- 5 Aralık 2013
- 3.356
- 9.182
- 358
Azck bile umut vardır yaCanım benim,organları iflas etmiş durumda.Ne yazık ki durum çok kritik.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Azck bile umut vardır yaCanım benim,organları iflas etmiş durumda.Ne yazık ki durum çok kritik.
Geçmiş olsunSalgın varmış ama ne salgını olduğunu söylemedi doktor. Bende günlerdir ateşler içinde yatıyorum bugün bir tık daha iyiyim. Kendinize çok dikkat edin bacılar
![]()
Çok teşekkür ederim canım,sanki kapıdan çıkıp gelecekmiş gibi,evin her yerinde hatıraları var.
Babasını kaybetmiş maalesefCanım benim babana acil şifalar diliyorum. Eğer nasibi bu kadar ise umarım çok sıkıntı çekmez. Ben de iki bucuk yıl önce ablamı kaybettim, aileden birini kaybetmek nedir çok iyi bilirim. Çok üzgünüm umarım bir mucize olur gerçekten de..
Çekişmeli mi boşandiniz?Kızlar dün nafaka davamız görüldü. Eski eşime kızım için katılım nafakası ve boşanma kesinleşmesi üzerinden bir yıl geçmediği için kendim adına yoksulluk nafakası açmıştım.
Yoksulluk şeysi hemen reddedilir ama kızıma geçici de olsa nafaka bağlanır diye düşünmüştüm ama ne yazık ki sadece ön inceleme duruşması oldu.
Babası olacak adi de nafaka ödememek için cevap dilekçesine " kediboçi kötü biridir, kızıma kötü davranıyor hayatından endişe ediyorum. velayetini istiyorum" yazmıştı.
Hakim de bunun için ona harç yatırma süresi verdi. Çıkmadan önce dedi ki eski eşim bir şey istemicem nafaka da almicam dedi boşanırken buna hakkı var mı diye sordu. Oysaki bana hakim öncesinde sormuştu. Ben de bir yıl geçmediği için bu başvuruyu yaptığımı söylemiştim.
Neyse hakime hanıma bu soruyu sorunca kadın patladı, sen avukat mısın? nerden biliyorsun hakkı olmadığını? Ben sana hukuki danışmanlık mı yapacağım ? İşim gücüm var diye haşladı bunu.
Bi güzel mors oldu.
Neyse duruşma 11 ekime ertelendi. Şimdi kızımızı pedagog görecek ve rapor yazacak. Ayrıca şahitlerimiz dinlenecek.
Adliyeden küfür kıyamet ayrıldı, diyo ki işte ben zaten ihtiyaçlarını karşılıyorım niye nafaka istiyorsun?
He he karşılıyorsun beni cocukla bi başıma biraktı arada bi pantolon bi ayakkabı alıp onbeş günde bir bi poşet market alışverişi ile geliyor ve dosyaya kediboçi kızına kazancından hiç harcamıyor. çok kötü biri diye yazmış.
Bu kadar paraya tanrı diye tapan ve aslında kendisi kötü olan biri..
Bu arada yarın bir görüşmem olacak, ama evden iş bulamadım. Tam zamanlı. Yüzde 99 olacak gbi iş ve pazartesi başla diyorlar.
İşe ve paraya çok ihtiyacım var kabul edeceğim sanırım. Bu arada okul henüz kapanmadı ama kızımızı tatile köye vs yollayarak üç ay ıolsun sırtımı doğrultabilirim diye umuyorum. Bu konuda destek olacağını yazmış az önce ama onun ipiyle kuyuya inmem.
Bakalım şimdi gidip komşumla konuşcam,
Ya ne adammışKızlar dün nafaka davamız görüldü. Eski eşime kızım için katılım nafakası ve boşanma kesinleşmesi üzerinden bir yıl geçmediği için kendim adına yoksulluk nafakası açmıştım.
Yoksulluk şeysi hemen reddedilir ama kızıma geçici de olsa nafaka bağlanır diye düşünmüştüm ama ne yazık ki sadece ön inceleme duruşması oldu.
Babası olacak adi de nafaka ödememek için cevap dilekçesine " kediboçi kötü biridir, kızıma kötü davranıyor hayatından endişe ediyorum. velayetini istiyorum" yazmıştı.
Hakim de bunun için ona harç yatırma süresi verdi. Çıkmadan önce dedi ki eski eşim bir şey istemicem nafaka da almicam dedi boşanırken buna hakkı var mı diye sordu. Oysaki bana hakim öncesinde sormuştu. Ben de bir yıl geçmediği için bu başvuruyu yaptığımı söylemiştim.
Neyse hakime hanıma bu soruyu sorunca kadın patladı, sen avukat mısın? nerden biliyorsun hakkı olmadığını? Ben sana hukuki danışmanlık mı yapacağım ? İşim gücüm var diye haşladı bunu.
Bi güzel mors oldu.
Neyse duruşma 11 ekime ertelendi. Şimdi kızımızı pedagog görecek ve rapor yazacak. Ayrıca şahitlerimiz dinlenecek.
Adliyeden küfür kıyamet ayrıldı, diyo ki işte ben zaten ihtiyaçlarını karşılıyorım niye nafaka istiyorsun?
He he karşılıyorsun beni cocukla bi başıma biraktı arada bi pantolon bi ayakkabı alıp onbeş günde bir bi poşet market alışverişi ile geliyor ve dosyaya kediboçi kızına kazancından hiç harcamıyor. çok kötü biri diye yazmış.
Bu kadar paraya tanrı diye tapan ve aslında kendisi kötü olan biri..
Bu arada yarın bir görüşmem olacak, ama evden iş bulamadım. Tam zamanlı. Yüzde 99 olacak gbi iş ve pazartesi başla diyorlar.
İşe ve paraya çok ihtiyacım var kabul edeceğim sanırım. Bu arada okul henüz kapanmadı ama kızımızı tatile köye vs yollayarak üç ay ıolsun sırtımı doğrultabilirim diye umuyorum. Bu konuda destek olacağını yazmış az önce ama onun ipiyle kuyuya inmem.
Bakalım şimdi gidip komşumla konuşcam,
Teşekkür ederim :) Biraz daha iyiyim
Geçmiş olsun umarım daha iyisindir şimdi
Hoş buldum, 10 gün
Çok zor olacak ama biraz hafifler umarım
40 günde mumlar sırayla söner derler ama son bir mum ince ince yanmaya devam eder. Gidene üzülme, o dertlerinden kurtulur. Kalanların özlemi hep sürer. Elde değil. Hatıralar var. Acı hafifler ama asla yok olmaz...Çok zor olacak ama biraz hafifler umarım.
Sağol canım,Allah razı olsunBorellus80 babana Rabb’im rahmet eylesin canım
Teşekkür ederim :)
Başın sağ olsun bacımSağol canım,Allah razı olsun.