• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Büşra'nın Çeyizi

Merhabalar canlar :3:

Bayadır herhangi bir çeyiz paylaşımında bulunamadım... Malum ev tadilatı, iş yoğunluğu, aileme ayırdığım vakit derken... Ancak hep takipteydim sizleri :54:

Cumartesi günü bayadır aklımda olan kına alışverişini çıkaralım aradan dedik nişanlımla... Ve tuttuk eminönü yollarını...
Size tavsiyem kesinlikle oralara özel araçla gitmeyin, mümkünse metro tramvay yada otobüsle falan gidin 3 saat yollarda süründük :53:
Kendi amatör çekimlerim için kusuruma bakmayın şimdiden :9: Pek bi amatör :9:

Ondan önce son aldığım polyester çerçevelerim :16:
Aynı modelden 2 bol aldım...
Eki Görüntüle 951419 Eki Görüntüle 951422

ve saklama kablarım...
Eki Görüntüle 951430

Topluca böyle... Kına rengi kırmızıdır dedim ve çoğu şeyi kırmızı aldım...
Eki Görüntüle 951406 Eki Görüntüle 951417

Kına tepsim ve sepetim :16:
Eki Görüntüle 951409 Eki Görüntüle 951410

Semboliteden dağıtılacak kınalar, mumlar (mumları çok sevdim), halay mendilleri, ve gelin el gülleri :16:
Eki Görüntüle 951411

Gelin örtüsü ve eldivenleri :16:
Eki Görüntüle 951412

Gençlerin ve kendini genç hissedenler için taçlar :9: 15 adet... Kuruyemiş için keseler ve torbalar :16:
Eki Görüntüle 951414

Eğlencenin dibine vurmak için 3 adet konfeti, ziller, maskeler, ve fotoğraf aksesuarları :16: Şakira kemeri de alıcam kısmetse :27:İstoçtan...Onu sormadık unuttuk...
Eki Görüntüle 951415

Ayrıca Instagram dan da takipleşmek isteyenler için kullanıcı adım "kurabikadin"
Eki Görüntüle 951416

Çok eğlenceliymiş kızlar bunları almak ben çok eğlendim :9:

canım aldıkların çok güzel hayde bakalım bende hazırlıklara başladım konuşma balonları fotoğraf çerçevesi ve kına afişi yaptıracağım mumları felan altında tabaklı uzun mumlardan alacağım diğer türlü herkesin eli yanıyor birde kişiye özel yine tef yaptıracağım kınaya çok önem veriyorum nette satan kişilerle irtibata geçtim

yakında benimde eminönü yapmam lazım kırmızı kalp balonlardan aldın mı canım onlardan alacağım bir de maskeye bayıldım ilginç bir fikir

canım aldıkların çok güzel hayde bakalım bende hazırlıklara başladım konuşma balonları fotoğraf çerçevesi ve kına afişi yaptıracağım mumları felan altında tabaklı uzun mumlardan alacağım diğer türlü herkesin eli yanıyor birde kişiye özel yine tef yaptıracağım kınaya çok önem veriyorum nette satan kişilerle irtibata geçtim

yakında benimde eminönü yapmam lazım kırmızı kalp balonlardan aldın mı canım onlardan alacağım bir de maskeye bayıldım ilginç bir fikir

Teşekkür ederim canım...

Senin fikirlerinde çok güzel :16: Ben zil aldım... kurdela sarkıtıcam altlarından.

Balon hiç aklıma gelmedi, alınabilir, ama alınmayadabilir...

