Bütün erkeklerden nefret ediyorum.

gulseeee

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2008
71
1
36
Öncelikle herkese merhaba
Beni 2 aydır facebooktan ekleyen bir çocuk var.Her defasında reddediyorum.Ortak bir kaç arkadaşımız var.O kişiye karşı göz aşinam var meğerki aynı lisede okumuşuz.Ben reddettikce o ekliyor. En son geçen hafta yine ekledi arkadaşlarım kabul et bakalım,ortak tanıdıklarınızda var iyi birisidir belki dediler ve kabul ettim. Konuştukca bir kaç ortak yönümüz çıktı.Benim şu an çalıştığım kurumda daha önce staj yapmış.O çalıştığım yere bağlı bir mühendislik bölümü okumuş şu an yüksek lisans yapıyormuş ve şu an izmirde askerlik yaptığını sabah gidip evine geri geldiğini söyledi. Bir kaç gün böyle gitti konuşmamız. Ben bu dönemde izinde, tatildeydim. İzmire davet etti beni.Önceleri denediğini zannettim çok aldıırış etmedim.Ama bir kaç gün geçtikce konuşmaları farklılaşmaya başladı.Evlilik öncesi olup bitebilicek saçma sapan istekleri gibi şeylerden bahsetti. Bende 25 yaşımda olduğumu bir hayat çizgim olduğunu , ergen gibi onunla bu şekilde konuşamayacağımı beni eklediğin gibi git o tarz konuşabileceğin birilerini ekle diye tersledim.Seni fiziki olarak çpk beğeniyorum vb. gbi cümleler.Bende dış görünüş gelip geçici karakterine bak insanların gibisinden konuştum. Dürüst davranıyorum ciddi olduğum insanı ortadamı bırakıcam sen zaten istesende o şeyi yapmam,ama evlilik öncesi bir takım şeyler yaşanmalı gibi şeyleri savunuyor. Bununla konuşmayı kestim.Tatilde arkadaşlarımın tanıdığı bir kaç erkek arkadaşlarla bir yerlerde oturduk facebooka foto koyduk.Bana yazıyor hay efendim tatile gidermişim erkeklerle foto koyup millete gösteriş yapıyomusum nerdeymiş benim temizliğim,yalancıymışım.(Benim sana olan güvenimden yaklasimimdan cesaretlenip benimle konuşmana dikkat etmedin ama kimse beni yalancılıkla ya da bazı şeylerle hava atmakla suçlayamaz. Tanımaya fırsat verilecek biri olduğunu düşünmüştüm ama hala saygısız ve düşüncesiz davranıyorsun. Ikimiz de bir vaatte bulunmadık bana verdiğin bir söz yok ama sen şimdiden hayatımla ilgili yorumlar yapar beni yargılar oldun. Birilerinin bana bu kadar umursamaz davranmasına katlanamam söylediklerinin farkında bile değilsin. Daha fazla konuşmaya gerek yok) dedim ve sildim dün akşam. Uykuma dokunur oldu. Bıktım artık kim karşıma çıksa sapıkca istekleri oluyor.Arkadaşlarımın çok mutlu evlilikleri var lanetlimiyim neyim ben mutlu olamıycam galiba:KK43::KK43:

zaman zaman bende bu hisse kapılıyorum zaten kadınlar arasında erkekler çok tatlı yaratıklar be diyeni görmedim , nasıl bu kadar iğrençleşebiliyor insanoğlunun bu cinsi aklım almıyor , geçici bir his ama merak etme bir gün birisi çıkar karşına tüm fikrin değişir.

Boşver ben de nefret ediyorum ama eminim geçici bir durumdur elbette bizler de mutlu bir evlilik yapacağız.
Sabırla beklememiz lazım.

Böyle olmadık saçma sapan sahiplenici gerizekalılar çok mevcut ortalıkta malesef. Siz gayette güzel söylemişsiniz söylenecekleri. Ben bu şekilde bir durumla karşılaştığımda sizin kadar sakin olamayıp Afedersiniz ağzıma geleni söyleyip postalamıştım. Gerizekalı.

Adamın söylediklerine neredeyse katılacaktım ki son anda "erkeklerle takılıyorsun temiz değilsin" cümlesi geldi. Klasik anadolu erkeği cicim. Çok var bunlardan. Böyle olmayanı da çıkar bir gün karşına, sıkma canını.

Karşınıza elbet çıkacaktır birisi gönlünüze göre inşallah. Demekki zamanı gelmedi daha. Umutsuz olmayın.

