.ayrıca kız imparatorun kızı ailesi imkanı belli .o şartlarda düğün salonunda yapılmazdı sanırım.kim onun yerinde olsa aynını hatta fazlasını yaprdı. görgüsüzlükle alakası yok bence bu benim fikrim
neyse umarım mutlu olurlar.zenginin paraso züğürdün çenesini yorarmış misali :52::52:

Evden çıkarken,arabadan inerken,pasta keserken,oynarken de değişik giyinseydi.Bunlar eksik kalmış.:60:

944680_10151662896254747_944062484_n.jpg

Gelinlik bu. Daha uzun ince bir kızın üstünde daha güzel durmuş. Ayrıca en büyük falso o dantel çerçeveli yumuşak tülden duvak. Defiledeki gibi uçuş uçuş düz tül bir duvak tercih edebilirdi. Kolye de kalabalık yapmış.

Ayrı törenler için ayrı kıyafetler giyinmek normal...

ben 3 gelinliği de beğenmedim o dantallerin içinde çok yaşlı durmuş biraz daha az dantel kullanarak daha güzel bi gelinlik giyebilirdi

Düşünememiştir :5:düşünse o zamanda değiştirirdi:60:

Kesin düşünememiştir.:1:Gelinlik özeldir ve bir tane olmalıdır.Diğer giydiği gelinliğe benzer elbiseleri başka renk seçebilirmiş.Ama görmemişin bir değil üç gelinliği olmuş.:ssz:

3 gelnlik mi aa görgüsüz görende zengin sancak cok ayip ..Arkadaşlar kız bildgnz gördü yani dogdugundan beri:)) o giymicekte ben mi giycem:) ayrica dgerleri gelnlik dgl ki bence cok hoşta bi fikir:) arkasnda bi sürü kamereman benim gbi kuaföre gderken eşofman giymicekti ya:))

Görgü parayla satılmıyor işte.:ssz:

Back
X