busepinar Burun Estetiği Ameliyatı

busepinar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2010
120
1
46
Kocaeli
Slm kızlar ben de çook uzun süredir ameliyat olmayı isteyen biriydim.Ama işte ne cesaret nede maddi imkanım vardı ee bide tabiki etraf eş dost ve aile mevzusu var. KK'ya bir arkaşım sayesinde üye oldum onun gittiği doktora gitmek için biraz araştırma yaptım sonunda karar verdim. Doktoru aradım süresiz maaşsız izne çıkmış yutdışına gitmiş ogün nasıl ağladığımı anlatamam size... Neyse nasip kısmet dedim Buradaki birkaç arkadaş sayesinde Abdulkadir beyi buldum muayenehanesi gittim 1 kere. sonrada ameliyat günü aldım.Narkozdan çok korkuyordum İnanın hiç birşey yokmuş odada narkozu veriyorlar ameliyathaneyi falan görmüyorsunuz tekrar odada ayılıyorsunuz. O kadar üşümüşümki ayılır ayılmaz kasıklarıma feci bir ağrı girdi 5 dakikada geçti. Ben erkek arkadaşımla gittim çok iyi baktı sağolsun. 12.00'da girdim ameliyata 13:30'da çıktım akşam 18:00'de hastaneden ayrıldım. İlk gün yani dün çok iyiydim.Bugün morarıyorum göz altlarım falan mor. 3 gün sonraya randevu verdi. bandajları yenileyecekmiş. tampon da yokmuş burnumun içinde.sadece üst kısmında sert ten rengi bi madde var.
Şimdi kızlar... özellikle abdulkadir beyin hastaları ne olur bana söyleyin burun deliklerim böyle havada mı kalıcak şimdiden moralimi bozmayayım mı yoksa. sizin ilk gün burun delikleriniz nasıldı çok tembih ettim hocaya kalkık ve delikler havada olmasın diye ne olur yardımm :(((

Merhaba canımm sende benim gibisin demek :)
benimde burnumun içinde tampon yoktu sadece üstünde plastik alçı vardı ve evet benim burun deliklerimde şaha bakıyordu :) ama bu durum 1,5-2 ay içinde burundaki şişliklerin inmesiyle geçiyor merak etme.. sabır..

mrbı bende burun ameliyatı olmak ıstıyorum ama korkanlardanım bıde sonra istedigim gıbı olmassa dıye korkuyorum:5:

canımm sakın merak etme öyle kalkık kalmayacakk.. bak ben ilk alçı çıktığında gözüme inanamadım dedim bu nasıl bi burun hatta teyzem kuzenim beni direkt tanyeliye benzettiler.. ama inanki şekil ortada yani resimlerimden görebilirsin burun şeklini gün geçtikçe kendi alıyor ve o burun aşağıya doğru ucu toplaşıyor kafana bile takma.. alçın alındıktan ve bantlar alındıktan sonrada burnun şişcek onlarıda takma hepsi geçiyor.. Diğer arkadaşlarda paylaşsın deneyimlerini.. çok büyük geçmiş olsun özelden attım msj ok :):69:

yazdıgım msjlara cvp mı alamıyorum goremıyor muyum yoksa?
canım bende aynı senin gibi çok korkuyordum ya olmazsa diyordum ve ben kendimi hiç birşey yokken bile bunalıma sürükleyebilen ender insanlardanım yani düşün gerisini. Şöyle düşündüm ben bu ameliyatı uzun süredir istiyorum bazen vazgeçiyordum ama hep bigün olucam diyordum eğer şimdi olmazsam ileride mutlaka yaptıracağım inancına kapıldım çünkü insanlarda böyle bir takıntı varsa 40 ve 50 sinde bile mutlaka yaptırıyorlamış.madem olucam neden şimdi değil dedim ve doktor araştırdım ilk önceleri kbb cileri aklımdan bile geçirmedim en nihayetinde Abdulkadir beye bir kbb ciye oldum doğru zaman doğru doktor ve doğru yer birleştiği zaman sende mutlaka olucaksın hiç merak etme

canımm sakın merak etme öyle kalkık kalmayacakk.. bak ben ilk alçı çıktığında gözüme inanamadım dedim bu nasıl bi burun hatta teyzem kuzenim beni direkt tanyeliye benzettiler.. ama inanki şekil ortada yani resimlerimden görebilirsin burun şeklini gün geçtikçe kendi alıyor ve o burun aşağıya doğru ucu toplaşıyor kafana bile takma.. alçın alındıktan ve bantlar alındıktan sonrada burnun şişcek onlarıda takma hepsi geçiyor.. Diğer arkadaşlarda paylaşsın deneyimlerini.. çok büyük geçmiş olsun özelden attım msj ok :):69:

