Bütün erkeklermi aynı yoksa benim eşim mi odun!!

ebrarirem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2012
2
0
36
İstanbul
2 yıllık evliyim. Eşimi sinir olmadığım zamanlarda severim:) iyidir herhalde.ama bazı huylarına sinir oluyorum.
2 gündür de tepkiliyim ama adam odun anlamıyor.

1)Mutlu olduğum zamanlarda mutluluğumu paylaşmak istediğimde hıı güzel deyip geçer. ben istiyorumki benimle birlikte mutlu olsun sevinsin

2)Çok üzgün olduğum zamanlarda sorunum olduğunda iş yerinde sorun olupta çok üzüldüğüm zamanlarda bana destek versin bana moral versin istiyorum ama adam odunnn iştee. sadece abartma bir şey yok deyip geçiyor.

3)mutluluğumuda üzüntümüde maaalesef ben kendi kendime yaşamak zorunda kalıyorum. neden evlendim ki diyorum bazen . herşeyi yine bekar ken olduğu gibi yaşayacaksam. :(((

4)Herşeye burnunu sokmasına sinir oluyorum. Sanki herşeyi kendisi çok iyi biliyor da ben hiç bir şey bilmiyor ve yapamıyorum. onu neden öyle yaptın bunu neden böyle yapmadın. sinir oluyorum bu davranışlarına.

5)ne dünyaya ne ahirete çalışıyor adam . dünya umrunda değill. bir şeyler için çaba harcamasını gayret etmesini istiyorum. ama onda hiç bir şey yok. tek yaptığı işten gelince televizyonunun karşına geçippp uyumak.
dünyada tek bildiği uyumak yemek .

ben kızıp söylenirim o ağzını açmaz(gerçi bu da sorun) tartışırken bilee hiç birşey umrunda değil. sanki ben boşuna tartışıyorum boşuna kızıyorum. ona göre hiç bir sorun yok. hep ben abartıyorum. ama odun anlamıyor ki küçük sorunlar büyüyüp kocaman bir sorun oluyor ve her geçen gün ondan soğuyorum. belkide istediği budur diye düşünüyorum.

adam evliliğe alışamadı belkide bekarlığı özlüyorrr. şeytan diyorki bırak gitsinn. zaten evli olduğumu sadece çocuktan ve kocayla kavga ettiğimde anlıyorum. neden se güzel taraflarını göremedim gittii....

Son düzenleme:
canım sende şöyle dene madem o senle ilgilenmiyor sende değişik bir takdik uygula sende ilgilenme onla ,dertlerini anlatma ,dediklerine sende he de geç tartışmaya girme o zaman o delirsin çükü eşinin seni sinlendirmekten hoşlanan bir hali var benim anladığım kadarıyla sende aynı takdiği yaparsan o zaman başlar ne oldu canım canın mı sıkkın vs demeye bence.

1 baba ve 2 sevgilinden öğrendiğim şey bütün erkekler aynıdır yanin söylediğin gibi bir istisna olsa ve bana denk gelse ne güzel olurdu :D

ayy canım valla kendimi gördüm sen böyle anlatırken ben sinir krizi geçirim adamın umurunda olmaz ... benimki de tam bir odun ama düzeliyor yavaş yavaş çünkü ben de onu artık hiç ama hiç takmıyorum sallamayınca kıymete biniyor farklı şeylere odaklanmaya çalış ya da iş bul işe gir bir an önce sürekli evde olmak da adama bir yerde bunaltıyor ben baya depresyona girmiştim o bişi yapmasa dahi gözüme batıyordu

zaten birbirimizi çok iyi anlamamız mümkün değil... iki cinsin yaratılışı farklı... biri kadın diğeri erkek...
kim bilir onlar bizim için neler düşünüyo
erkeklerin cogunlugu huysuz, kadınlarında cogunlugu dırdırcı... önemli olan bence sanıyorum birbirini anlayabilmek ve bencil olmamak... herkes biraz kendinden ödün verse herşey daha kolay olur diye düşünüyorum...

bende bu aralar çok duygusalım istiyorumki ilgilensin benimle. ama onun kafası , çok çalışıp çok başarılı olmaya calısıyor bu aralar.. evet yine bizim için istiyor, o kadın değilki benim gibi duygusal düşünsün diyorum.. :31:

canım kendini hiiççç hırpalama anlamıyorsa anlamıyo demektir anlattıklarının bazıları kısmen benim işemdede var ama zorla degil yaa anlamıyor üstüne gittikçede ters tepiyo:40: :40: sonunda kesin tartışma çıkıyo.:36: :36: :36: :36: bi adam neyse odur zaten belli yaşa gelmiş değiştiremezsin. sende onun gibi oll ve umursama aynısını sen ona yapp. belki anlar yada kısa kestiğin için işine gelir erkekleri anlamak zor biz kadınlar herkonuyu ince eleyip sık dokuruz erkekler yüzeysel bir baksa yeter benim nacizane fikrim bu kolayy gelsinn..

Yapımız farklı biz ne kadar detaycı isek;
Onlarda o kadar sığ ve yüzeysel ikili ilişkilerde.

Adama iki güzel kelam et diyorum iki arkadaş gibi konuşmalarımız biri görse dışarıdan kanka sanacak :19:
-"Seni seviyorum"
He vallamı sağol:37:

Değişmez anacım bunlar:27:

ılgısız davranmak ıse yarar dıye dusunuyorum...onun yaptıklarını sızde ona yapın anlar heralde

hepsi ayni cnm, seninki tek degil. Ise git gel , yemek ye , tv seyret , uyu!! Programlari bu kadar basit:)

hani bir ara nette gezen birşey vardı. kadını mutlu etmenin yolları 1000'i geçiyordu. ama erkeği mutlu etmenin yolu ise;

"01. Karnını doyur.

02. Televizyonun kumandasını ver

03. Önünden çekil... ":1: bu kadar basit.

2 yıllık evliyim. Eşimi sinir olmadığım zamanlarda severim:) iyidir herhalde.ama bazı huylarına sinir oluyorum.
2 gündür de tepkiliyim ama adam odun anlamıyor.

1)Mutlu olduğum zamanlarda mutluluğumu paylaşmak istediğimde hıı güzel deyip geçer. ben istiyorumki benimle birlikte mutlu olsun sevinsin

2)Çok üzgün olduğum zamanlarda sorunum olduğunda iş yerinde sorun olupta çok üzüldüğüm zamanlarda bana destek versin bana moral versin istiyorum ama adam odunnn iştee. sadece abartma bir şey yok deyip geçiyor.

3)mutluluğumuda üzüntümüde maaalesef ben kendi kendime yaşamak zorunda kalıyorum. neden evlendim ki diyorum bazen . herşeyi yine bekar ken olduğu gibi yaşayacaksam. :(((

4)Herşeye burnunu sokmasına sinir oluyorum. Sanki herşeyi kendisi çok iyi biliyor da ben hiç bir şey bilmiyor ve yapamıyorum. onu neden öyle yaptın bunu neden böyle yapmadın. sinir oluyorum bu davranışlarına.

5)ne dünyaya ne ahirete çalışıyor adam . dünya umrunda değill. bir şeyler için çaba harcamasını gayret etmesini istiyorum. ama onda hiç bir şey yok. tek yaptığı işten gelince televizyonunun karşına geçippp uyumak.
dünyada tek bildiği uyumak yemek .

ben kızıp söylenirim o ağzını açmaz(gerçi bu da sorun) tartışırken bilee hiç birşey umrunda değil. sanki ben boşuna tartışıyorum boşuna kızıyorum. ona göre hiç bir sorun yok. hep ben abartıyorum. ama odun anlamıyor ki küçük sorunlar büyüyüp kocaman bir sorun oluyor ve her geçen gün ondan soğuyorum. belkide istediği budur diye düşünüyorum.

adam evliliğe alışamadı belkide bekarlığı özlüyorrr. şeytan diyorki bırak gitsinn. zaten evli olduğumu sadece çocuktan ve kocayla kavga ettiğimde anlıyorum. neden se güzel taraflarını göremedim gittii....

canım benim bartılıcak hiçbişey yok klasik erkek tanımını yapmışsın sen :27: bende 2 yıldır evliyim benzerle şeylerle ara ara karşılaşıyorum ama şunuda açıkça söyliyim ben eşime deli gibi aşığım ilk günküü gibii :109: erkeklerin ve kadınların evlililk anlayışı ve evlilikten beklentileri çok farklıı :101: henüz evlendiğimiz bir kaç ay oluyor adamlar sanki yıllardır evliymişiz moduna giriyorlar:106: böyle gelmiş böyle gider istisnalar tabikii vardırr amaa hiiiç dert etme annem böyle şeylerii millet neler yaşıyorr bi bilsen dayakçısıı ayyaşııı aldatanıı ooo neler varr nelerr :95: sen çok görme adamcaağınız bu kadarcık odunluğunu :27: bakk keyfine onunn söylemedeğini sen söyle mesela bişey sordun gene hııı evett diyorr sen direk bunumu demek istedin kocacımm de bi sürü sonra çözülürr dilii sinirden :64: benn eşime geçen doğum günümde dedimkii masraff yapma sakın bişey alma bana gerek yok dedim yarım ağızla adam hakkaten bişe almamış iyimiii :60: insann ufacıkta olsa gönül almak için bişe alırr dimii sen alma dedin ama ben genede ufakta olsa bişe aldım falan nerdeeeee :63: benim yüzümden bellii olur tabi direk bozulduğumm adam ertesi akşam bi süprizler bi süprizler o kısmı bana kalsın :78: çok uzattm ya kısacasıı aldırma kuzum bunlar önemsiz öte beri mevzularr :70:

teselli olur mu sana bilmiyorum ama erkeklerin geneli böyle zaten sadece seviyeleri farkediyor kiminde az kiminde çok ama hepsinde var biraz odunluk
ben eşim canımı sıktığında surat yaparım ters cevap veririm ona karşı ilgisiz olurum o zaman o bana karşı daha ilgili oluyor.bu taktik de işe yarıyor yani deneyebilirsin
boşver fazla kafana takma canım

anlattıklarını okuyunca evli ama tek başına yaşıyorsun gibi geldi bana. insan bir şeyini paylaşamayacaksa neden evlensin ki... soruna da cevap vereyim bütün erkekler böyle değil, sana bu modeli denk gelmiş, değişir inşallah...

Bir bekar olarak ben de merak ediyorum bunu, hepsi odun mu gerçekten???
eğer öyleyse hiç evlenmeyim en iyisi ben

Şımarıklık olarak algılamazsanız size samimi olarak derdimi söylemek istiyorum. Sanırım ben erkek arkadaşımda bunları benim için düşünüyor!:26:
Geçen hafta final haftasıydı malum, benim sınavım çalıştıgım halde beklediğim gibi geçmemişti ve moralim bozulmuştu. Erkek arkadaşıma söyledim o hafta grip olmak üzereydim zaten yüzüm asıktı. Sürekli arıyo sürekli mesaj atıyo. (10 dakikada 1.)
Elimde sürekli telefon. Telefonda konuşmayı çok fazla seven bi insanda değilim. Sevindiği herşeyde arar paylaşır, sinirlenir arar sakinleşir, üzülür arar paylaşırız. Tamam çok güzel ama bunalıyorum bazen. :5:
Bu kez ilgisiz olduğumu düşünüyo yada ondan sıkıldığımı. Tam bi işle uğraşırken yada bişey konuşurken muhabbetin ortasında arıyor. Uzunda konuşuyoruz. 2 günde 1 mutlaka görüşmemize rağmen. Açmamazlık yapamıyorum ama konuşasım gelmiyo artık. Onu çok seviyorum ama sanırım istemedende olsa kırıyorum. Benim aksime çok duygusal.:5:

Back
X