bütün kayinvalideler mi suratsiz?

uniuniunicorn

Üye
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2016
500
365
18
38
Genel tavrı eşimle hep birlikteyken gülerler konuşurlar espriler havada ucusur hiç sıkıntı yok ama yalnız gideyim bi surat bir tavır ağzımı açıp bisey sorsam patlicak bomba gibi niye böyle ya konus diceksiniz çok konuştum bir konu açıldı mı susmaz saydiriyo daha geçen sene olanı bile öyle yaptın diye önüme sunuyor unutmuyo kinci

baş edemezsin kinci kişilerle illaki burnundan getirecek birşeyler bulurlar formülü ilgilenmeyin siz laf atmayın mesela konu açan o olsa bile ilgisiz olun onların içindeki kinini dışa vurmayı engellemiş olursunuz

Cogu kv ayni galiba...
Benim kolay kolay acigimi bulamaz...
Yanlis anlar her zaman ve millete ballandirarak anlatir...
Kv delerin sayesinde cogu gelin cennetlik olacak vallahi :KK70:

Soruna cevaben evet çoğu suratsız duvar gibi oluyor az bi kısmıda bal kaymak gibi kendi annen kadar senide doğurmuş gibi düşünceli alakadar ve toleranslı oluyor. Ama çoğu valide, laflarını cımbızlar içilerinde birirktirir unutmaz kine çevirirler. Bu modelden bende de var . Oğlunun sorumluluğunu başından savdığı ve torununa bakıcılık eden birine dönüşüyorsun gözlerinde. Laf mı vuruyor sana sende vur

Evlatlarım bitane mükemmel ben söyleyim söyleyim hep aynı türkü.ya bizde ana kuzusuyuz bende anamin gözünde mükemmelim ama yok hep çekişme halinde hep sidik yaristiriyolar

aslında her evlad kendi anasına mükemmeldir kötü olsa bile kv söyle aynen böyle bırak da başkaları övsün seni çocuklarını

Dediğiniz gibi konu acilmiyo konusulmuyo diye catliyo ima ediyor laf söylüyo ortaya anlatır gibi yem atiyo yani bir karşılık versen ağzını acacak[/QUO

boşver ne konuşursa konuşsun kv o senin değil kendisindeki çirkinlikleri dile getiriyor böyle düşün gülümse ve çokda haklısın aynen busunuz de içinden dışına deneyemesen bile çatlasın bu niye üzerine alınmadı diye ...

Hepsi öyle değil ya benim bi arkadaşımın KV desi ooo kadın evlere şenlik kız annesi gibi sever kadını durmadan arar annecim cay koy da geleyim, kahvaltı ya gel hadi gezmeye gidelim vs bal kaymaklar yani biz kotusune düştük bacım :KK66:

Genel tavrı eşimle hep birlikteyken gülerler konuşurlar espriler havada ucusur hiç sıkıntı yok ama yalnız gideyim bi surat bir tavır ağzımı açıp bisey sorsam patlicak bomba gibi niye böyle ya konus diceksiniz çok konuştum bir konu açıldı mı susmaz saydiriyo daha geçen sene olanı bile öyle yaptın diye önüme sunuyor unutmuyo kinci
Sen de ona yap ayni seyi
Oglu gittigi an mendebur mendebur bak, nuh nebiiden kalma konulari ac, soylen ,pislik yap :KK70:

Senin KV ayni benim kaynana benimki de oğluyla Haha hihi bana gelince beş karış surat aman bi laf sokmalar bi yerin dibine sokmalar görme gitsin evlerine gitmiyorum artik bitti benim için dedim o kadar da yüzsüz o çıktı geldi bana yemeğe tabağa çanağa cocuklarima yani herseyime bi laf saydı saydı en son çocuklar babayla dedeyi seviyor hic anne demiyor hih dedi Allah im yarildim gülmekten bu kadar fesat manyak olur insan aldım çocuklarımı çekildim odama o da çekti gitti :D

Yok valla benim kv Allah razı olsun çok güleryüzlüdür. Aslında normalinde suratı çok düşüktür benle konuşurken kendini tutamaz sürekli güler. Hatta dün konusu geçti burun ameliyatı olunca beni yanında refakatçi istememişti doktor gülmek yasak dediği için :) sen gelme kzım ben seninle konuşurken çok gülüyorum diyodu :)

Soruna cevap vereyim benimkk hep güler yüzlüdür ve iyi davranır. Genelde zaten kocam olmadan görüşürüz. Maşallah diyim. Ama seninki fesat biri kaynanam bana hiç bunu şunu yaptin demez laf sokmaz. İyi geçinmeye çalışır. Seninkinin yapisi bu maalesef değişmez.

Benim kyınvlidem her zaman güler güzel karşılar beni ama bazen konuşma arasında çok çok inceden laf sokar hatta bazen sonradan anlarım bana laf soktuğunu çok zeki kadındır.Kocama der gel evladım yemek ye ben yaptım oğlum ben yaptım sanki ben yapsam yemicek adam

Benım kayınvalıdem bal kaymak Maşallah.. Surat astıgı gorulmemıstır.Ama asacak olsa bende onun gıbı davranırdım..
Birde hicbir zaman ideal gelin adayı yoktur.Mutlaka kusurları vardır.Oğullar mükemmeldir.Mücadele etmeyin ..Aman annecım tamam annecım deyın gecın.. Yanı savasmayın sevısın :KK53:
kayinvalide-gozuyle-ideal-gelin-adayi_407847.webp

Back
X