- 1 Haziran 2012
- 2.223
- 858
- 83
hepinize iyi seneler mutlu yıllar hanımlar.eşimle dün gece birlikte giremediğimiz yılbaşı ve bikaç sorun hakkında fikir almak istiyorum.normalde çok sık tartışan bir çift değiliz.evdeyken eşim genelde internette oyun oynar .ve ya tv izler çocukla çok fazla olmamakla birlikte ilgilenir.ama bir gün çok yorgunum annene bu akşamdan gitsenizde ben yarın biraz uyusam diyebilen biri...fazla konuşmaz sohbet etmez.sürekli uzanır oturduğunu hiç göremezsiniz.ben çalışmıyorum ama tüm idare ve sorumluluk bendedir.evdeki kuşun yemine kadar ben düşünürüm.o ise sadece çenemden(onun deyimiyle)şikayetçi.dün gece çocuğu uyutup benim sevdiğim iki filmi arka arkaya izleyip sonra başbaşa özel zaman geçirmeyi planladık.ben uyyuytup geldim .bilgisayarda bir proğram sildiğimden şuan açılmıyor dedi.olsun dedim uzandım yanına.şakayla karışık uykum vardı ama sana söz verdiğim için kalktım yoksa uyurdum dedim.yanımdan kalkıp bilgisayara baktı.sonrada başka kanepeye uzandı yanıma gelmedi bu arada yarım saat var yılbaşına.bende niçin oraya yattığını sordum sen üşümüşsün ama ben çok sıcakladım dedi.yılbaşına kavga ederek girmek istemiyorum dedim ve sustum sonra yanıma geldi .izlediğim proğram hakkında,iğrenç bişiy bunumu izliyoruz gibi şeyler söyledi.bende kumandayı kendisine uzattım ve kalktım yatıyormuyuz dedi(planımız başka oldupu halde)bende yat dedim .15 dakika kalmış yeni yıla.sonra gitti yattı bende ağladım sinirimden yeniyılada ağlayarak ve tek başıma girdim .gidip kızımı öptüm 12 de.oda kalkıp içeri geldi beni öpmek istedi ben izin vermedim.inadını çek o zaman dedi.gidip yattı bikaç kere çocuğa bakmaya gittim sonra ona kalk içerde yat dedim gitmeyeceğim dedi gel sana bişiy soracağım diyerek içeri çağırdım önce gelmek istemedi sonra geldi.boşanmak istiyorsan boşanalım yeter artık dedim herkes eşi dostuyla mutlu mesut girdi ben ağlarak ne yaptımda bunu hakettim dedim blöf yapmasaydın o zaman dedi .başkasınımı seviyorsun vs sordum hayır diyo .içimde istek kalmadı dedi (özel zaman için sanırım)bende öylemi kadınlık gururumu okşadın dedim .benden özür dilemen gerekir dedim diledi elimi öptü.istersen film izleyelim dedi hayır dedim gidip yattım konuşmuyorum şuan.içimde istek kalmadı demesi benim için herşeyi bitirdi .çirkin bir kadın değilim çünkü .gözlerim şiş ve çok üzgünüm.hepinize teşekkürler okuduğunuz için