bütün eltiler mi böyle

Etlilerin geneli böyle bendeki de farklı değil. Kv deye yakın olmak için canını verir ama para var kadında diye yalakalanmak için. Bebeğim bebeğim başka bir şey demezler birbirlerine. Ama yakındır kopmaları. Sende sonlarını izle yakında çıkar ortaya durumları.

Etlilerin geneli böyle bendeki de farklı değil. Kv deye yakın olmak için canını verir ama para var kadında diye yalakalanmak için. Bebeğim bebeğim başka bir şey demezler birbirlerine. Ama yakındır kopmaları. Sende sonlarını izle yakında çıkar ortaya durumları.
Elbet çıkar sonra eltim gelecek bnimle konusmaya calisacak bide o kankisi çünkü gorumcemlede küstü benimlede gorumcemle konuşmadi bnimle konustuki tek kalmasin beni kandine cekmeye calisiyordu ki gorumcem yalniz kalsin

Kaynanaya yetistirmedeki amac ne ya? Evlenecek kadar buyyk oldugunuzu dusunuyorsaniz insanlarla olan iliskilerinizi tek basiniza cozmeniz gerektiginide bilirsiniz herhalde.

Kaldi ki ayni durumu eltiniz ypamis olsaysi eltim beni kaynanama yetistirdi diye isyan edecektiniz burda.

21 yasindayim ve yaptiklarina anlam veremedim.

Illa evden birsey goturmenize gerek yoktu. Markete kasaba ugrasaydiniz. Ben olsam bende bozulurdum. Hem piknige geliyor hem hazir yiyor hem de hic bir seye elini surmuyor bi de gidiyor ustune sikayet ediyor. Belkide sana 'cocuk' gozuyle baktigi icin pas vermiyordur? Haksizda sayilmaz.

Slm kizlar bnim eltimle aram pek yok cok ikiyüzlü biridir nasıl beceriyo onuda anlamis degilim gecen meselA kaynim bizi piknige davet etti esim isten gelir gelmez gittik diye hazırlık yapamadim eltimin kankisi ve kocasida ordaydi ben o kadinida hic sevmem esime ne kadar gelmiyorum desem de kizimin esyalarini aldi arabaya gitti neymis abim yegenini görsün sanki cok merakli yegeninre maksadi tek gitmemek neyse eslik ettim gittim eltim hic sormadi bndr sormadim konusmadi kankiside konusmadi bn 22 yasindayim onlar 30 yaşında kicuk kizlar gibi davraniyorlardi erkekler baska yete gittiler tek kaldık bunlar topu alip oynuyo kol kola girip geziyorlar vallahi ortaokul ogrencileri gibi oyle güldüm onlara tabi bnde muhattap olmadim is sofra toplamaya grlince elimi surmedim esim goz isareti yapti sofrayi silkeledim yere attim gittim eltim eger biz yalniz olsaydik bana bulbul olurdu konusurdu biri yaninda olunca yaptigina bak bnde bundan sonra ayni ayarı yapim de gorsun kaynanama dedim kizim kocasina deme sen o simdi onun hareketlerini gorur dedi o sana nasil sa sende ayni davran dedi zaten oylede yapiyorum bi arada disarda slm vermiyordu konusmuyordu bnde aynisi gibi yapiyordum gerci kocam ve kaynim yaninda bülbül oluyordu kaynim bni sever bnde kaynimi severim hep manevi destekcimiz kardesinin bi hatasında hep arkamda oldu türkiye deki kaynim kardesi bana kızsa bile tepki gosterir onun karisiyla cok iyiyiz oda 32 yasinda ama bu eltim bi tuhaf ya...

Arkadaşım ben misal çok tembel bir insanım. İş güç yapmayı sevmem. Hani hamarat biri de değilim ama bana göre bile senin piknikte yaptığın ayıp. Tamam çok geçerli sebeplerden ötürü bir hazırlık yapmamışsın ama en azından kurmaya toplamaya yardım et. Onlar senin hizmetçin mi? Sana pikniği hazırlasınlar, arkanı toplasınlar. Ayıp denen bir şey var.
Ayrıca sen hiç, muhabbet açmayı denedin mi de onlar seninle muhatap olmadı? Çok yakın arkadaşlarsa ister kolkola girerler ister top oynarlar. Yahu sizin hiç arkadaşınız yok mu? Siz hayatınızda ilk defa mı pikniğe gittiniz. Piknikte top falan oynanır yani. İnsan 30 yaşında bile olsa hissettiği yaştadır. 33 yaşındayım apartmanın önünde bir sek sek görsem o gün de mutlu günümdeysem üzerinden atlayarak geçerim. Kime ne?
Olayı bir de karşı taraftan dinlemek lazım. Kadınla zaten aranız çok iyi değilmiş. Arkadaşı ile keyif yapmak isterken piyangodan siz çıkmışsınız. Eşi belki onun rızası olmadan çağırdı sizi. O da bozuldu buna. Yani ben sizi çok iyi niyetli görmedim. Kusura bakmayın.

Bütün eltiler aynı mi derken kendinizide içine kattiniz umarim.

Peknikte yemis içmiş kenarda
oturmussunuz. Bide insanların eglenmesine laf etmissiniz. Sofrayi toplamaya yardim etmemissiniz.

Koşa koşa da gidip kv anlattiniz ki elti benden önce benim yaptiklarimi anlatmasin ben acindirip anlatayim diye ayy tam cirkef elti tipi sizsiniz

Siz fazla alınganlık göstermissiniz. Belki haklısınız belkide haksız ilişkinizin boyutunu bilmediğimiz için bunu anlamamız zor. Bu durumda mesafe en iyisidir. Eşiniz sizi bırakıp gitmeyi göze alıyorsa bırakın gitsin. Siz hem zorla gidiyorsunuz hemde alınganlık yapıyorsunuz. Bu davranışınız doğru değil. Bir daha başkaları varsa gitmeyin o halde.

