• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bütün iş kahvaltıdaymış

tutkumavi

0 km bir ruh istiyorum
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2011
954
27
48
İzmir
Eşim çok erken çıktıgı için evden erken kalkıp ona kahvaltı hazırlamıyordum.istemiyordu kendisi ama birgün yorgunluktan açıldı konu ben çok erken kalkıyorum sen kaçta kalkıyosun kimbilir gibisinden şeyler söyledi bende kırıldım sorun ettim bi kaç gün sonra ondan önce kalkıp kahvaltı hazırlamaya başladım tam bir ay oldu beraber kahvaltı yaptık sabah ilk birbirimizin yüzünü gördük iyi de oldu ama sanki bazı davranışları iyi yönde degişti bilsem önceden yapardım yaa

ıyı işde ne guzel canım erkegın midesine giden yol kalbinden geçermiş:D

hakaten öyleymiş:)benim annem der ki kocan işe giderken sen yatakta fosur fosur uyuma.o uyu dese de uyuma der

kahvaltı yapmayınca çok halsiz oluyor zaten insan. ayrıca eşinizle bir paylaşımda bulunuyorsunuz fena mı. eğer olumlu tepki verdiyse ve kıymetinizi biliyorsa devam edin bilmiyorsa sallayın erkek milletine yaranılmaz

kalkma dese de içten içe istiyomuş demekki =))
giyin süslen birazda daha da hoşuna gider =)
işe gitmiyomuş :60::60:

ama gerçekten çok önemli böyle küçük görünen şeyler. mutluluk için fedakarlıktan kaçınılmamalı..:69:
her fedakarlık güzel oluyo. ben bi sabah erkenden kalktım sevdiği börekten yaptım. sabahın 10unda sözlümün evine gittim. çayı demledim. kayınvalidem kalkmıştı zaten sora gittim sözlümü uyandırdım. bi mutlu oldu bi mutlu oldu ertesi gün bana çelenk gibi papatya buketi almış gelmiş =)
erkek psikolojisi okadar hafif ki, minicik mutluluk onları çocuklar gibi şen yapıyor =)

ama gerçekten çok önemli böyle küçük görünen şeyler. mutluluk için fedakarlıktan kaçınılmamalı..:69:
her fedakarlık güzel oluyo. ben bi sabah erkenden kalktım sevdiği börekten yaptım. sabahın 10unda sözlümün evine gittim. çayı demledim. kayınvalidem kalkmıştı zaten sora gittim sözlümü uyandırdım. bi mutlu oldu bi mutlu oldu ertesi gün bana çelenk gibi papatya buketi almış gelmiş =)
erkek psikolojisi okadar hafif ki, minicik mutluluk onları çocuklar gibi şen yapıyor =)

ay çok beğendim bu mesajını. benim de sevgilimin 2 gün arka arkaya nöbeti var. bi şekilde anahtarı alıp ona kahvaltı hazırlayayım bari ne kadar sevinir şimdi düşündüm de ah canım benim.

yapmıyorlar şekerim, ben evleneli 9 ay oluyor, her gün hazırlarım kahvaltısını ki , eşim asker olduğu için saat 7de evden çıkıyor, mesai erken başlıyor, 5,30da kalkıp kalvaltısını hazırlıyorum ancak yiyiyor, bazen şakayla takılayım diyorum sen bana hiç hazırlamıyorsun diye, ben nasıl senden önce uyanayım ki sen zaten erken uyanıyosun filan diyor :8:
ama zevkle hazırlıyorum kahvaltısınnı, ben de eşimle yemek yemekten hoşlanıyorum, onu seviyorum :9:

