- Konu Sahibi Fotosentez
Kızlar pazar günü yds sınavına girdim. Önümde oturan çocuk sırayı ayağıyla sallayınca, bütün sınavım berbat geçti. Uyaramadım da görevli konuşursanız kesinlikle alırım kağıdınızı demişti. Neredeyse ağlayacak durum geldim. En sonunda sınavı bitirip cevap kağıdını görevliye teslim ederken bir ucunu hafif bükmüşüm o sinirle dikkat etmemişim. Yani sol alt tarafı 2 parmak gibi hafif bükülmüştü. Görevli aldı eliyle düzeltti tamam dedi bende çıktım dışarı.
Sınavdan çıkınca arkadaşlarla görüştük anlattım olanı okunmayabilir optiğin dedi
O kısımda siyah bi barkod gibi birşey vardı. oraya denk geldiyse okunmaz dedi. Ama ben denk geldi mi dikkat etmedim. Sabah erkek arkadaşım aramış ösym yi kadın birşey olmaz zaten aynı optik 5 defa okunuyor demiş. Baya ikna etmeye çalıştı beni sonra bak sen ara görüş için rahatlaın dedi ben aradım bana da başka bi kadın çıktı hiç bilmiyoruz okunmayabilir dedi 
Kızlar ayların emeği var çok moralim bozuk çok çok üzgünüm. Sabah beri ağlıyorum var mı böyle bir ihtimal gerçekten?
Sınavdan çıkınca arkadaşlarla görüştük anlattım olanı okunmayabilir optiğin dedi

Kızlar ayların emeği var çok moralim bozuk çok çok üzgünüm. Sabah beri ağlıyorum var mı böyle bir ihtimal gerçekten?