Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eşim çok erken çıktıgı için evden erken kalkıp ona kahvaltı hazırlamıyordum.istemiyordu kendisi ama birgün yorgunluktan açıldı konu ben çok erken kalkıyorum sen kaçta kalkıyosun kimbilir gibisinden şeyler söyledi bende kırıldım sorun ettim bi kaç gün sonra ondan önce kalkıp kahvaltı hazırlamaya başladım tam bir ay oldu beraber kahvaltı yaptık sabah ilk birbirimizin yüzünü gördük iyi de oldu ama sanki bazı davranışları iyi yönde degişti bilsem önceden yapardım yaa
bir gün erkeklerde bize kahvaltı hazırlayacakmı acaba ömrüm yetermi ki görmeye hep kadın hep kadın
Kahvaltının çeşitini en üst düzeylere çıkartın,yani çeşit bol olsun
Mutluluğunuzda artışlar daha bi gözlenecektir
benimki gibi bisey yemeyen biriyse napalim?? adama yemek begendiremiyorum.. kahvaltida peynir yemez zeytin yemez recel bal hic görmez..gercekten saka bi kenara var mi aranizda böyle kocasi olan?? ise yarayan tüyolar, tarifler???
eşim çok erken çıktıgı için evden erken kalkıp ona kahvaltı hazırlamıyordum.istemiyordu kendisi ama birgün yorgunluktan açıldı konu ben çok erken kalkıyorum sen kaçta kalkıyosun kimbilir gibisinden şeyler söyledi bende kırıldım sorun ettim bi kaç gün sonra ondan önce kalkıp kahvaltı hazırlamaya başladım tam bir ay oldu beraber kahvaltı yaptık sabah ilk birbirimizin yüzünü gördük iyi de oldu ama sanki bazı davranışları iyi yönde degişti bilsem önceden yapardım yaa
Aa çok şaşırdım vallahi.
Ne sizin saydıklarınızı bir insan yemezse,başka geriye sağlıklı gıda ne kalıyor ki..
İğkk salam,sosis,janbon falan asla her sabah yenecek birşey değil Allah sabır versin arkadaşım çok zor.
Benim eşim sağlıklı kahvaltı ürünlerini tercih ediyor,çok rahatım..Börek,çörek her yol paris kocama
Valla işe yarayan tüyo hımm :44:
Krep,yumurtalı ekmek kızartması vs gibi şeyler?![]()
yokk öyle et türüde ona göre degil.. ama hamur isi... evet.. krep, börek felan.. bak unutmustum ben bunu..ben gideyim de sebzeli börek yapayim valla.. cok saol canim yaa..
ben hıc hazırlamıyorum hazırlama yıyemem sabah sabah dıyo. acaba hazırlasam sevınırmı :S :26:
Aa çok şaşırdım vallahi.
Ne sizin saydıklarınızı bir insan yemezse,başka geriye sağlıklı gıda ne kalıyor ki..
İğkk salam,sosis,janbon falan asla her sabah yenecek birşey değil Allah sabır versin arkadaşım çok zor.
Benim eşim sağlıklı kahvaltı ürünlerini tercih ediyor,çok rahatım..Börek,çörek her yol paris kocama
Valla işe yarayan tüyo hımm :44:
Krep,yumurtalı ekmek kızartması vs gibi şeyler?![]()
benimkide bugün yedigi yemegi yarın yemez yesede gönülsüz gönülsüz.yemek seçer annesi hep ona özel yemek yaparmış öle alışmış paşam.!!!
yok yaaaa nazlari bize.. bi de anneleri yanimizda öyle yapiyolar kii gelin bastan alissin özel ilgi göstersin diye..gerci az cocuklu evlerde özellikle simartan kaynanalar cok..benim esim kaynanam ne yapsa yer güzel olsun olmasin..bana gelince ayni yemegi yapayim yok begenmez..iki gün üstt üstede yemez..cok iyi hatirlarim kaynanam 3gün pilav yedirmisti giki cikmamisti![]()
yok yaaaa nazlari bize.. bi de anneleri yanimizda öyle yapiyolar kii gelin bastan alissin özel ilgi göstersin diye..gerci az cocuklu evlerde özellikle simartan kaynanalar cok..benim esim kaynanam ne yapsa yer güzel olsun olmasin..bana gelince ayni yemegi yapayim yok begenmez..iki gün üstt üstede yemez..cok iyi hatirlarim kaynanam 3gün pilav yedirmisti giki cikmamisti![]()