Eli bOS gitmek iyi olmamis ama o davranisa ben ne yapardim biliyormusum basim agridi ayy der kizimi alir hop eve g

Slm kizlar bnim eltimle aram pek yok cok ikiyüzlü biridir nasıl beceriyo onuda anlamis degilim gecen meselA kaynim bizi piknige davet etti esim isten gelir gelmez gittik diye hazırlık yapamadim eltimin kankisi ve kocasida ordaydi ben o kadinida hic sevmem esime ne kadar gelmiyorum desem de kizimin esyalarini aldi arabaya gitti neymis abim yegenini görsün sanki cok merakli yegeninre maksadi tek gitmemek neyse eslik ettim gittim eltim hic sormadi bndr sormadim konusmadi kankiside konusmadi bn 22 yasindayim onlar 30 yaşında kicuk kizlar gibi davraniyorlardi erkekler baska yete gittiler tek kaldık bunlar topu alip oynuyo kol kola girip geziyorlar vallahi ortaokul ogrencileri gibi oyle güldüm onlara tabi bnde muhattap olmadim is sofra toplamaya grlince elimi surmedim esim goz isareti yapti sofrayi silkeledim yere attim gittim eltim eger biz yalniz olsaydik bana bulbul olurdu konusurdu biri yaninda olunca yaptigina bak bnde bundan sonra ayni ayarı yapim de gorsun kaynanama dedim kizim kocasina deme sen o simdi onun hareketlerini gorur dedi o sana nasil sa sende ayni davran dedi zaten oylede yapiyorum bi arada disarda slm vermiyordu konusmuyordu bnde aynisi gibi yapiyordum gerci kocam ve kaynim yaninda bülbül oluyordu kaynim bni sever bnde kaynimi severim hep manevi destekcimiz kardesinin bi hatasında hep arkamda oldu türkiye deki kaynim kardesi bana kızsa bile tepki gosterir onun karisiyla cok iyiyiz oda 32 yasinda ama bu eltim bi tuhaf ya...
Elti eltinin en buyuk dusmanidir diye dusunuyorum:eğlence:

Ben seni cok iyi anladim cok ayip etmis eltin yahu insan bi hosgeldin nasilsn demezmim nisanliyken benim eltide oleydi asardi suratini hic konusmazdi ama varya bi evlendim neler etmedim ona...s..r et sende adam yerine koyma sakin onu

Ben seni cok iyi anladim cok ayip etmis eltin yahu insan bi hosgeldin nasilsn demezmim nisanliyken benim eltide oleydi asardi suratini hic konusmazdi ama varya bi evlendim neler etmedim ona...s..r et sende adam yerine koyma sakin onu
Evlenene kadar canım cicim sonra dış gosterdniz. Dereyi gcene kadar yani????
Konu sahibi sende yaz değilsin. Ne olursa olsun hatanın çoğu senin. Hele kayinvalideye şikayet kısmı var ki akıllara ziyan.
Buraya konuyu eltin acsaydi sana hak verenler seni sallandirirlardi. Bence %95 haksizsin.

Konu başlığını bütün eltiler mi böyle diye açmışsın hayır değil tabiki de. Benim eltim çok iyi çok severim onu benden altı yaş büyük ve hep SAYGI duyarım. Ben onu çok Sevdiğim için o da beni çok sever. Bence iyi ilişkiler kurmayı dene ondan yaşça da küçüksün SAYGI da kusur etme. Ne ekersen onu biçersin

Evlenene kadar canım cicim sonra dış gosterdniz. Dereyi gcene kadar yani????
Konu sahibi sende yaz değilsin. Ne olursa olsun hatanın çoğu senin. Hele kayinvalideye şikayet kısmı var ki akıllara ziyan.
Buraya konuyu eltin acsaydi sana hak verenler seni sallandirirlardi. Bence %95 haksizsin.
Ne canim cicim ya yuzume bakmayan allahin selamini esirgeyen kim olursa olsun isim olmaz.evlendikten sonra konusma cabalari oldu o zmb da ben yuzvermedim.hem bu arada konu sahibi hakli tabiki de.davet edilior ve hic konusmuor eltisi.iyi okuyun

Elitini çocukça buldum sizi sonuçta davet etmişler öyle yada böyle seni insan yerine saymayan yaşını başını almış bir kadının elbette peşinden koşmayacaksın .Sadece kafama takılan konu yemek yendikten veyahut yemeden önce seninde yardımın olsaymış iyi olurmuş en azından sen sana yakışanı yapmış olurdun bırak eltinle kankası sek sekmi yoksa topmu oynasın nasıl evimize 1 misafir gelir hoşnut olmazsak bile usülen bi hoşgeldin denir eltinde bu yok oda onun terbiyesizliği sen yinede onun gibi itici olma iyiliğinle onu ez gerçi bu tür insanlar ne anlarda iyilikten hoş göründen oda ayrı konu .

Genel bi cekememezlik var sanki iki taraf icin. Piknige davet edilmissiniz gitmek istemeyen sizsiniz. sonra Eli bos nasil gittiniz en kotu bi kolaydi abur cuburdu falan alsaydiniz. Hadi o olmadi bi isin ucundan tutsaydiniz. Ek olarak selamlasma olayi yokmu sizde hem size hem eltinize bu soru. Yeri geliyor hic tanimadigimiz insanlara selam veriyoruz

Bide benim bildigim sonradan gelen bi selam verir ondan sonra baslar hosgeldin fasli

Back
X