- 7 Şubat 2011
- 860
- 333
- 123
gordugum 10 ciftten 8 i Onlara benziyor.. Daha onceleri farketmiyordum ama suan okadar cok geliyorki gozume.. Bi rahatisizlik verdiginden degil konu belkide yalnis anlasilip bam alacak.. Ama Ben herkezde o ikisini goruyorum ozellikle kiz kapali ise. Hani sanki herkez butun o ciftler. o ikisine benziyor.. Onumden yuruyen cftlerde onlari goruyorum
sokaga cikmak istemiyorum bazen.. Bu tamamen piskolojik mi ? Ne zaman gececek... Yoruldum aslinda hic mutlu degilim heryerde onlari gormekten ne yazilacagida belli bana cok taktin cok buyuttun ..
atlatamiyorum ki kizlar
bi kacisi olsa amerikaya yerlessem
basimi ellelerimin arasina alip kafami one eyip saatlerce dusunuyorum gecsin gecsin gecsin.. Unutmak istiyorum bana yapilan haksizliklari
kaybettim ben yenilimdim hile ile duzenbazliklar ile tuzaga dustum ve yenildim
rezil oldum insanlara en onemliside o ciftin g.tunu guzee bi kaldirdim
kendimi affedemiyorum Nasil evlenirler ya nasil nasil nasil ? Biz birbirimizi 4 sene sevdik bekledik nasil olurda 4 ay tanidigi bi kizla evlenme karari alir beni konunun taaa disina nasil atar ben sevdigim adami baskasi ile evlenirken gormeye nasil dayanicam.. Ben iyi degilim ya olmek istiyorum eger olmesen gecmiyecekse bu uzuntu olmek istirorum

Son düzenleme: