- Konu Sahibi korkakfare
Kayinpeder tek başına tatile gidince evde yalnız kalamayan kayınvalide bizde kalmaya karar vermiş. Tabi benim hiç haberim yok sadece oğlunu arayıp ona söylüyor kalmak istediğini. Buraya kadar sorun yok ben de dert etmedim. Gelecegi gun icin aksam yemeği hazırlıyorum saat 4 olmuş. Esimi aradım saat kaçta gelecegini söyledi mi, ona göre masayı hazır edeyim dedim. Esime de söylememiş. o da aradı annesini. Kayınvalide demiş ki ben aksam yemeğe gelmicem. Kızdım tabi insan onceden söylemez mı o kadar hazırlık yaptım bana da yazık. Yine bişey demedim ama çok bozuldum sabahtan beri hazırlık yapıyorum sonuçta.
Asıl sinirlendiğim noktaya gelince; esimin adı X olsun. Diyor ki benim X'im ( eşim yokken tabi). Ben ona yemek yaparım, Benim X'im onu sevmez pişirme, Benim X'im isten yorgun gelir dışarı çıkamaz sen benimle çık, Benim X'im, Benim X'im
Ya kızlar haksızmiyim kizmakta? Ben mı abartıyorum insan biraz konuşmasına dikkat etmez mi?
Asıl sinirlendiğim noktaya gelince; esimin adı X olsun. Diyor ki benim X'im ( eşim yokken tabi). Ben ona yemek yaparım, Benim X'im onu sevmez pişirme, Benim X'im isten yorgun gelir dışarı çıkamaz sen benimle çık, Benim X'im, Benim X'im
Ya kızlar haksızmiyim kizmakta? Ben mı abartıyorum insan biraz konuşmasına dikkat etmez mi?