Umarım canım sana güveniyorum evet aynı bende tanyeli gibi olmuşum. aldım msjını yine çok pozitif ve harikasın bence doktor asistanı olmalısın yada hemşire

Merhaba canımm sende benim gibisin demek :)
benimde burnumun içinde tampon yoktu sadece üstünde plastik alçı vardı ve evet benim burun deliklerimde şaha bakıyordu :) ama bu durum 1,5-2 ay içinde burundaki şişliklerin inmesiyle geçiyor merak etme.. sabır..

amin inşallah sen hakan beye olmuştun dimi canım ahh ahh az ağlamadım onun için... Çok komik sanki sadece hakan beye bel bağlamıştım. Neyseki bitti gitti bundan sonra da bunalıma girmem inşallah kendimi görünce

amin inşallah sen hakan beye olmuştun dimi canım ahh ahh az ağlamadım onun için... çok komik sanki sadece hakan beye bel bağlamıştım. Neyseki bitti gitti bundan sonra da bunalıma girmem inşallah kendimi görünce

:))) gidip talepte mi bulunsam ne yapsam canım yaa :)) aklımı çelme ;))) şu anki ruh halini iyi anlıyorum bende geçtim o yollardan çünkü o sebeple canım :) sende bi kaç ay geçsin buradan arkadaşlara destek verirsin :))
bu arada fotolarını bekliyorum çok merak ettim yaa..

mrb bende burun estetıgı olamk ıstıyorum ama korkuyorum yuzde cok sısme falan oluyor mu?

O cilltten cilde değişiyor sanırım buradan okuduklarımdan öyle anladım. Ama her işin olduğu gibi bu ameliyatında zorlukları var adı üstünde ameliyat sağlam bir insanı ameliyat etmek ve eski sağlığına kavuşturmak kolay değil vücut zorlanıyor tepki gösteriyor 3 güne geçer dio olanlar bakalım.

:))) gidip talepte mi bulunsam ne yapsam canım yaa :)) aklımı çelme ;))) şu anki ruh halini iyi anlıyorum bende geçtim o yollardan çünkü o sebeple canım :) sende bi kaç ay geçsin buradan arkadaşlara destek verirsin :))
bu arada fotolarını bekliyorum çok merak ettim yaa..

bende çok merak ediyorum bakalım koyucam da ne zaman ilk önce eski halimi ekleyeyim siz ordan bakın gerçi sen beni faceten görmüşsündür ama orada net değil hep uzaktan resim çekiliyordum

Hadi ya Allahım inşallah aynen bende tanyeli gibi olmuşum annemde kızıp duruyor çok kalkık diye bana yaptırmamam konusunda o kadar telkin verdi ki hele işyerindekiler daire başkanım bile neler dedi neler işe gidincede bir bunalım beni bekliyor.

kızlar ben de bogaz ıcınde prof.dr veli aslan ı duymustum bır bılgınız var mı o nasıl bı doktor acaba

tatlım sıkma canını daha cok yenı zamanla normale donucek burnun ılk amelıyat oldugumuzda hepımızın öyle kalkık görünüyordu ama sıslıkler yu<unden burnumuz öyle tombıs ve kalkık oluyor :)))

PPTY65 senin mesajını iki kere cevaplamışım meğer ne kadar ihtiyacım varmış konuşmaya

canım benm :)))
ya merak etme daire başkanın dahil olmak üzere herkes ii ki yaptırmışsın falan diycekk :) çnkü fotolarından anladğm kadarı ile afetsin afettt :))

gecmiş olsun.zamanla ödem ininci burunda şekil alacaktır.darısı başıma artık:)

Back
X