• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Büşra'nın Çeyizi

Bak sen böyle güzellikler paylaşıyorsun ve bana bir kahve borçlanıyorsun :37:

Listeye benim adımı da yaz kuzum bir ara yolum düşsün senin oralara :16:

Liste de senin adın hep var balım ya :52:

İnstagram kullanıyomusun hem sen söylesene bana :17:

Beklerim hep inşallah ayarla bi gün gel sende haberleşelim :54: Hep borçlandığım kahveyi de ısmarlarım :38:

Liste de senin adın hep var balım ya :52:

İnstagram kullanıyomusun hem sen söylesene bana :17:

Beklerim hep inşallah ayarla bi gün gel sende haberleşelim :54: Hep borçlandığım kahveyi de ısmarlarım :38:

kuzum instagram kullanmıyorum benim telefonum samsung wifi, henüz o kadar akıllı değil :27:

bir iki aya değiştiricem telefonu inşallah, alınca instagrama üye olmayı düşünüyorum :34:

Gelirim tabi inşallah oralara yolum düşerse seve seve gelirim, ama onun dışında da istanbuldaki kızlar olarak bir buluşma ayarlayabilirz bence :31:

kuzum instagram kullanmıyorum benim telefonum samsung wifi, henüz o kadar akıllı değil :27:

bir iki aya değiştiricem telefonu inşallah, alınca instagrama üye olmayı düşünüyorum :34:

Gelirim tabi inşallah oralara yolum düşerse seve seve gelirim, ama onun dışında da istanbuldaki kızlar olarak bir buluşma ayarlayabilirz bence :31:

Bence de ayarlayabiliriz tanışmış oluruz bu konuyu duyuralım bence :31:

O tarihlerde yaparız canım inşallah :32:

O zaman Özlemim seni bu organizasyonun organizatörü ilan edelim mi :52: :46:

Tarih yaklaşsın da kuzum o hafta yaklaşırken organizasyonu yapararım o zaman ben
Şimdi bir aydan fazla var, yapsak da etkili olmaz olsa da unutulur falan en iyisii ocağn ortalarında planımızı yapalım :31:

Düdüklü ve Blender seti bayadır aklımda olan almayı düşündüğüm parçalardı. Elhamdülillah bunları da hallettim :16:

Gülsan Adora 5 Lt Düdüklü

$zoom_gulsan_adora_5_Z.webp

Aslında Tefal istiyodum ama daha alınacak onca şey varken o kadar para vermek istemedim. Gülsan da düşünenler için çok güzel çeliği çok kaliteli kızlar. İsteyen alabilir ben bizim mağazadan 95 TL ye aldım :16:

Braun MR530 Blender Seti

$0020290_blender-braun-mr-530-sauce.webp $22617_59_1377163437 (1).webp

Blender setinde de özellikle gereksiz parçalı olmaması için bunu aldım. Hepsiburada.com dan kargo dahil 135 TL ye aldım :16:
Kullanıcı yorumlarına da dikkat ettim herkes çok memnunum demiş :8:

Düdüklü ve Blender seti bayadır aklımda olan almayı düşündüğüm parçalardı. Elhamdülillah bunları da hallettim :16:

Eki Görüntüle 903628

Aslında Tefal istiyodum ama daha alınacak onca şey varken o kadar para vermek istemedim. Gülsan da düşünenler için çok güzel çeliği çok kaliteli kızlar. İsteyen alabilir ben bizim mağazadan 95 TL ye aldım :16:

Braun MR530 Blender Seti

Eki Görüntüle 903629 Eki Görüntüle 903630

Blender setinde de özellikle gereksiz parçalı olmaması için bunu aldım. Hepsiburada.com dan kargo dahil 135 TL ye aldım :16:

oyy oyy neler alınmış hayırlı olsun canım blender setini düğüne yakın aldığın iyi olmuşş benm garantisi biter evlenene kadar:9:
eksik ne kaldı canım pek bir şey kalmadı galiba:64:

Büşra cım eksikler tamamlanıyo he hadi hayırlısı ya bende artık ihtiyaçlarımı tamamlıcam çünkü ocak sonunda ya da şubatta kesin yüzük var bana :27:

Eki Görüntüle 903628

Braun MR530 Blender Seti

Eki Görüntüle 903629 Eki Görüntüle 903630

Büşram hayırlı olsun yeni cicilerin :16:

Benim düdüklüm karaca melody, çeyiz gurusu olmadan önce acemiliğimde almıştık annemle,

Blendirda da braun un patisserie serisinden var bende, ben alalı 1 yıl oldu muhtemelen evlenene kadar garanti maranti kalmıycak ama :60:

Aşk dolu mamalar pişirelim aldıklarımızla :56:

oyy oyy neler alınmış hayırlı olsun canım blender setini düğüne yakın aldığın iyi olmuşş benm garantisi biter evlenene kadar:9:
eksik ne kaldı canım pek bir şey kalmadı galiba:64:

Teşekkür ederim fıstıııığımmmmm:1::1::32:

Aslında bi süre önce de ütü almıştım :27: canım garantisini pek düşünmedim ama kullanmadım kısmet insallah sorun yaşamam :37:

Yemek takımı eksik canım
yatak odası tekstilleri
çaydanlık
ufak tefek şeyler

daha cok şeyim var aslında :37:

Back
X