Bütün emeklerim boşa mı gitti?

Fotosentez

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2010
1.129
598
323
Diğer
Kızlar pazar günü yds sınavına girdim. Önümde oturan çocuk sırayı ayağıyla sallayınca, bütün sınavım berbat geçti. Uyaramadım da görevli konuşursanız kesinlikle alırım kağıdınızı demişti. Neredeyse ağlayacak durum geldim. En sonunda sınavı bitirip cevap kağıdını görevliye teslim ederken bir ucunu hafif bükmüşüm o sinirle dikkat etmemişim. Yani sol alt tarafı 2 parmak gibi hafif bükülmüştü. Görevli aldı eliyle düzeltti tamam dedi bende çıktım dışarı.

Sınavdan çıkınca arkadaşlarla görüştük anlattım olanı okunmayabilir optiğin dedi :5: O kısımda siyah bi barkod gibi birşey vardı. oraya denk geldiyse okunmaz dedi. Ama ben denk geldi mi dikkat etmedim. Sabah erkek arkadaşım aramış ösym yi kadın birşey olmaz zaten aynı optik 5 defa okunuyor demiş. Baya ikna etmeye çalıştı beni sonra bak sen ara görüş için rahatlaın dedi ben aradım bana da başka bi kadın çıktı hiç bilmiyoruz okunmayabilir dedi :14:

Kızlar ayların emeği var çok moralim bozuk çok çok üzgünüm. Sabah beri ağlıyorum var mı böyle bir ihtimal gerçekten?

yırtılmamış, silinmemiş, çizilmemiş neden okunmasın ki. öyle bir şey olsa görevli zaten uyarırdı. eliyle düzeltmiş zaten

Son düzenleme:
yırtılmamış, silinmemiş, çizilmemiş neden okunmasın ki. öyle bir şey olsa görevli zaten uyarırdı. eliyle düzeltmiş zaten

Bende öyle düşündüm ama hani kağıt kenardan katlanınca iz olur ya geri açılıdığında, o iz siyah bi kutu var oraya gelirse okunmaz dediler. Sabah ösym deki bayan olmaz öyle şey demiş. Zaten annem de sınavda görevli oluyor çogunlukla, o da onlar mukavva kartonlara konuyor tek tek paketleniyor üzerine neler konuyor birşey olmaz dedi ama arkadaşlarda iz kalır o barkod üzerinde diyor :50:

boş yere üzülüyorsunuz...diyelimki optik okumadı..o cevap kağıdının sıfır çekmesi dikket çeken bir durum ve görevli olanlar onu tekrar inceler...öyle birşey olmaz orayı geçin....
diğer meseleye takıldım ben, ayağını sallayan çocuğa seslenmediyseniz bile, elini kaldırıp gözatmene usulca söyleyebilirdiniz...
sabah kalkıp yüzüne mi bakıcaksın, uyarırdı gözetmen çocuğu...
ne diye bir bacak sallama yüzünden motiveni düşürdün...

Sanmiyorum ki okunmasin onlar tasinirken acilirken sanki tane tane ellerde kirismasin diye mi tasiyorlar... Şimdiye kadar hic duymadim boyle bir şey...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bende öyle düşündüm ama hani kağıt kenardan katlanınca iz olur ya geri açılıdığında, o iz siyah bi kutu var oraya gelirse okunmaz dediler. Sabah ösym deki bayan olmaz öyle şey demiş. Zaten annem de sınavda görevli oluyor çogunlukla, o da onlar mukavva kartonlara konuyor tek tek paketleniyor üzerine neler konuyor birşey olmaz dedi ama arkadaşlarda iz kalır o barkod üzerinde diyor :50:

yok yok takılma boş yere. onlar gideceği yere gidene kadar başına neler geliyordur :)
mutlaka ayarlarlar öyle bir durum olsa bile
nerden bilecekler senin kıvırdığını belki yanlışlıkla oldu:34:

boş yere üzülüyorsunuz...diyelimki optik okumadı..o cevap kağıdının sıfır çekmesi dikket çeken bir durum ve görevli olanlar onu tekrar inceler...öyle birşey olmaz orayı geçin....
diğer meseleye takıldım ben, ayağını sallayan çocuğa seslenmediyseniz bile, elini kaldırıp gözatmene usulca söyleyebilirdiniz...
sabah kalkıp yüzüne mi bakıcaksın, uyarırdı gözetmen çocuğu...
ne diye bir bacak sallama yüzünden motiveni düşürdün...

Ay inşallah dediğiniz gibidir. İnşallah okunur. Sınav başlamadan önce ne bizimle ne etraftaki öğrencilerle her ne sebeple olsun herhangi bir kelime bile ederseniz sınavınız geçersiz olur dedi. Kamera sistemi ilke izleniyoruz dedi bende korkudan birşey yapmadım. Annemde kızdı, insan uyarırdı dedi. Onlar senin rahat olman için orda dedi ama huzusuz oldum işte. Yapamadım. Sıfır çeken tek öğrenci olurum herhalde çünkü yanlış doğruyu götürmüyor 1 tane bile yapamamış ne salak derler herhalde arkamdan :50::43:

Sanmiyorum ki okunmasin onlar tasinirken acilirken sanki tane tane ellerde kirismasin diye mi tasiyorlar... Şimdiye kadar hic duymadim boyle bir şey...

Umarım umarım öyledir. Ya dersi geçtim yemek memek hiçbişe yok. Antidepresan alıp uyuyorum ağlıyorum 2 gün oldu. Cumaya açıklasalarda ben artık normale dönsem ben mahvoldum ya. Allah düşmanıma vermesin.

yok yok takılma boş yere. onlar gideceği yere gidene kadar başına neler geliyordur :)
mutlaka ayarlarlar öyle bir durum olsa bile
nerden bilecekler senin kıvırdığını belki yanlışlıkla oldu:34:

Ne biliyim, bilmem kaç poşete sarılıyormuş dikkat ediliyormuş vs vs dediler. İnşallah öyledir yemin ederim insanlıktan çıktım ağlamak uyumak ve tuvalete gitmek dışında hiçbirşey yapmıyordum. Aradığım kadında çok kötü davrandı ona da çok canım sıkıldı. Allah yardım eder inşallah :14:

okunur merak etmeyin. aksi durumda kağıt yerine sunta falan kullanırlardı. bu arad lütfen rahatsız olduğunuz şeyleri hemen söyleyin. söylemeden içiniz içinizi yiyeceğine. söyleyin

Eğer okumazlarsa dilekçe verirsiniz ben kağıdımı sağlam teslim ettim yeniden okunmasını talep ediyorum diye yeniden okurlar. Yani bu olur mu bilmiyorum ama bence olmalı üzülmeyin :1:

Yapmayin lütfen ne güzel bitmiş sinav biraz keyfini cikarin sinav bitti şimdide de okunacak mi derdine düşmeyin..

Farzedin ki siz.kivirmadiniz tasinirken görevliler bir hata etti kivrildi okunamayacak mi bu kadar basit değil ki..

Bence caninizi boşa uzuyorsunuz...

okunur merak etmeyin. aksi durumda kağıt yerine sunta falan kullanırlardı. bu arad lütfen rahatsız olduğunuz şeyleri hemen söyleyin. söylemeden içiniz içinizi yiyeceğine. söyleyin

O barkod gibi olan yere gelmese cok rahat olurdum ama o kadar salak bi insanim ki donupte kadina sormadim birsey olur mu yada nerden kirilmis diye bakmadim. Insallah ediginiz gibi olur. Ya diyim dedim de nasil soyleyecegim? Kadin 9 31 de bizimle yada herhangi bi sebeple baskasiyla konusmak yasak diyor cok korktum. Cok talihsizim ben ya.

Eğer okumazlarsa dilekçe verirsiniz ben kağıdımı sağlam teslim ettim yeniden okunmasını talep ediyorum diye yeniden okurlar. Yani bu olur mu bilmiyorum ama bence olmalı üzülmeyin :1:

O surecte ben stresten olurum zaten.

Yapmayin lütfen ne güzel bitmiş sinav biraz keyfini cikarin sinav bitti şimdide de okunacak mi derdine düşmeyin..

Farzedin ki siz.kivirmadiniz tasinirken görevliler bir hata etti kivrildi okunamayacak mi bu kadar basit değil ki..

Bence caninizi boşa uzuyorsunuz...

Hayir bu sinav o kadar onemli degil asil alandan hazirlaniyorum 27 dersim var nerdeyse bitti sayilir ama bu sinavdan puanim hesaplanmazsa mahvolurum 1 puan bile alsam yeter.

Dediginiz gibi onlarda yapmis olabilir ama kameralar vardi benim buktugum gorulur diye korkuyorum. Valla paranoya mi yapiyorum bilmiyorum burasi turkiye cok korkuyorum.

O barkod gibi olan yere gelmese cok rahat olurdum ama o kadar salak bi insanim ki donupte kadina sormadim birsey olur mu yada nerden kirilmis diye bakmadim. Insallah ediginiz gibi olur. Ya diyim dedim de nasil soyleyecegim? Kadin 9 31 de bizimle yada herhangi bi sebeple baskasiyla konusmak yasak diyor cok korktum. Cok talihsizim ben ya.

O surecte ben stresten olurum zaten.

Hayir bu sinav o kadar onemli degil asil alandan hazirlaniyorum 27 dersim var nerdeyse bitti sayilir ama bu sinavdan puanim hesaplanmazsa mahvolurum 1 puan bile alsam yeter.

