Bütün erkekler aynı diyenler

gguness

sil baştan yaşamak
Kayıtlı Üye
18 Mart 2010
28
1
86
Arkadaşlar ben mi önyargılıyım yoksa söylediğim doğru mu? Bütün erkekler aynımı yaa arkadaşlarımla paylaşıyoruz yaşadıklarımızı söylenen sözler aynı verilen tepkiler aynı sadece kişiler değişiyo bu erkeklerin bahaneleri hepmi aynı olur yani 4 yıllık ilişkim yeni bitti ve ben sorunlarımı arkadaşlarımla paylaştığımda yalnız olmadığımı gördüm ama yinede ayrıldım şuanda bütün erkeklere potansiyel tabiri caizse odun gözüyle bakıyorum sizzzzzz??????????

her konuya kadın inceliği ile yaklaşamadıkları gerçek ama odun ayrı bir tür. çok şükür ben herhangi bir kabalıkla karşılaşmadım ama herkes aynı değil. ne gibi sorunlar yaşadın? belki benim önemsiz dediklerim sana önemli geliyordur

Arkadaşlar ben mi önyargılıyım yoksa söylediğim doğru mu? Bütün erkekler aynımı yaa arkadaşlarımla paylaşıyoruz yaşadıklarımızı söylenen sözler aynı verilen tepkiler aynı sadece kişiler değişiyo bu erkeklerin bahaneleri hepmi aynı olur yani 4 yıllık ilişkim yeni bitti ve ben sorunlarımı arkadaşlarımla paylaştığımda yalnız olmadığımı gördüm ama yinede ayrıldım şuanda bütün erkeklere potansiyel tabiri caizse odun gözüyle bakıyorum sizzzzzz??????????

su konuda haklısın genelde herkes asagı yukarı aynı seyleri yasıyo
ama kesinlikle bütün erkekler aynı degil
bütün kızlar aynımı?belki bu soruyuda onlar soruyodur...
benim kuzenimin sevgilisi var ya çocuk melek gibi
hiç benimkine benzemiyo mesala buda örnek olsun

yani onunla ilgil okadr çok şey yaşadımki anlatmakla bitmez:61: zaten ilk zamanlar çok farklıydı son zamanlardaki haliyle kıyaslayamam bile iki farklı insan gibi her erkek zamnla değişirmi bilmiyrm ama kimse onun değişmesine ihtimal vermiyodu ama 4 yılda epey değişti ayrıldık 1 ay oldu ve beni okadr yormuşki şimdi yalnız kalıp düşündüğümde anlıyorum...

yani onunla ilgil okadr çok şey yaşadımki anlatmakla bitmez:61: zaten ilk zamanlar çok farklıydı son zamanlardaki haliyle kıyaslayamam bile iki farklı insan gibi her erkek zamnla değişirmi bilmiyrm ama kimse onun değişmesine ihtimal vermiyodu ama 4 yılda epey değişti ayrıldık 1 ay oldu ve beni okadr yormuşki şimdi yalnız kalıp düşündüğümde anlıyorum...

zor yinede canm Allah sabır versin

teşekkür ederim atlatmaya çalışıyorum işte ALLAHTAN okulum var oyalanmış oluyorum onu düşünmüyorum:1:

ben de bütün erkekler aynı diye düşünürdüm. eşim iyi biri ama odunlukta bence bütün erkekler aynı :47: ne hediye almasını bilirler ne gezip tozmayı bilirler ne de güzel bir söz söylemeyi odunlar işte odun...

butun erkeklerin ayni oldugunu dusunecek kadar cok erkek tanimadim ama butun erkekler ayni diyen kadinlari anlayabiliyorum.

Benimde bu forumlarda dahil olmak uzere, sahit oldugum bir cok konuda erkekler degisiyor ama verilen tepkiler, yasanilan olaylar asagi yukari ayni.

bencillikleri ve zaafları aynı... mesela kadınların çoğu soğuduklarında erkeğe belli etmemeye çalışırlar... bu adam benim aylarımı yıllarımı vs geçirdiğim kişi diyip saygı duyarlar... duyarlı şekilde bitirmeye çalışırlar ilişkiyi...ama erkekler kadından soğudukları saniyeden itibaren anında değişim gösterirler...bir zamanlar ağzından tutkulu sözler çıkan sanki kendileri değildir... anında bitirirler... ve de mutlaka haklı bir sebep bulurlar... zeytinyağı gibidirler... ama geri dönmek istediklerinde tekrar o hassas artist adam gelir... bumuydu senin sevgin hemen vazgeçtin bile derler... yani o an canları ne istiyorsa onu yapmak ve sizind e buna saygı göstermenizi isterler... benim çevremde gördükelrim genelde bu şekil... ama vardır herhalde farklı duyarlı olanları...ama bu dünyada karşılaşırmıyım bilmem...

Katılıyorum kesinliklee hepsi aynı...Güven konusunda güven vermedikleri ve canları istedikleri gibi davranıyorlar..Tanıdığım birçok erkeğin buna normal arkadaşlarımda dahil arkadaşım bile olsa bayanlara karşı aynı düşüncelerle yaklaştıklarını farkettim..Gelde güven şimdi onlara yanii .. İstisnalarda olabilir tabii ama onların denk geldiği insanlanlarda nadir şanslarda bayanlar bence..Benim onlardan olmadığım ve olmayacağım kesin çünkü artık erkeklere zerre kadar güvenmiyorum...

butun erkeklerin ayni oldugunu dusunecek kadar cok erkek tanimadim ama butun erkekler ayni diyen kadinlari anlayabiliyorum.

Benimde bu forumlarda dahil olmak uzere, sahit oldugum bir cok konuda erkekler degisiyor ama verilen tepkiler, yasanilan olaylar asagi yukari ayni.

Muhteşem bir yorum yapmışsın.
noktası dahil katılıyor sana

bütün erkekler aynı sözünü söyleyebilmek için çok erkek tanımaya gerek yok ben şahsen sadece 1 erkek tanıdım ama yinede bu sözü söyleyebiliyorum çünkü arkadaşlarımla paylaştığımda onlarda aynı şeyleri söylediklerini aynı tepkileri verdiklerini söylüyorlar buna istinaden böyle bişey söylenebilir tek tek tanımak şart değil

Back
X