Slm kızlar ben de çook uzun süredir ameliyat olmayı isteyen biriydim.Ama işte ne cesaret nede maddi imkanım vardı ee bide tabiki etraf eş dost ve aile mevzusu var. KK'ya bir arkaşım sayesinde üye oldum onun gittiği doktora gitmek için biraz araştırma yaptım sonunda karar verdim. Doktoru aradım süresiz maaşsız izne çıkmış yutdışına gitmiş ogün nasıl ağladığımı anlatamam size... Neyse nasip kısmet dedim Buradaki birkaç arkadaş sayesinde Abdulkadir beyi buldum muayenehanesi gittim 1 kere. sonrada ameliyat günü aldım.Narkozdan çok korkuyordum İnanın hiç birşey yokmuş odada narkozu veriyorlar ameliyathaneyi falan görmüyorsunuz tekrar odada ayılıyorsunuz. O kadar üşümüşümki ayılır ayılmaz kasıklarıma feci bir ağrı girdi 5 dakikada geçti. Ben erkek arkadaşımla gittim çok iyi baktı sağolsun. 12.00'da girdim ameliyata 13:30'da çıktım akşam 18:00'de hastaneden ayrıldım. İlk gün yani dün çok iyiydim.Bugün morarıyorum göz altlarım falan mor. 3 gün sonraya randevu verdi. bandajları yenileyecekmiş. tampon da yokmuş burnumun içinde.sadece üst kısmında sert ten rengi bi madde var.
Şimdi kızlar... özellikle abdulkadir beyin hastaları ne olur bana söyleyin burun deliklerim böyle havada mı kalıcak şimdiden moralimi bozmayayım mı yoksa. sizin ilk gün burun delikleriniz nasıldı çok tembih ettim hocaya kalkık ve delikler havada olmasın diye ne olur yardımm

((