Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım benm :)))
ya merak etme daire başkanın dahil olmak üzere herkes ii ki yaptırmışsın falan diycekk :) çnkü fotolarından anladğm kadarı ile afetsin afettt :))
amin inşallah sen hakan beye olmuştun dimi canım ahh ahh az ağlamadım onun için... Çok komik sanki sadece hakan beye bel bağlamıştım. Neyseki bitti gitti bundan sonra da bunalıma girmem inşallah kendimi görünce
Evet hakan beye olmuştum :)
inşallah istediğin gibi olur burnuşun canım :*
merak etme busepınar,o kalkıklık zamanla baya inecek hatta en sonunda biraz daha mı kalkık yaptırsaydım ne diyeceksin..Slm kızlar ben de çook uzun süredir ameliyat olmayı isteyen biriydim.Ama işte ne cesaret nede maddi imkanım vardı ee bide tabiki etraf eş dost ve aile mevzusu var. KK'ya bir arkaşım sayesinde üye oldum onun gittiği doktora gitmek için biraz araştırma yaptım sonunda karar verdim. Doktoru aradım süresiz maaşsız izne çıkmış yutdışına gitmiş ogün nasıl ağladığımı anlatamam size... Neyse nasip kısmet dedim Buradaki birkaç arkadaş sayesinde Abdulkadir beyi buldum muayenehanesi gittim 1 kere. sonrada ameliyat günü aldım.Narkozdan çok korkuyordum İnanın hiç birşey yokmuş odada narkozu veriyorlar ameliyathaneyi falan görmüyorsunuz tekrar odada ayılıyorsunuz. O kadar üşümüşümki ayılır ayılmaz kasıklarıma feci bir ağrı girdi 5 dakikada geçti. Ben erkek arkadaşımla gittim çok iyi baktı sağolsun. 12.00'da girdim ameliyata 13:30'da çıktım akşam 18:00'de hastaneden ayrıldım. İlk gün yani dün çok iyiydim.Bugün morarıyorum göz altlarım falan mor. 3 gün sonraya randevu verdi. bandajları yenileyecekmiş. tampon da yokmuş burnumun içinde.sadece üst kısmında sert ten rengi bi madde var.
Şimdi kızlar... özellikle abdulkadir beyin hastaları ne olur bana söyleyin burun deliklerim böyle havada mı kalıcak şimdiden moralimi bozmayayım mı yoksa. sizin ilk gün burun delikleriniz nasıldı çok tembih ettim hocaya kalkık ve delikler havada olmasın diye ne olur yardımm((
merak etme busepınar,o kalkıklık zamanla baya inecek hatta en sonunda biraz daha mı kalkık yaptırsaydım ne diyeceksin..
hakan beyin soyadı neydi?bu arada risus resimlerini görebilmek için davet gönderdim ama eskiden zaten listemde yokmuydun?artık göremiyorum da[/QU
hakan ağır canım ama geçmiş olsun yurtdışına gitti döneceğide mechul
Merhaba canımm sende benim gibisin demek :)
benimde burnumun içinde tampon yoktu sadece üstünde plastik alçı vardı ve evet benim burun deliklerimde şaha bakıyordu :) ama bu durum 1,5-2 ay içinde burundaki şişliklerin inmesiyle geçiyor merak etme.. sabır..
teşekkür ederim davetimi kabul ettiğin için.burnun gerçekten çok hoş olmuş ,yüzünün ifadesi yumuşamış ve çok tatlı olmuşsun ya,çokmasum yüzün var
Ben de Göksel Bey'e karar verdim canım Mayıs için günümü aldım umarım cesaretim devameder ve vazgeçmem :) Gelişmeleri anlatır mısın lütfen. Ben de doğal burun istiyorum.[/Q
Bende aynen senin gibi düşünüyordum günümü almıştım ama belki vazgeçerim diyordum ama inanırmısın ayaklarım götürdü beni oraya vazgeçerim diye diye oldu bitti bak.
Tabiki anlatırım ne demek... Benim burun ucum tam dudak mesafesindeydi hatta eski resimlerim var albümde bakabilirsin bide işte kemiğim yamuk ve çıkıktı...Doktor bey ilk önce kalkık bi taasrım yaptı..Ama nednelerinide anlattı burun ucunu hiç ellemezsem sonradan çok pişman olursun dedi. bende sırf doğallıık olsun diye yani hemen hemen aynı kalsın diye ellemesini istemedim ama çok da ısrar etmedim.Sonra ameliyat günüme kadar doktoru bi kaç kere aradım bakın ben öyle değilde böyle istiyorum diye hatta son aradığımda burnum son bir haftadır bana çok düzgün gelio dedim kahkahayı patlattı şuan bilg. ekranında resmin açık hiçte düzgün diil dediameliyata yarım saat kala geldi yanıma konuştu rahat ol dedi. ben tutturdum ameliyattan önce gelmezse anestezi yaptırmam diye meğer geliyormuş zaten.İnsan onu görünce doktor gibi gelmiyo çok güven verio..odamda bayıldım odamda ayıldım narkoz hiç korkulacak bişey değilmiş hatta uyuduğum en güzel uykuydu gece bile uykum gelmedi. böyle işte herkes en kötüsünü atlattın diyo ama en kötüsü yolda of sargılar açılınca ne yapcam diye korkuyorum bende
Ben de Göksel Bey'e karar verdim canım Mayıs için günümü aldım umarım cesaretim devameder ve vazgeçmem :) Gelişmeleri anlatır mısın lütfen. Ben de doğal burun istiyorum.
hiç korkma benide etrafımdaki herkes bandajlıyken tanyeliye bandaj çıkıncada avatara benzettiler.3 ay oldu ama şimdi kıskanıyolar okka gibi oldu çünki :)
hiç korkma benide etrafımdaki herkes bandajlıyken tanyeliye bandaj çıkıncada avatara benzettiler.3 ay oldu ama şimdi kıskanıyolar okka gibi oldu çünki :)