Beni 2 aydır facebooktan ekleyen bir çocuk var.Her defasında reddediyorum.Ortak bir kaç arkadaşımız var.O kişiye karşı göz aşinam var meğerki aynı lisede okumuşuz.Ben reddettikce o ekliyor. En son geçen hafta yine ekledi arkadaşlarım kabul et bakalım,ortak tanıdıklarınızda var iyi birisidir belki dediler ve kabul ettim. Konuştukca bir kaç ortak yönümüz çıktı.Benim şu an çalıştığım kurumda daha önce staj yapmış.O çalıştığım yere bağlı bir mühendislik bölümü okumuş şu an yüksek lisans yapıyormuş ve şu an izmirde askerlik yaptığını sabah gidip evine geri geldiğini söyledi. Bir kaç gün böyle gitti konuşmamız. Ben bu dönemde izinde, tatildeydim. İzmire davet etti beni.Önceleri denediğini zannettim çok aldıırış etmedim.Ama bir kaç gün geçtikce konuşmaları farklılaşmaya başladı.Evlilik öncesi olup bitebilicek saçma sapan istekleri gibi şeylerden bahsetti. Bende 25 yaşımda olduğumu bir hayat çizgim olduğunu , ergen gibi onunla bu şekilde konuşamayacağımı beni eklediğin gibi git o tarz konuşabileceğin birilerini ekle diye tersledim.Seni fiziki olarak çpk beğeniyorum vb. gbi cümleler.Bende dış görünüş gelip geçici karakterine bak insanların gibisinden konuştum. Dürüst davranıyorum ciddi olduğum insanı ortadamı bırakıcam sen zaten istesende o şeyi yapmam,ama evlilik öncesi bir takım şeyler yaşanmalı gibi şeyleri savunuyor. Bununla konuşmayı kestim.Tatilde arkadaşlarımın tanıdığı bir kaç erkek arkadaşlarla bir yerlerde oturduk facebooka foto koyduk.Bana yazıyor hay efendim tatile gidermişim erkeklerle foto koyup millete gösteriş yapıyomusum nerdeymiş benim temizliğim,yalancıymışım.(Benim sana olan güvenimden yaklasimimdan cesaretlenip benimle konuşmana dikkat etmedin ama kimse beni yalancılıkla ya da bazı şeylerle hava atmakla suçlayamaz. Tanımaya fırsat verilecek biri olduğunu düşünmüştüm ama hala saygısız ve düşüncesiz davranıyorsun. Ikimiz de bir vaatte bulunmadık bana verdiğin bir söz yok ama sen şimdiden hayatımla ilgili yorumlar yapar beni yargılar oldun. Birilerinin bana bu kadar umursamaz davranmasına katlanamam söylediklerinin farkında bile değilsin. Daha fazla konuşmaya gerek yok) dedim ve sildim dün akşam. Uykuma dokunur oldu. Bıktım artık kim karşıma çıksa sapıkca istekleri oluyor.Arkadaşlarımın çok mutlu evlilikleri var lanetlimiyim neyim ben mutlu olamıycam galiba:KK43::KK43:

2 tane sokak köpeği karşılıklı konuşuyorlar
1 tanesi diyorki
oğlum facebookta hesap açıcam
cinsi kısmını soruyor ne yazayım
diğeri de diyorki

yaz paşam, SAF KAN KANGAL :)

malesef facebook
insanların sahte davrandığı ve abartılı cesaret gösterdiği bir platform
insanlar burda olup bitenleri gerçek hayatından bağımsız görüyor
burdan çıkacak arkadaşlıklar da ancak sahte olur
emin ol o çocuk
bu imaları senin yüzüne karşı hayatta söyleyemezdi
ama facebook saolsun
asıl fikri neyse zikrine de bunu yansıtıyor
3 günden sonra
her erkek facebbokta konuştuğu ve aslında tanımadığı
yada senin durumuna göre çok az tanıdığı birine
bir yoklama çeker

bakar yani
bundan iş çıkarmı
kendinde lanet olduğunu düşünme
malesef sorun
sosyal platfomların
seks tacirliği olması ile alakalı

okumadım mesajı valla başlığı görünce direkt yazmak istedim bende nefret ediyorum sevimsiz şeyler ya :KK67:
tamam şimdi rahatladım konuyu okuyup yorumumu yapacam :KK19:

helal olsun sana şu konuşmandan bile etkilenip af dilemesi gerekirdi gerçekten esaslı ve yürekli bir kızssın emin ol o kişi sana uygun değilmiş taşıyamazdı seni

aşk yok birşey yok. bir şeyler yaşamak istiyorum... o iş öyle mi oluyordu. doğru düzgün bile görüşmeşsiniz. ortada bırakmam vs... sonrada erkeklerle gezmeye laf etsin...

boş ver iyi olmuş. daha iyilerine denk gelirsiniz.

hemen umutsuzluğa kapılma...belki bunları görüp iyisinin kıymetini bil diyedir başına gelenler...Allah tan gerçek yüzlerini gösteriyorlar..

aferin sana .. akıllı kızmışsın vesselam :KK9:
hiiiçççç üzme kendini bırak konuşsun dursun .. hazımsızlık çekiyo o şuan .. tavrından ödün vermee aynen böyle devam canım Allah ım hakkında hayırlısını versin inşallah :21:

elinize diliniz sağlık.
hak etmiş siz de hakkını iade etmişsiniz.
endişeye kapılmanız için çok çok erken rabbim iyi insanlarla karşılaştırsın.

X