Bütün kadınlar 'ın derdi vajinal orgazm

SucveCeza

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Mart 2016
1.730
1.996
133
Merhaba kızlar, türkiye de çoğu kadın vajinal orgazm olamıyormuş.bende onlardan biriyim.. sadece klitoris orgazmı oluyorum yani vajinal orgazm olanlar ..bunu nasıl keşfedebiliriz yardımınızı bekliyorum

Zannetmiyorum ki kimse gelip bu konuyu ayrıntılı olarak anlatsın burda daha önce hiç rastlamadım ama hayırlısı

Zannetmiyorum ki kimse gelip bu konuyu ayrıntılı olarak anlatsın burda daha önce hiç rastlamadım ama hayırlısı
Abartılcak bir durum olduğunu düşünmüyorum kadınkadınayız... ve bu herkes in derdi.. bu tür konular ın konuşulmasında rahatsızlık duyulması cahillik bence

Bu tip önyargılardan dolayı türk kadını böyle oluyor zaten....

Niye önyargılı olayım? Nasıl bir tavsiye bekliyorsunuz mesela?

Zaten cinsellik diye bir bölüm var forumda yüzlerce cevap verilmiş. Bu burdan tavsiyeyle olacak bi durum değil çünkü.

Ne diyim yani ıktırırverken sıktırıver mi ne?

Abartılcak bir durum olduğunu düşünmüyorum kadınkadınayız... ve bu herkes in derdi.. bu tür konular ın konuşulmasında rahatsızlık duyulması cahillik bence
Herkes bunu internette anlatmayi tercih etmek zorunda degil. Buna da cahillik denmez. Yuz yuze konusmak ile alenen sitede yazmak ayni sey degil.

Kadın kadına olduğumuza emin misiniz burası google da aratınca çıkan bir yer üye olmayan herkes okuyo konu başlığını aratın görüceksiniz saygı duymak lazım bu yüzden: )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…