• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Büşra'nın Çeyizi

Günaydınnnn :emir_bebek:

Ben dün elektrik süpürgemi aldım :emir_bebek:

Eki Görüntüle 973786 Eki Görüntüle 973787

İstanbul Bilişim'den 407 TL'ye aldım kızlar :8: Piyasa da şuan 450-480 arası... Karlı bir alışveriş olduğu için mutluyum yoksa vazgeçmek zorunda kalcaktım :14:

Bu güzel saati ise daha önceden de paylaşmıştım bir ablamın hediyesi dün elime geçti o kadar cici ki...
Eki Görüntüle 973789

Bunlarda Aliexpresten...
Saklama kabı aslında 3lü idi ama tek bir tane geldi :14: Şanssızım...
Eki Görüntüle 973790

ve kapaklı kupam :16:
Eki Görüntüle 973791

Seviyorum sizleri :39:

Maşallah canım benim :nazar:

Yine güzel güzel şeyler alınmış çeyize :16: Gerçi artık evinize diyebiliriz :9: Şurda ne kalmış düğüne :21:

english home bernardo çeyizlerimizin birçok parçası aynı canım güle güle kullanalım :16:

Günaydınnnn :emir_bebek:

Ben dün elektrik süpürgemi aldım :emir_bebek:

Eki Görüntüle 973786 Eki Görüntüle 973787

İstanbul Bilişim'den 407 TL'ye aldım kızlar :8: Piyasa da şuan 450-480 arası... Karlı bir alışveriş olduğu için mutluyum yoksa vazgeçmek zorunda kalcaktım :14:

Bu güzel saati ise daha önceden de paylaşmıştım bir ablamın hediyesi dün elime geçti o kadar cici ki...
Eki Görüntüle 973789

Bunlarda Aliexpresten...
Saklama kabı aslında 3lü idi ama tek bir tane geldi :14: Şanssızım...
Eki Görüntüle 973790

ve kapaklı kupam :16:
Eki Görüntüle 973791

Seviyorum sizleri :39:

Hepsine ayrı ayrı bayıldım bitanem mutlu huzurlu günlerde kullanmak nasip olsun :16:

Gene Çok Güzel Şeyler Almışsın Canım, Maşallah :nazar:
Elektrik Süpürgesi de hallolduğuna göre büyük yüklerden kurtuldun artık :16:
Saatte ne kadar şık :)
Güle güle, Mutlulukla Kullanın Canım :16:

Teşekkür ederim :17: Beğenmene sevindim :16: Evet elektrik süpürgesi üzerimde kocaman bir yüktü

Oyy canm düğünede az kalmış stres ne durumda ben şimdiden strese girdim valla yetişmeyecek diye :) gelinliği falan naptın ? :16:

Çok şükür şimdilik çok bunaldığım zamanlar olmadı Allahın izni ile ilerliyoruz... Gelinliği sipariş verdik ancak çağırırız ölçüye dediler hala çağıran olmadı. O konuda endişeliyim biraz en kısa zamanda arayıp nabız yoklaması yapacağım

Çok şükür şimdilik çok bunaldığım zamanlar olmadı Allahın izni ile ilerliyoruz... Gelinliği sipariş verdik ancak çağırırız ölçüye dediler hala çağıran olmadı. O konuda endişeliyim biraz en kısa zamanda arayıp nabız yoklaması yapacağım

ölçüye gittiğinde bir resim çekte bizde görelim o vakit :) :21: :16:

Sıcağı sıcağına az önce gerçekleştirdiğim Tantitoni alışverişim, gelmesini dört gözle bekliyorum :56:

Pembe bulaşık süzdürme şeyisi
$12864_buyuk.webp

Yeşil çay hastası biri olarak french pressim, işyerinden de aldım aslında çeliğini ancak hemen paslandı bende burdan aldım tekrar
umarım uzun vadeli kullanabilirim
$13176_buyuk.webp

Sırf fiyatı ve renkleri için aldığım sufle kapları, kim bilir belki de gerçekten sufle yaparım :9:
Eki Görüntüle 975816

Bu papağanlı açacak şeyisinden de hediye gönderceklermiş :17: İnsallah onu da pembe gönderirler :56:
$12851_buyuk.webp

:39:

Sıcağı sıcağına az önce gerçekleştirdiğim Tantitoni alışverişim, gelmesini dört gözle bekliyorum :56:

Eki Görüntüle 975813

Yeşil çay hastası biri olarak french pressim, işyerinden de aldım aslında çeliğini ancak hemen paslandı bende burdan aldım tekrar
Eki Görüntüle 975814

Sırf fiyatı ve renkleri için aldığım sufle kapları, kim bilir belki de gerçekten sufle yaparım :9:
Eki Görüntüle 975816

Bu papağanlı açacak şeyisinden de hediye gönderceklermiş :17: İnsallah onu da pembe gönderirler :56:
Eki Görüntüle 975818

Büşümmm bayıldımm hepsine :16: Pembe pembe ne güzel içim açıldı kuzum :16:

Eki Görüntüle 975813

Eki Görüntüle 975814

Eki Görüntüle 975816

Eki Görüntüle 975818

büşümmm ben geldimm çok özledim sizlerii tantitonu cicilerine bayıldım ben de de var ki bazıları çeyiz kardeşi olduk yine:16:

Back
X