Bütün erkekler aynımı? Bir erkeğin güvenilir olup olmadığı nasıl anlaşılır?

hayatbubellimiolur

Mutsuzluk Sardı Beni
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2012
771
70
68
İstanbul
Kızlar o kadar şeyler görüyorum burdan okuyorum bazen kendimde yaşıyorum gerçektende bütün erkekler aynımı ya hepsi cinsellik peşinde gözleri doymayan tek bir kızla yetinemeyn kişiliklermi anlamıyorum bi arkadaşm sevgilisini başka bi kızla basıyor yatakta çocuk benim ihtiyaclarm var karışamazsın diyor nasıl birşeydir bu anlamıyorum ablam tanıştığın birine güvenme düzgün biiri gibi görnsede diyor onunda başına bi olay geldi çünkü bende tanıştığım kişiye hep kuşkuyla yaklaşıyorm ya öyleyse ya başkasıylada görüşüyorsa artık nasıl güveneceğimi şaşırdım bu konuda belli tecrübeleleri olan arkadaşlar yani bi erkeğe güvenebilirmiyiz hiç mi güvenmemeliyiz yada o kişinin güvenilir olduğunu nasıl anlarız?

cnm şunu çok net söyleyebilirim ki en aşık erkeğin bile ilk olarak cinsellik beklediği doğru, bu şaşmaz.hatta zaten "aşk" denen şeyin kökeninde cinsellik varmış..yani cinsel anlamda beğenmediğimiz birine aşık olmamız mümkün değilmiş..olsa olsa sevebilirmişiz..

ikinci diyeceğim de bir erkekle ilişki kurmak çoğu zaman çok kolayken asıl marifet o ilişkiy yürütebilmek, ipleri eline alabilmektir.bi kadın ancak böyle mutlu olabilir.ben kadın erkek rollerinin değişmesinden bahsetmiyorum.kadın erkeğin karşısında daima güçlü, güzel ve özgüven sahibi durmalıdır..erkek her zaman sınırları yoklamak ister, kadınsa daima ilişkide sınırları çizen olmalıdır..bu yüzden de erkeğin karşısında ezilip büzülen, bütün ipleri erkeğe veren,kendi kişiliğini unutup türk toplumunun kadına yüklediği tüm rolleri oynamaya çalışan kadın kaybetmeye mahkumdur...

Kızlar o kadar şeyler görüyorum burdan okuyorum bazen kendimde yaşıyorum gerçektende bütün erkekler aynımı ya hepsi cinsellik peşinde gözleri doymayan tek bir kızla yetinemeyn kişiliklermi anlamıyorum bi arkadaşm sevgilisini başka bi kızla basıyor yatakta çocuk benim ihtiyaclarm var karışamazsın diyor nasıl birşeydir bu anlamıyorum ablam tanıştığın birine güvenme düzgün biiri gibi görnsede diyor onunda başına bi olay geldi çünkü bende tanıştığım kişiye hep kuşkuyla yaklaşıyorm ya öyleyse ya başkasıylada görüşüyorsa artık nasıl güveneceğimi şaşırdım bu konuda belli tecrübeleleri olan arkadaşlar yani bi erkeğe güvenebilirmiyiz hiç mi güvenmemeliyiz yada o kişinin güvenilir olduğunu nasıl anlarız?

Bütün erkekler aynı değildir çünkü esasen bütün insanlar aynı değildir.
Bir erkeğin güvenilir olup olmadığını ancak dışarıdan gözlemleyerek belirli bir süreç sonunda anlayabilirsin.Örneğin aynı iş yerinde çalışırken gibi.
O senin onu gözlemlediğini farketmemeli ki doğal davranabilsin ve güvenilmez biriyse kendini ele versin.
Onun dışında aynı iş yerinde çalışma, aynı ortamda bulunma gibi bir durumun yoksa çok zor anlayabilmen.
Temkinli yaklaşacak,yaşayacak ve öğreneceksin.

Bu öyle kalıplara sığdırılacak bir şey değildir ki.
Yani şunu yapıyorsa güvenilir bunu böyle yapıyorsa tü kaka

Hisle alakalı yaşananlarla alakalı daha çok,kişi ile geçireceğin vakit önemli.
Zaten güvenilmeyecek erkek çok değil bir müddet sonra kendini ele verir.

