• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Büşra'nın Çeyizi

satıcının instagram kullanıcı adı ne ki :26:olmadı ben seçerim sana parayı veririm buluştuğumuzda sen alırsın olmaz mı :34:

kuzum kullanıcı adı "sadikyilmaz58" sen istediklerini belirlersin ben alırım kuzum sana parasını önce yada sonra vermen mühim değil :16:

kuzum kullanıcı adı "sadikyilmaz58" sen istediklerini belirlersin ben alırım kuzum sana parasını önce yada sonra vermen mühim değil :16:

seni pamuklara sarmalar sararım kuzuumm :17: ben bi bakiyim yazarım sana

bu arada dün bir mağazada epey cupcake gördüm, bugün birkaç tanesine el koymayı düşünüyorum :52:

senin cupcakelerle pek aran yok sanırım :26:

seni pamuklara sarmalar sararım kuzuumm :17: ben bi bakiyim yazarım sana

bu arada dün bir mağazada epey cupcake gördüm, bugün birkaç tanesine el koymayı düşünüyorum :52:

senin cupcakelerle pek aran yok sanırım :26:

Severim kuzum kendilerini pek bi ciciler :9: ama 4 tane minik kavanoz almıştım mutfakta kullanmayı planlıyorum tezgahta fazla kalabalığı sevmediğim için yeterli diye düşünüyorum şimdilik :31:

Zati mutfağım minik olcak onuda pek kalabalık yapmak istemiyorum :14:

Severim kuzum kendilerini pek bi ciciler :9: ama 4 tane minik kavanoz almıştım mutfakta kullanmayı planlıyorum tezgahta fazla kalabalığı sevmediğim için yeterli diye düşünüyorum şimdilik :31:

Zati mutfağım minik olcak onuda pek kalabalık yapmak istemiyorum :14:

Bak alırım elime sopayı :20: Ne o surat öyle hiç yakışıyor mu senin gibi birine :19:

Bak alırım elime sopayı :20: Ne o surat öyle hiç yakışıyor mu senin gibi birine :19:

Tamam gitti o surat ağlamadım ki :13:

Birşeyler çıkıcak mart sonunda mutfağımız bitmiş olucak inşallah kuzum merakla bekliyorum nasıl bişey olacağını :26:

Artık yavas yavas son eksikleri alıyorum

yoruldum şu sıralar ilgilendiğim perdeler var, bazı sorunlar yaşandı, inşallah onlardan da alnımın akı ile çıkarım...
dualarınızı bekliyorum...

$5_130070.webp $BZ-103.webp $BZ-605.webp

Tamam gitti o surat ağlamadım ki :13:

Birşeyler çıkıcak mart sonunda mutfağımız bitmiş olucak inşallah kuzum merakla bekliyorum nasıl bişey olacağını :26:

biter bitmez resim istiyorum büşüm :31: eminim çok güzel olacak mutfağın :16:

Herşey çok Güzel Allah ağzınızın tadı bozulmadan kullanmayı nasip etsin inşallah :))

English home kadınlar gününe özel masa örtülerinde ve battaniyelerde %50 indirim yapmış, beni de dürttü :9:

orta sehpa konsol için örtüler aldım :16: ayrıca birde banyom için kokulu çubuk aldım :16:
Eki Görüntüle 1011274 Eki Görüntüle 1011275 Eki Görüntüle 1011276 Eki Görüntüle 1011277 Eki Görüntüle 1011278

Dün de ben English Home'dan birkaç cici aldım :17:

Güle güle kullan bitanem bende de almıştım pembe runner ve masaörtüsünden çok romantikler :16:

Herşeyin çok güzel, özenle seçmişsin belli, düğün yaklaştıkça eksikler tamamlanmaya başlanıyor artık demek ki.
Huzurlu günlerde kullan inşallah hepsini.. :16:

güle güle kullan canım eşyalarını :16: masa örtülerine bende bakıyorum hemen :9:

Dün de ben English Home'dan birkaç cici aldım :17:

Güle güle kullan bitanem bende de almıştım pembe runner ve masaörtüsünden çok romantikler :16:

Senin cicilerini de görmek istiyorum kuzum :54:

Senin çekimin olunca tadı başka oluyor tabi :31:

Herşeyin çok güzel, özenle seçmişsin belli, düğün yaklaştıkça eksikler tamamlanmaya başlanıyor artık demek ki.
Huzurlu günlerde kullan inşallah hepsini.. :16:

Teşekkür ederim hepimiz güzel günlerde kullanalım özenle seçtiklerimizi :16:

Düğün yaklaştıkça insan eksiklerini daha net görüyor insallah sende bu günlere geleceksin :54:

Back
X