• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bütün gün yatış

Cileklivanilinn

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2018
7.137
18.354
248
28
İyi günlerr. Pandemi sebebiyle sürekli evdeyim ve sürekli yatma,telefon,yemek yapma,yemek yeme döngüsü içindeyim. Arkadaşımın birinde corona çıkınca kimseyle parkta bile buluşasım gelmiyor normalleşmeden vazgeçip tekrar kendimi eve kapattım. Fakat bu verimsizlik içime sinmiyor. Şunca ay 2. Bir dil öğrenilir,muhteşem bir vücut yapılırdı. Yüksek lisans yapıyorum staj yapmak istiyordum coronadan dolayı alım yapan yok. Böyle giderse boşuna geçmiş 5 ayım olacak. Bu süreci nasıl değerlendirebilirim en önemlisi de o motivasyonu nasıl bulacağım? Sanki yatak beni çekiyor yat yat gözlerim Bayhan’a döndü.

Ben bu karantina sürecine biraz daha farklı bakıyorum. Sizin dediğiniz gibi sürekli evdeyim ve çok bir iş yapmıyorum. Ama o an ne yapmak istiyorsam onu yapıyorum. İlla verimli geçmeli diye zorlamıyorum kendimi. Zaten iş hayatımız varken sürekli bir koşturmaca ve zorunluluk halimiz var. Bu süreçte ben de kendimi saldım o yüzden. Suçluluk hissetmeyin bence. 😊

İyi yapıyorsunuz bence biz de asla normalleşmedik, insanlar böyle devam ederse yine başladığımız noktaya döneceğiz. Bazı meslek grupları şanslı, evden çalışma şansına sahip. İşe gitmek zorunda olanların da Allah yardımcısı olsun. Şimdi siz anladığım kadarıyla çalışmıyorsunuz ve evde verimli zaman geçirmek istiyorsunuz. Bence ders çalışmanın tam sırası. Açıkçası ben bir süredir kendi alanımla ilgili kendimi geliştirmeye çalışıyorum günde bir saat. Yüksek lisansta her ne okumayı planlıyorsanız o alanda çalışın bence.

Kelin ilacı olsa başına sürer 😅 ben de başlarda çok verimli geçiriyordum kpss çalışmaya başlamıştım baya da ilerledim ama bayramdan beri yüzünü açmıyorum kafamı kaldırasım gelmiyor 😣

Beni anlattın. Aynı hayatı yaşıyoruz şuan. Ki insanların çoğu da böyle. 🤓 Fakat vücut olayını anlamadım sen zaten kendal jenner a benzemiyor muydun ? Kim kardashian mıydı yoksa ?

Çalışırken zaman yokluğundan şikayet ederdim şimdi dünya kadar zamanım var çoğu kişi gibi ama ben de sadece dizi izliyorum. Bir de kitap alma hastalığım var her çıktığımda en az bir kitapla eve dönerim ama okumam yani en azından bu sürede hiç okumadım.

Bence kendinizi zorluyorsunuz. Zaten pandemi bittikten sonra koşuşturma başlayacak. Bir daha böyle boş zaman bulamayacaksınız. Şu anın tadını çıkarın. Umarım çabuk biter normal hayatımıza döneriz. Ama zaten yıprandığımız bir dönem olduğu için fazlasıyla yatın uyuyun müzik dinleyin film izleyin evde spor yapın kitap okuyun. Tadını çıkarın. Özellikle yaşadığımız yüzyılda hayat aşırı koşuşturmalı geçiyor, sakinlemek iyidir.

Ye ic dinlen keyfine bak bir daha boyle istesen de evde kalamayabilirsin,

Ama sporu da gunluk rutinin bir yerlerine yerlestir,
Gencken vucuduna iyi bak,
Sonra onun da ekmegini yiyeceksin.

Back
X