Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bunu kimse bilemez ki acile gidin benceÖncelikle merhaba kızlar Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah. 9 haftalık hamileyim ve son 3 gündür ne bi göğüs ağrım ne bi kasık ağrım hepsi birden kesildi resmen. Akıntımda azaldı yarın kontrolüm var ama bn çok korkuyorum birşey mi oldu bebeğe
Bence birseyler olmamiştir bazen oluyor öyle sonra yine kendini belli ediyorÖncelikle merhaba kızlar Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah. 9 haftalık hamileyim ve son 3 gündür ne bi göğüs ağrım ne bi kasık ağrım hepsi birden kesildi resmen. Akıntımda azaldı yarın kontrolüm var ama bn çok korkuyorum birşey mi oldu bebeğe
Teşekkür ederimm yarın kontrolüm var zatenBence birseyler olmamiştir bazen oluyor öyle sonra yine kendini belli ediyor
Çok haklısınız ama kalbi durdu falan diyenlere çok sordum belirtiler sadece benim gbi olmuş kanama falanda olmamış kontrole gittillerinde öğrenen çok olmuş bende tırstım açıkçasıKendinizi bu kadar dinlemeyin :) kanamanız olurdu bir şey olsa
Çok haklısınız ama kalbi durdu falan diyenlere çok sordum belirtiler sadece benim gbi olmuş kanama falanda olmamış kontrole gittillerinde öğrenen çok olmuş bende tırstım açıkçası
Okadar duyuyorum ki bu aralar kalbi durdu diyenleri sanırım içime işledi iyi düşünüyorum aslında ama telaşta yapmıyo değilim çünkü soruyorum belirti aldınız mı diye herkes yok diyo kontrolde öğrendim diyo aklıma takılıyo ister istemez yazarım tabikide teşekkür ederim ilginiz için13+3 hiç mide bulantim olmadi. Gogus hassasiyetide arada gidiyor geliyordu. Kanama şiddetli agri vs olmadikça stres yapip bebegide uzme. Ne guzel yarin gidicekmssn kontrole haber ver nasilmis
Yarın doktorum ne diyecek bakalım inşallah güzel haberlerleÖyle bir şey olsa bile sizin evham yapmanızın bir faydası yok. Sağlıksızsa gebelik biter. Ama evhamlı olursanız bebiş hisseder durduk yerde ona stres yaratmayın.
Altın kural, başkalarının süreciyle kendi sürecinizi kıyaslamayın. Daha gebeliğim başındasınız. Çok büyük belirtilerin olmaması normal. Benim gebelik başında ne göğsüm ağrıdı be kasığım. Kasık ağrısını 20.haftalara gelince hissettim. Bebek hareketlerini hissedinceye kadar endişe duymanızı anlarım ama en kötüyü düşünerek stres yapmanız yanlış. Ki anladığım kadarıyla riskli gebelik grubunda da değilsiniz. İyidir bebeğinizOkadar duyuyorum ki bu aralar kalbi durdu diyenleri sanırım içime işledi iyi düşünüyorum aslında ama telaşta yapmıyo değilim çünkü soruyorum belirti aldınız mı diye herkes yok diyo kontrolde öğrendim diyo aklıma takılıyo ister istemez yazarım tabikide teşekkür ederim ilginiz için![]()
Aynı haftada benim de kesildi tüm belirtiler hatta konu bile açmıştım. Korkma bişey olmaz Allahın izniyle. Göğüs ağrısı gelir geçer, 2 gün sonra ağrısından duramıyorum dersin. Her gebelik farklıdır hiç bulantı vs çekmedim mesela ama bu hafta bulantıdan yemek yiyemiyorum. Strese girip bebeğini üzmeÖncelikle merhaba kızlar Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah. 9 haftalık hamileyim ve son 3 gündür ne bi göğüs ağrım ne bi kasık ağrım hepsi birden kesildi resmen. Akıntımda azaldı yarın kontrolüm var ama bn çok korkuyorum birşey mi oldu bebeğe
