• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bütün erkekler mi aynı

gsenturk92

Üye
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2013
3
0
6
35
Bursa
Sevgilim yaklaşık 1 yıldır sürekli azarlamaya başladı işleri çok yoğun bütün yük ona ait anlıyorum hatta sırf biraz rahatlasın diye işimden ayrılıp onun yanında çalışmaya başladım ama gün geçtikçe daha da fazla bağırıyor sadece bana da değil babası dışında herkese annesine kardeşine ve ben çok alınıyorum kendisi de biliyo ama yinede yapıyo bAğırmıyormuş sesini yükseltiyormuş o bağırsada suratımı asmıcakmışım nasıl gülebilirim öle bi durumda hiç bişe yokmuş gibi davranabilirim ki? Sizce ne yapmalıyım ben mi fazla alınganlık gösteriyorum Acaba bende mi bi sorun var :((((

Herkesin sorunları var. Hepimiz çıkıp avazımız çıktığı kadar bağıralım o zaman. Allah Allah ! Bu erkek mantığı beni öldürecek. Bir de surat asma demiş. Olur canım deseydiniz :47:

Karı Koca aynı yerde calısmamalı bence:19:
Baska bir işe bakın derim:34:
Hem neymiş öyle cocuk gibi azarşamak:47:

İki kuş bir dalda olmaz.Bence onun yanında çalışmanız hata.Siz de insansınız yani,ne demek surat asma? Kendine bir at alsın o zaman,koştursun meydanda.Hem sesi çıkmaz hem surat asmaz.Haklısınız

Son düzenleme:
bütün erkekler aynı değil sevgilin biraz fazla pohpohlanmış. ben dayıyım moduna girmiş. bağırcam ama alınmıcan. başka :ssz:

O azarlasın..
Sende hiç bir şey olmamış gibi davran..
Oldu başka ? Başka bir isteği varmıymış.. ?

Kimbilir başka bir işte çalışsan , patronun dahi onun kadar azarlamaz ..
Alttan almakta bir yere kadardır..

Sevgilim yaklaşık 1 yıldır sürekli azarlamaya başladı işleri çok yoğun bütün yük ona ait anlıyorum hatta sırf biraz rahatlasın diye işimden ayrılıp onun yanında çalışmaya başladım ama gün geçtikçe daha da fazla bağırıyor sadece bana da değil babası dışında herkese annesine kardeşine ve ben çok alınıyorum kendisi de biliyo ama yinede yapıyo bAğırmıyormuş sesini yükseltiyormuş o bağırsada suratımı asmıcakmışım nasıl gülebilirim öle bi durumda hiç bişe yokmuş gibi davranabilirim ki? Sizce ne yapmalıyım ben mi fazla alınganlık gösteriyorum Acaba bende mi bi sorun var :((((

bırlıkte calısrak hemde sevgılın hata yapmıssın baska yerde ıs ara derım her gun sorunlarla burun buruna gelır üzülürsün

Buna izin vermeyin.Yüz bulmakla alakalı.Herkes sorunlar yaşıyor sıkıntılar atlatıyor o zaman hep boğaz boğaza olalım.
Siz alttan aldıkça daha da artacaktır.Biraz tepki verin.

Hayır bütün erkekler aynı değil.
Hata olan sizin sevgilinizle aynı şirkette çalışmanız değil sevgilinize bu konuda fazla taviz vermeniz. 1 yıl dile kolay. Ben bu kadar alttan alamazdım.
Ben de eşimle aynı şirkette çalışıyorum. İkimiz de çalışanız. O üst katta ben alt katında çalışıyorum. Hiçbir sorunumuz yok diyemem ama şu ana kadar pişman olacak bir şey yaşamadım. Gün içinde birbirimizi hiç görmeyebiliriz veya istediğimiz kadar görürüz.
Stres falan bir yere kadar sevgilinizin size ve ailesine saygısı yok bence. Alınganlıkla da alakası yok ayrıca. Sorun sizde değil.

Önce konu başlığınıza cevap vereyim. Hayır bütün erkekler aynı değil.
Ama çevremde görüyorum anlattığınız gibi çiftler. Bakıyorum erkek kızı sürekli azarlıyor. Kıza sorsan babası öyle azarlamıyordur. Ya da babası azarlasa ona sesini yükseltiyordur. Amma gelin görün ki erkek arkadaşına diş geçiremiyor. Siz onlar gibi olmayın... Kendinizi azarlatmayın, çocuğu musunuz allasen?

Son düzenleme:
Nazı bana geçiyor sende böyle yaparsan nasıl birlikte olucaz hayat arkadaşı olucaz diyor off bilmiyorum psikolojik yardım almayı düşünüyorum artık :(

Nazı bana geçiyor sende böyle yaparsan nasıl birlikte olucaz hayat arkadaşı olucaz diyor off bilmiyorum psikolojik yardım almayı düşünüyorum artık :(

Şaka gibi, 1 yıldır sizi çocuk gibi azarlıyor, siz hala onun yanında çalışıyorsuz, bir de onun değil, kendinizin psikolojik yardıma ihtiyacı olduğunu mu düşünüyorsunuz?

Haklısınız belklide, sağlıklı bir ilişki değil de, saplantılı bir bağımlılık olabilir sizin açınızdan.

Back
X