Erkeklerin cinsel beklentisi olması bana normal geliyor. İnsanların duyguları ve dürtüleri var sonuçta. Herkes kendi değerlerine göre yaşar hayatını.
Güvenme konusu ise çok farklı.
Birini beğenirsiniz,sonra karşılıklı hoşlanma varsa birlikte olursunuz.
Ben hiç kimseye güvenmiyorum o yüzden hiç kimseyle çıkmıyorum diye bir cümle garip bence. Karşınızdaki size güveniyor mu acaba?
Önce tanımak,sevmek,saymak. İlişki ilerledikçe güveni ölçersiniz. Zaten ister istemez olayların akışına göre farkedersiniz güvenilir olup olmayacağını...

Herkesin aynı olmadığı düşüncesiyim.Azınlıkta da olsa sırtınızı güvenle yaslayabileceğiniz erkekler var.Cinselliğe gelince ihtiyaç olduğuna inanıyorum ama aldatma ve ihtiyacı karıştırmak çok saçma .Basbayağı aldatıyor ve bu ihtiyaçtı deniyorsa sadece kılıf uydurmak bana göre tüm bunlar.:19:

asla tam olarak bilemezsin,erkekler bu konuda çok usta .iyide yalan söylerler. sen tanıdım desende bakıyorsun yıllar geçtikçe değişiyor farklı şeyler çıkıyor. hayat ne sunuyorsa yaşıyorsun işte,kırılıp üzülcem diyede kendini uzak tutma aşktan ,her insan kaderini yaşar

bence anlaşılmıyo
içinde aldatmaya karşı bi meyili varsa mutlaka gün geliyo aldatıyo
o yüzden güvenemezsin ama yaşam tarzına bakarak bi nebze de olsa anlayabilirsin cinselliğe düşkün olup olmadığını

Bir erkegin - hatte insanin - güvenilir olup olmadigi konusundaki tek ölcüt sevdigi kisiye degil, nefret ettigi hatta hic tanimadigi birine karsi olan tutumundan belli olur. Herseye ragmen vijdanli ve merhametli davranabiliyorsa dogru insani bulmussun demektir.

bunu herkez merk edio ama koklayarak seçemiyoruz maalsef:) şansımıza ne düşerse... ama bazende gösterdiklerini huylarını görmemezlikten gelmemek gerek . .. aqresif tavırları şakayla sürekli vurmalar. argo sözcükler. daha hoop bikaç içinde cinsellik muhabttleri vs.

Anlayamassın,yıllarca çok güvenilir şöyle böyle dersin,sonra öyle bir olay olur ki bütün ezberlerin bozulur..
ama evet erkekler için cinsellik her daim ön plandadır ve onu yaşadıktan sonra ancak biraz şekillenir güven meselesi..
cinsellilk yada diğer olaylar için ufak tefek sınamalar yaparsın en fazla ama yıne de emin olamazdın,hep bir yanılma payı bırak..

gecen bir yerde okumuştum,biraz da ben yorum kattım
erkekler karınları doyduktan sonra sofradan kalkarlar,ama kadın oturup muhabbet etmeyi,kahve içmeyi sever o sofrada ne bilim anla işte
ha genelleme yapmak belki yanlış,çok doğru düzgün adamlar da vardır,en azından beni gelip bulmadı onlar,umarım seni bulur....

şans...
bırındne hoslanırsın... bahtına ne cıkarsa mısalı loto oynatır sana...
ıstersen 7 yıl tanı ıstersen 7 ay...
cok guzel tıyatroculuk egıtımlerı var bence anne karnında...
7 yıl kendını saklayanda var 7. ayda yuzune gozune bulastıranda...
bnm esım bana sevgılıyken alırdı karsısına benı..
bızım en buyuk sorunumuz senın bana guvenmemen derdi..
evet guvenmem erkek tugla delıgı bıle gorse arkasından gıdıyor..
babam dahı olsa guvenmem dedım bıgun..
esım guldu...
zamanında cok yaptım.. haddımden fazla kızla tanıstım sevgılı oldum..
ben o capkınlıga doydum.. sonu yok çapkınlıgın...
ama senı buldum hersey yok oldu gozumde..
ve senınle sonum var bılıyorum...
gelecegım sen evım yuvam cocuklarım...
bunların senın bana getıreceklerın ..
oncekı kızlardan zevk dısında bırsey almadım dedı...

o yuzden yasamıs bırseylerı gormus ve arkasında bırakmak ısteyen bırını bulman gerekır...
tam guvenmezsın ama zamanında yapmamıs adamdan daha cok guvenırsın..

güven konusu benim için cinselliği fersah fersah aşar çünkü benim de cinsel beklentilerim arzularım isteklerim var, flört döneminde de vardı ama evlenmeden birlikte olmadık eşim bu konuda benden daha hassastı inançları gereği, umarım hayat boyu böyle olur şu an 7 aylık evliyiz cinsellik merkezde değil ama gerekli

Back
X