Maskeye herkes bayıldı :9:

Bayadır herhangi bir çeyiz paylaşımında bulunamadım... Malum ev tadilatı, iş yoğunluğu, aileme ayırdığım vakit derken... Ancak hep takipteydim sizleri :54:

Cumartesi günü bayadır aklımda olan kına alışverişini çıkaralım aradan dedik nişanlımla... Ve tuttuk eminönü yollarını...
Size tavsiyem kesinlikle oralara özel araçla gitmeyin, mümkünse metro tramvay yada otobüsle falan gidin 3 saat yollarda süründük :53:

ve saklama kablarım...
Eki Görüntüle 951430

Semboliteden dağıtılacak kınalar, mumlar (mumları çok sevdim), halay mendilleri, ve gelin el gülleri :16:
Eki Görüntüle 951411

Eki Görüntüle 951412

Gençlerin ve kendini genç hissedenler için taçlar :9: 15 adet... Kuruyemiş için keseler ve torbalar :16:
Eki Görüntüle 951414

Eğlencenin dibine vurmak için 3 adet konfeti, ziller, maskeler, ve fotoğraf aksesuarları :16: Şakira kemeri de alıcam kısmetse :27:İstoçtan...Onu sormadık unuttuk...
Eki Görüntüle 951415

Ayrıca Instagram dan da takipleşmek isteyenler için kullanıcı adım "kurabikadin"
Eki Görüntüle 951416

Yuppiloppoooo ben bunları görmemiştimmm, kına gecesi malzemeleri de hazır desene :118:

Şahanelerrr harikalarrr bayıldım hepsine :16: şıkıdım şıkıdım çalsn sazlar oynasın kızlarrr :64::64::64:

Yuppiloppoooo ben bunları görmemiştimmm, kına gecesi malzemeleri de hazır desene :118:

Şahanelerrr harikalarrr bayıldım hepsine :16: şıkıdım şıkıdım çalsn sazlar oynasın kızlarrr :64::64::64:

ahihıhıhohhohihih :52:

kuzum ne güzel oynatmışsın kızları öyle :9: ifadeleri yani :27:

inşallah karşılıklı döktürcez :8:

ahihıhıhohhohihih :52:

kuzum ne güzel oynatmışsın kızları öyle :9: ifadeleri yani :27:

inşallah karşılıklı döktürcez :8:

İnşallah kuzum inşallah :66: göbek atan hatun smiley da koysunlar buraya duyun beni sevgili editörlerim :27:

ve saklama kablarım...
Eki Görüntüle 951430

Eki Görüntüle 951411

Eki Görüntüle 951412

Eki Görüntüle 951414

Eki Görüntüle 951415

Eki Görüntüle 951416

nelerr neler alınmışş inş en enğlenceli şekilde geçer kuzuum çok da cici şeyler alınmış hadi bakalım fotoğrafları bekliyoruz:nazar:

vuuu ne güzeller bunalr kına baya eğlenceli geçeceğe benziyor canım :)

Büşraa harika şeyler almışsınız bayıldım yaaaaaaa:16:Bende eminönüne gitdigimde çok begenmiştim kına malzemelerini kayınvalidem zevklidir beraber begenmiştik ona bıraktım been :16:Ne kadar hepsi ?

Büşraa harika şeyler almışsınız bayıldım yaaaaaaa:16:Bende eminönüne gitdigimde çok begenmiştim kına malzemelerini kayınvalidem zevklidir beraber begenmiştik ona bıraktım been :16:Ne kadar hepsi ?

Salon canımmmm :54:

Hepsi 150 TL tuttu canım... Ama hepsini çok çok aldık biz eksiklik olmasın diye...
Daha az da tutturulabilir :34:

Canım gerçekten çok beğendim aldıklarını Maşallah :nazar:
Son 10 15 sayfayı inceledim de, herşey harika görünüyor, Mobilyaların olsun, Kına Malzemlerin herşey...
İnşallah yuvanızda mutlulukla kullanmanız nasip olsun :16:

Canım gerçekten çok beğendim aldıklarını Maşallah :nazar:
Son 10 15 sayfayı inceledim de, herşey harika görünüyor, Mobilyaların olsun, Kına Malzemlerin herşey...
İnşallah yuvanızda mutlulukla kullanmanız nasip olsun :16:

Çok çok çok teşekkür ederim samimi düşüncelerin için :54:

İnşallah daha güzelleri senin olur :16:

Back
X