Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya ben senin kurabiyelerini yerim ama şekerimmm :)
çok ciciler blogunda gördüm ben de yapmak istiyorummmm :)
Ay çok teşekkür ederimmmmmmBeğendin mi gerçekten
Yapmak istersen ben sana tarif ederim püf noktalarını söylerim tatlım söylemen yeter![]()
büşracımmm son aldıkların ne ka güzelll ben de alıcaktım ama sonra vazgeçtim
bu ay kredi kartıma biraz yüklendim de
ekimde queen teyzenin kampanyası olursa o zaman alırım dedim ama nasip artıkın![]()
isterimmmm tabi ama kısmetse bir evimize geçeyim düğün telaşı bitsin o zaman yine buralarda olucam ben :)
Sevgili arkadaşımız Bencepembe' de görüp, beğendiğim ve benimde aldığım Madame Coco Battaniyem, kendini yumuşacık olup çok cicidirSanırım son ürünü ben aldım. Ben aldıktan sonra Tükendi yazdı çünkü :26:
Eki Görüntüle 808554
tatlım gule gule kullan cok guzel bugun bende baktim biliomusun sitesine bende alsam mi falan diye dusundun ama dokusunu bilmedigim icin kararsiz kaldim almadim senin ki hayirli olsun:)
Çok güzelmiş büşracım güle güle kullan![]()
Teşekkürler canım hepimiz güzel hayırlı günlerde kullanalım...her sey cok güzel güle güle iyi günlerde kullanın![]()
Evet canım çok tatlı bi rengi var. Kalan son üründü neyse ki hoşuma giden bir renk kalmış son olarakhayırlısı olsun battaniyene bayıldım rengi süper![]()
Aa süper o zaman ben sana sen bana hazırlıklarla ilgili sorular sorabilirizdüğün günlerimiz aynı 03.05.2014![]()
başşayalım ozamnşuaralar yaptıgın nedir hazırlık babından ya ben neresinden başlayacagımı bilemiorummmm
![]()
Canım valla pek bişeyim yok çeyiz adına. Paylaştıklarım var sadece. Bilerek bekliyorum büyük parçaları yılbaşından sonra alıcam 2014'te yeni modeller çıkacaktır illa ki, her şeyde. Annem 3 tane yorgan yaptırdı işte dün
Bide bizim oturacağımız evin tadilatı var. Onunla uğraşıyoruz banyo mutfak kırıldı sıfırdan yaptırılacak. Geçen koçtaşa gittik fayans duşakabin falan bakalım diye. 1 odanın şekli falan değişcek tabanlar yapılcak mutfak dolabı bakıcaz. Ben ikea'nın dolap modellerinden istiyorum ama bakalım nasıl yaptırcam
Anlayacağın 7 ay su gibi akıııp gidecek biz iş güç peşinde koştururken
Sende ne var ne yok![]()
![]()
evet siznki cok yogun tempoyla hiç bişi anlamadan geciipp gidecek anlaşılann bnde biras ceyiz var ama ıvır zıvır tamamlamaya calışıyorum dediğin gibi yeni modellerden olsun die parayı birktrp sonra alsam die düşünüorum ama oda birikmio malesef zaten yemek takımımı 2 yıl önceden karacanın kampanyası var die öle bi meraktan hevesten aldım şimdide modelini begenmiorum yeni almak istiyorum oda elimdede kaldı nası cıkarıcam elden bilmiorum valla :2: bizde ev derdi yok kirada oturacagız bi süre malesef düğüne yakın ev bakacagız işte
mutfak dolabını yaptıracakmısın hazırmı düşünüyorsun acaba![]()