• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Selülit butterfly abs kullanan var mı ?

Selülit; nedenleri ve çözümleri Selülit nedir ? Selülitten kurtulmanın yolları nelerdir ? Selülit nasıl geçer ? Selülit kesin doğal çözümleri, Selülit egzersizleri

melike73

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
9
Puanlar
38
Kızlar buttetfly abs aldım kullanmaya başladım çok işe yarayacak gibi görünüyo kullanan var mı

Ben de şimdi tv de gördüm bir bakayım bizim kızlar denemiştir dedim:) Biraz bahseder misin canım

Kızlar buttetfly abs aldım kullanmaya başladım çok işe yarayacak gibi görünüyo kullanan var mı
inanmayın böyle şeylere yaa :(
hatta tvden hiç ürün almayın.
radyo tv sektöründen biri olarak söylüyorum bunu

inanmayın böyle şeylere yaa :KK43:
hatta tvden hiç ürün almayın.
radyo tv sektöründen biri olarak söylüyorum bunu
Aldığıma çok pişmanım iki tane almıştım teki çalışmıyor :( çalışanın da işe yaradığı yokkk

Bende almayı düşünüyorum şimdi ne dersiniz arkadaşım almış işe yaradığını söylüyor ama emin olamadm sormak istedim kullanan var mı acaba ?

Bende almayı düşünüyorum şimdi ne dersiniz arkadaşım almış işe yaradığını söylüyor ama emin olamadm sormak istedim kullanan var mı acaba ?
Bende siparis verdin yarin gelecek insallah ise yarar

kesinlikle almayın diyorum paranıza yazık hiçbi faydası yook :KK1:

Bende aldim iki tane biri hic calismadi digeri bozuk cikti. Aldigim sitede yorumlarda herkes memnun. Iade ettim ama acaba gercekten etkisi oluyomu

kızlar başka kullanan yok mu? alınan site de çok önemliymiş, kendi sitesinden alın sorun yaşamazsınız diyorlar..

Ben aldım geçen ay kesinlikle alma 2 tane aldım biri ertesi gün bozuldu diğeri de bir hafta sonra gereksiz para verdim

Back
X