Yok doktorum hatta 4 -5 haftalık gbi bişeydi kalp atışını bile dinletti riskli falanda değildi gebeliğim çok şükür herşey güzeldi ne bilim bu aralar çok sık duyuyorm ya belkide ondan etkilendimAltın kural, başkalarının süreciyle kendi sürecinizi kıyaslamayın. Daha gebeliğim başındasınız. Çok büyük belirtilerin olmaması normal. Benim gebelik başında ne göğsüm ağrıdı be kasığım. Kasık ağrısını 20.haftalara gelince hissettim. Bebek hareketlerini hissedinceye kadar endişe duymanızı anlarım ama en kötüyü düşünerek stres yapmanız yanlış. Ki anladığım kadarıyla riskli gebelik grubunda da değilsiniz. İyidir bebeğiniz![]()
Haklısınız gerçekten şuan bende o durumdayım sanırım kıyaslama yapıyorum ne bilim çok duyuyorum ya belki ondan mı bilemedim birde hep bu haftalar bişeyler oluyo acaba mı dedim Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallahBenim de 6. Haftada bulantım çoktu su bile içemedim 9. Haftada bulantım kesildi niye kesildi beslenmiyor mu acaba diye ağladım. Bu sefer kasık ağrım başladı ağrım var diye panik oldum. Ağrım bir hafta geçti niye ağrımıyo büyümüyor mu yoksa diye ağladım. 13. Haftadayım şu ana kadar herşey normal dedi doktorum. Bazı günler akıntım dolup taşıyor, bazen çok az oluyor. Boşu boşuma oğluşuma eziyet stres yaptım. Riskli gebelik değilseniz stres yapmayın. Yukardaki hanfendinin dediği gibi kıyaslama yapmayın çok doğru.
Çok ama çok teşekkür ederim burda herkes içimi rahatlattı yarında kontrolüm var Allahın izniyle birde iyi olduğunu duysam başka ne isterimAynı haftada benim de kesildi tüm belirtiler hatta konu bile açmıştım. Korkma bişey olmaz Allahın izniyle. Göğüs ağrısı gelir geçer, 2 gün sonra ağrısından duramıyorum dersin. Her gebelik farklıdır hiç bulantı vs çekmedim mesela ama bu hafta bulantıdan yemek yiyemiyorum. Strese girip bebeğini üzme![]()
İnşallah öyle olacak canım, gebelikte kanama, dayanılmayacak ağrı vs olmadığı sürece korkma. Sağlıkla gelsin bebeğin seni çok iyi anlıyorum bende böyleydim ama hissedince hepsi geçiyorÇok ama çok teşekkür ederim burda herkes içimi rahatlattı yarında kontrolüm var Allahın izniyle birde iyi olduğunu duysam başka ne isterim
Amin canım herşey iyi olsun inşallah sende sağ salim kucağına alırsın inşallahİnşallah öyle olacak canım, gebelikte kanama, dayanılmayacak ağrı vs olmadığı sürece korkma. Sağlıkla gelsin bebeğin seni çok iyi anlıyorum bende böyleydim ama hissedince hepsi geçiyor![]()
16 haftalık kalp durması yaşamış biri olarak belirtilerim devam diyordu kanama da olmadı rutin kontrolde öğrendim 3 sene önce sonlanan gebeliğimde. Yani belirti gitti diye kendinizi strese sokmayın Allahın izniyle bebeğiniz iyidir yarın çok güzel haberler alırsınızÖncelikle merhaba kızlar Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah. 9 haftalık hamileyim ve son 3 gündür ne bi göğüs ağrım ne bi kasık ağrım hepsi birden kesildi resmen. Akıntımda azaldı yarın kontrolüm var ama bn çok korkuyorum birşey mi oldu bebeğe