Benim eşim de sabah 7' de gidiyor işe. Yeni evlendiğimiz zamanlar kalkıp hazırlardım ama baktım sonra ben hazırladığım halde fazla birşey yemeden giderdi. Sonra sordum neden yemiyorsun diye. ' hayatım ben sana dedim bana kahvaltı hazırlamak için uğraşma çünkü ben kalkar kalkmaz birşey yiyemem' dedi. O günden sonra ben de kahvaltı hazırlamıyorum sabahları :1: işe giderken de uyanmazdım hiç ama artık sabahları onunla kalkıp işe uğurluyorum kapıdan bu hoşuna gidiyor farkediyorum :69:

selam herkese, ikimizde ise gitdiyimiz icin sabahlari beraber kalkariz ama gece cok gec yatdigimiz icin ondan once uyanamiyorum hep esim beni uyandirir. aslinda tras olman gerek hadi hemen kalk diye ben onu durtmeliyodum onceleri...simdi benden once kalkiyo dolayisiyla cay koyuyo bende uyanib giyinir suslenir bir bardak cay icer cikariz. bu aralar baya olgunlasdi, hic ses cikartmiyo eeee yakinda baba olucak. ceksin nazimi tabii,, ama isleyen kadin icin hamilelik evlilik cok zor...:64::64::64: :71::71:

ne güzel demek senın eşin eşşek değilmıs yapılanı görüyormus

biz zamanında börek bıle yaptık iş yerıne arkadaslarına bıle

ama netıce ne ,yazık valla kendımı yordum zamnlara üzülüyorum

yapmıyorlar şekerim, ben evleneli 9 ay oluyor, her gün hazırlarım kahvaltısını ki , eşim asker olduğu için saat 7de evden çıkıyor, mesai erken başlıyor, 5,30da kalkıp kalvaltısını hazırlıyorum ancak yiyiyor, bazen şakayla takılayım diyorum sen bana hiç hazırlamıyorsun diye, ben nasıl senden önce uyanayım ki sen zaten erken uyanıyosun filan diyor :8:
ama zevkle hazırlıyorum kahvaltısınnı, ben de eşimle yemek yemekten hoşlanıyorum, onu seviyorum :9:

benimki ilk evlendigimizde pazar günleri ara sıra hazırladı hatta bazen elleriyle balık salata fln yapardı ama şimdi yapmıyo artık :D bende onla yemek yemeyi çok seviyorum tüm gün bekliyorum beraber yiyecegiz diye .

ne güzel demek senın eşin eşşek değilmıs yapılanı görüyormus

biz zamanında börek bıle yaptık iş yerıne arkadaslarına bıle

ama netıce ne ,yazık valla kendımı yordum zamnlara üzülüyorum

zaman zaman herkes nankörlük yapıyor bende dahil hepimiz..ama bazen öyle odun erklekler ve kadınlar görüyorum ki at gözlükleriyle bakıyor herşeye hiçbişeyin degerini bilmiyor.hiç minnet duygusu yok.biz kadınız kanımızda var fedakarlık...boşver sadakam olsun de geç :60:

ay çok beğendim bu mesajını. benim de sevgilimin 2 gün arka arkaya nöbeti var. bi şekilde anahtarı alıp ona kahvaltı hazırlayayım bari ne kadar sevinir şimdi düşündüm de ah canım benim.

ben senin bu yaptıklarını nişanlıyken hemen hemen hergün yapıyordum anahterı alıp kahvaltılar yemekler falan .güzel oluyor.birde böyle yapınca erkeklerde bir bagımlılık oluşuyor bu da çok güzel hehehe

sorsan kadın kadar nankörüde yoktur.

anlamayana parmagını kımıldatmıcan arkads ben bunu savunurum artık

bana sadaka verırı gıbı sevgısını saygısını gösteren erkeğe

çöpe yemek sıyıyrır gıbı alaka bundan sonra :33:

allah iyiligini versin :60: bide kalk süslen fln demişsin sabahın 6 buçugunda adamın yarı gözü açık yarı gözü kapalı.ne süslenmesi ay yapma :60:

9 yıldır her zaman hazırlarım kendisi ister zaten yapmasam suratı düşer bu benim görevim ona göre:19:
bizde düzen böyle olduğu için kahvaltı hazırlıyorum diye iyi yönde birşey değişmedi açıkcası sende değişmişse ne mutlu sana :34:

Back
X