• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Büşra'nın Çeyizi

Canım instagramdan yazdım burdanda söylüyorum çok güzel bir ısıtıcı güzel günler de kllanalım son aldığın herşey harika

Kuzum kettle ne tatlı öyle tombik tombik :9: güle güle kullan, senin de az kaldı düğüne

saatlerimiz aynı bu arada, ben de aynasıyla saatini almıştım bu modelin :16:

Teşekkür ederim balım benim :38: Ketle cok tatlı dimi tombik tombik :37:

Saatlerimiz aynıysa ben cok güzel bişe aldım demektir senin zevkine hastayım :17:

Canım instagramdan yazdım burdanda söylüyorum çok güzel bir ısıtıcı güzel günler de kllanalım son aldığın herşey harika

Gizim o arkadaş senmiydin :53: Aa süper :52:

güzel günlerde kullanalım tekrar kettlelermz aynı hatta ben alırken sen gelmiştin aklıma :17:

Gizim o arkadaş senmiydin :53: Aa süper :52:

güzel günlerde kullanalım tekrar kettlelermz aynı hatta ben alırken sen gelmiştin aklıma :17:

evet canım bendim ve sen beni takip etmiyormuşsun :1::1::1::1: ben senin kim oldğnu bilerek takipteydim oysaki :1::1::1::1:

yaaaa çok güzelller ama hadi hemen şu 2014 geliversin kettılarımız bile şirin bizim maşallah :nazar::nazar::nazar::nazar:

evet canım bendim ve sen beni takip etmiyormuşsun :1::1::1::1: ben senin kim oldğnu bilerek takipteydim oysaki :1::1::1::1:

yaaaa çok güzelller ama hadi hemen şu 2014 geliversin kettılarımız bile şirin bizim maşallah :nazar::nazar::nazar::nazar:

Ben gerçekten ayıp etmişim şimdi :31: isimden bilememişimdir bebeğim ya valla üzüldüm :26:

Çok güzeller tatlım evet bende seni takipteyim bundan sonra :17:

oyyy şaka yaptım ki ben ama instagramda takipleşmek güzel oluyor yaaaa maşallah çokta güzelsin :nazar::nazar::nazar::nazar:

Güzel oluyo tabi tatlım arkadaşlarımı takip etmek beni mutlu eder fikir de oluyor hem :16: Çok teşekkür ederim güzel yorumun için o senin gönlünün güzelliği arkadaşım :48:

Bugün aldıklarım bunlar kızlar,

Bayadır almayı düşündüğüm Fakir Darky Dik Süpürge :16:
Eki Görüntüle 889171

Bunlarda donut kalıplarım ve muffın kalıbım :16:
$1473069_10202708920707887_905467556_n.webp $1475883_10202708921347903_1013477959_n.webp

canım son aldıklaırn çok güzel ben arnica almıştım ama fakir alacağım yerine teknosada 150 tl felandı sen nereden ve ne kadara aldın canım güle güle kullan inşallah

canım son aldıklaırn çok güzel ben arnica almıştım ama fakir alacağım yerine teknosada 150 tl felandı sen nereden ve ne kadara aldın canım güle güle kullan inşallah

Ben istoçta Arpaş diye bir mağaza var ordan aldım Gizim. Toptan satan bizim ürün aldığımız yer. 100 TL ye aldım :16:

yine istoçu dolaşmışsın birazda bana bırak :9: istoça önümüzdeki ay gelicem büşra kaçıncı adadasın sen

Back
X