bütün bir yıl ağlarmıyım göreceğiz...

• Konu Sahibi Konu Sahibi akans
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bunun güzellikle çirkinlikle alakası yokki canım eğer anladığın gibiyse
ama bence o lafın ne anlama geldiğini sor, doğru anladığından emin ol yani
o an için isteiğinin kalmadığını söyledi .yani ben ağlıyordum üzgündüm onu kast etti diye düşünüyorum tanıdığım kadarıyla.çünkü şuan konuşmuyoruz

bizim için biraz erken bunların yaşanması ama belkide herkes hakettiğini yaşıyordur bilmiyorum.annenşzde benim gibi bıkmış demekki uğraşmıyor
Çok karamsarsiniz. Gerçekten büyük bir problem değil bu. Yani bilmiyorum zevkle özel günleri kutlayan erkek var mıdır ? Bunların türü böyle. Onun istediği şekilde plan yapsaniz bir sonraki yıl ? Belki film seyretmeyi sevmiyordur. Ben de hiç sevmem mesela. Veya biriyle uzun süre yan yana yatamam deli gibi aşık olsam da daraliyorum sıcak basıyor. Belki esiniz de benim gibidir

kızlar hata bizde,beklentimiz bize göre normal ama onlara göre çok. erkeklerin beyni düz çalışır.bizimki gibi işlevsel değil ki çoğunun ki. tamam ,senin eşin de hata etmiş.o cümleyi kurmamalıydı ama boşanacak kadar da büyük bir olay değil. bence eşini al karşına ve sakince konuşun,sakince...

o an için isteiğinin kalmadığını söyledi .yani ben ağlıyordum üzgündüm onu kast etti diye düşünüyorum tanıdığım kadarıyla.çünkü şuan konuşmuyoruz

durumuna üzüldüm ama boşanmakta istemiyor sanırım, acaba çocuk yüzünden mi boşanmak istemiyor çocuk kaç yaşında, çocuğuna düşkünmü

yılbaşı bahane bizim konuda birbirimize zaman ayırmak için bahane edilmiş bigün .içki içmek yada başka bişiyler değil .sadece hergünümüz aynı diye bigün oturup film izleyelim dedik
ama bunu başka bir gün yapsaydınız bu kadar beklenti içinde olmazdınız yanlış anlamayın ne olur beni benim çevremde bugünle ilgili aynı olayları yaşıyan kaçıncı insansınız başka günler bu kadar kafanızı takmazsınız ister istemez psikolojik olarak çevrenin etkisine giriyorsunuz

Ben de meseleyi çok büyüttüğünü düşündüm. Kaldı ki eşin yataktan kalkıp gelmiş, özür dilemiş. Konu abartılıp nasıl boşanmaya kadar geldi orayı kaçırdım zaten.

Cinsel olarak heyecan hissetmediğini söylemesi o an ki psikolojiyle seni kırmış. Ama bu itirafı iyiye döndürmek elinizde. Her çift için olabilir bu durum. Evliliğinize heyecan getirmek için çift olarak bir şeyler yapmaya başlayın o zaman.
Bir yıl boyunca ağlamak diye bir şey yok. Ama bu durum için olumlu şeyler yapmazsanız daha çok yıpranacağınız kesin. Yine çift olarak diyorum tabi ki.

Ayrıca ev hanımlığının dışarıda çalışma ile bir tutulması bana çok tuhaf geldi. Sabahın köründe sıcak yataktan kalkıp yollara düşüp, akşama kadar bir kaç müdür ve insanın kaprislerine katlanmak ile, evinin faturalarını yatırmak, evladıyla ilgilenmek bir midir Allah aşkına?
evet bencede çok büyütmüşüm konuştukça anlıyorum zaten .ama duygusal bi boşluktan kaynaklandığını düşünüyorum.bende sabahın köründe sıcak yatağımdan kalkıyoruım ama hemde bi evrak değil bir insan için evladım için çalışanları küçümsemek değilki amacım .sadece akşama kadar evdede iş bitmiyor bütün sorumluluk bende anlamında yazdım ben onu.yoksa çalışan bayanların işi iki kat zor birde evde gidip çalışıyorlar.diğer konudada düzeleceğini sanmıyorum.heyecan bitmiş