Dediginiz gibi onlarda yapmis olabilir ama kameralar vardi benim buktugum gorulur diye korkuyorum. Valla paranoya mi yapiyorum bilmiyorum burasi turkiye cok korkuyorum.

KPSS alan dan mi? Bende KPSS alandan hazirlaniyirum da;)

İnan canini sktgna değmez burusmus kagidi duzeltemeyeceklerse biz boşa okuyoruz vallahi ben ihtimal dahi vermiyorum

Okunur canım hiç takılma sen insanız ya kağıt katlanabilir yırtılmamış sıkıntı olmaz :) Sınav sonrası normal durumlar arkadaşlarımdan ben imza atmadım yok işte kodlamayı eksik yaptım diye telaş yapanlar oldu normal her şeyi düşünmeniz ama sizin durumunuzun sorun olacağını sanmıyorum :)

KPSS alan dan mi? Bende KPSS alandan hazirlaniyirum da;)

İnan canini sktgna değmez burusmus kagidi duzeltemeyeceklerse biz boşa okuyoruz vallahi ben ihtimal dahi vermiyorum

Aynen kpss. Yemin ediyorum Allah dusmanimin basina vermesin. Etrafimdaki herkes boyle soyluyor ama minicik bi acaba varya oldurup bitiriyor beni. Napicam ben? Allah yardim eder di mi :14: ne zaman aciklanir hayir ben nasi beklicem 10 gun falan olursa nasil?

Okunur canım hiç takılma sen insanız ya kağıt katlanabilir yırtılmamış sıkıntı olmaz :) Sınav sonrası normal durumlar arkadaşlarımdan ben imza atmadım yok işte kodlamayı eksik yaptım diye telaş yapanlar oldu normal her şeyi düşünmeniz ama sizin durumunuzun sorun olacağını sanmıyorum :)

Inanir misiniz ben takintiliyim 10 kere ko trol ettim. Hani yaziyorsa dogru kodladigimi onayliyorum diye. Onu gormemisim hica ikaz etti de duyup duzelttim. Yani bu kadar titizlenirken olacak is mi bu. Hayir ask acisindan betermis yemin ederim. Ne yatabiliyorum ne oturabiliyorum. Insallah dediginiz gibidir gene herkes birsey olmaz dedi bari de azicik rahatladim. Valla olur deseniz yeminle olurdum herhalde.

Konuşursanız alırım uyarısını sen çok ciddiye almışsın yapacağın şey görevliye işaret edip durumu kısaca söylemek bbunun icinde kimse almaz kağıdı. Ayrıca optik okuyucu öle basit bükülme vs lerden etkilenmez hiç kafana takma. Boşuna moral bozuyorsun. Zaten olan olmuş geri de döndüremezsin ama optik okuyucu merak etme gayet iyi okur dedigin şeyi.

okur mu okumaz mı bilemeyiz, zaten oradaki gorevliler de bundan emin olmadıkları icin oyle bir yanıt vermisler.
fakat okunmayan kagıt olması sıfır cekmesi gozdan kacırılacak birsye degil.
sonuc olumsuz gelse dahi dilekce verir incelenmesini istersin.

anlıyorum okadar emegin var ama telafisi olabilecek birsey icin bu kadar takıntı yapıp aglıyor isen hayatta karsılastıgın sorunlar ohoooo....
boyle hayat gecer mi?
gece gunduz ugrasıp bilgisayarın kapanmasıyla son bulan calısmalarım var, akılsızlıgımdan kaydetmemistim:27: hepsi birer tecrube.
inan hicbiri kendini bu kadar uzmene degecek seyler degil...

Inanir misiniz ben takintiliyim 10 kere ko trol ettim. Hani yaziyorsa dogru kodladigimi onayliyorum diye. Onu gormemisim hica ikaz etti de duyup duzelttim. Yani bu kadar titizlenirken olacak is mi bu. Hayir ask acisindan betermis yemin ederim. Ne yatabiliyorum ne oturabiliyorum. Insallah dediginiz gibidir gene herkes birsey olmaz dedi bari de azicik rahatladim. Valla olur deseniz yeminle olurdum herhalde.

Çok iyi anlıyorum bende öyleyimdir defalarca kontrol ederim ama kağıt katlanmasından sıkıntı olmaz canım en basitinden dershanede katlanan optiklerimi düşünüyorum okunuyordu ki o dershane uğraşmaz geçerler okunmadı diye. ösym de erkek arkadaşın mı nişanlın mı hatırlayamadım onada söylemişler katılıyorum defalarca okunur içini ferah tut sıkıntı olmaz :)

Gecen sene tam 10gunde acikladilar bu sene de öyle olur gibi ... 10 gün kendine dert edinme bunu inan boşa yaparsin....

YGS de soruları aciklamadiklari için öğrencilerin optiklerini yayinlamislardi belki bunda da öyle yaparlar bir kaç güne?

Back
X