durumuna üzüldüm ama boşanmakta istemiyor sanırım, acaba çocuk yüzünden mi boşanmak istemiyor çocuk kaç yaşında, çocuğuna düşkünmü
çocuğum 2 yaşında çocuğu bir silah kullanır daha çok.çocuğu ver boşanabilirsin veya gidebilirsin der şakayla karışık

ama bunu başka bir gün yapsaydınız bu kadar beklenti içinde olmazdınız yanlış anlamayın ne olur beni benim çevremde bugünle ilgili aynı olayları yaşıyan kaçıncı insansınız başka günler bu kadar kafanızı takmazsınız ister istemez psikolojik olarak çevrenin etkisine giriyorsunuz
kesinlikle size katılıyorum.ne kadar olsada zoruma giden 12 yanımda olmamış olmasıydı belkide .inkarda etsek başka bigün olsa böyle demezdim belki

yeni yıla nasıl girdiysem öyle geçer düşüncesi çok saçma bence..
takıntı haline getirmeyin..
afedersiniz ma ben de 00.00da tuvaletteydim..
bütün yıl b.k gibi geçecek diye oturup ağlayım ozaman..
sizi eşinizle iletişim yönünden kendime benzettim..
biraz fazla hassas ve triplisiniz..
daha pozitif ve iletişime açık olmazsanız kendinizi de eşinizi de yıpratırsınız..
tabiiki saçma o sadece işin esprisi.nasıl yapacağımı bilmiyorumki hayatımın kontrolünü kaybetmiş gibiyim sanki kimsesiz gibiyim değersiz önemsiz .benim çaba göstermemesi beni soğutuyor aslında

Aslında üzücü olan beklentilerimizi üzülmemek, ağlamamak, yıpranmamak için kısıtlamak.. Zaten bu şeyleri anca biz düşünüyoruz. Erkekler aman kavga çıkmasın huzurumuz kaçmasın diye hiç fedakarlık yapmıyorlar herşeyi bayandan bekliyorlar.. Ne kadar az beklenti , o kadar çok mutluluk..
peki o duygusal boşluğa ne koyacağız bizler kadınız sevilmeye ihtiyacımız var kim anlayacak bizi o zaman.gerçekten tüm inancımı yitirdim erkeklere karşı

sorun saat 12 olayı değil bence, senden kaçıp başka kanepeye gitmesi, annenlere erken git demesi, başka şeylerde varsa bir sorun var demektir. Bi de sanırım bu boşanma olayı çok sık dile geliyor aranızda

Çok karamsarsiniz. Gerçekten büyük bir problem değil bu. Yani bilmiyorum zevkle özel günleri kutlayan erkek var mıdır ? Bunların türü böyle. Onun istediği şekilde plan yapsaniz bir sonraki yıl ? Belki film seyretmeyi sevmiyordur. Ben de hiç sevmem mesela. Veya biriyle uzun süre yan yana yatamam deli gibi aşık olsam da daraliyorum sıcak basıyor. Belki esiniz de benim gibidir
ama film izlemeyi kendisi istedi tüm prğramı o yaptı ben tamam dedim .filmi bile o seçti senin seveceğini düşündüğüm bi film dedi peki dedim.istediği zaman saatlerce yatar sarılıp ama.huyu olsa saygı duyacağım

kızlar hata bizde,beklentimiz bize göre normal ama onlara göre çok. erkeklerin beyni düz çalışır.bizimki gibi işlevsel değil ki çoğunun ki. tamam ,senin eşin de hata etmiş.o cümleyi kurmamalıydı ama boşanacak kadar da büyük bir olay değil. bence eşini al karşına ve sakince konuşun,sakince...
ben konuşmuyorumki şimdi onunla aslada gitmeyeceğim yanına asla

sorun saat 12 olayı değil bence, senden kaçıp başka kanepeye gitmesi, annenlere erken git demesi, başka şeylerde varsa bir sorun var demektir. Bi de sanırım bu boşanma olayı çok sık dile geliyor aranızda
çok sık gelmez aslında yada bana öyle geliyor.en son geçen sene şubat ayında şiddetli kavga etmiştik. ozaman geçmişti ciddi olarak

Back
X