Nasıl bi patronsa adam tüm enerjimi çekti aldı yaa.
Allah bağışlasın.
Allah bağışlasın.
Etüt merkezleri var.
Ben çalışırken oğlumu oraya yolluyordum.
Yazın tam gün.
Okulda dönemi de okul çıkışından servis alıp etüt merkezine bırakıyor.
Alternatif olarak yazdım.
Ben 1.sinifa başladığın da verdim.Teşekkür ederim.
Yazın sorun değil zaten, memlekete gidecek. Adamlar okullar açılınca napıcaksın diyorlar.
İşbaşı da 07,30 yani. Çocuk ne olacak diyorlar. Etüd merkezi daha büyük çocuklar için diye biliyorum ama.
Ben 1.sinifa başladığın da verdim.
2.sinifta da 1 dönem gidebildiğin pandemi başladı.
4.sinifta tekrar verdim.
7:00 açılıyordu.
Kahvaltısını yaptırıyorlardi.
Servis gelip oradan okula götürüyordu.
Öğle yemeği icin tekrar oraya gidiyordu.
Okul çıkışında da ödevlerini yaptırıyorlardi.
6 gibi babası alıyordu.
Bulunduğum ilçe de iki tane böyle kurum vardı.
O zamanlar odenebilecek bir tutardı.
Şimdi fiyatlar nasıldır acaba?
Ben de seni merak ediyordum soracaktım hatta. Hayırlı olsun yeni işinSelamlar nasılsınız kızlar.
Bakıyorum topikte in cin top oynuyor.
Benim size güzel bir haberim var.
Altı aylık işsizlikten sonra aradığım kriterlere çok yakın uluslararası bir firmada orta düzey yöneticilik pozisyonunda bir iş buldum. Hem de ağırlıklı olarak evden çalışma, ofise gitme ise bize bağlı. İşimiz olursa ayda bir iki defa gidebiliyoruz.
Maaş skalası da beklentilerimin bir miktar üstünde ve bu çok çok iyi oldu. Dünya kadar kredi borcum vs. var.
Hepinize kucak dolusu sevgilerimle..
Boçiniz.
Ben de seni merak ediyordum soracaktım hatta. Hayırlı olsun yeni işineşle durumlar nasıl? En son bir şans daha vermeye karar vermiştin.
Ay çok sevindimSelamlar nasılsınız kızlar.
Bakıyorum topikte in cin top oynuyor.
Benim size güzel bir haberim var.
Altı aylık işsizlikten sonra aradığım kriterlere çok yakın uluslararası bir firmada orta düzey yöneticilik pozisyonunda bir iş buldum. Hem de ağırlıklı olarak evden çalışma, ofise gitme ise bize bağlı. İşimiz olursa ayda bir iki defa gidebiliyoruz.
Maaş skalası da beklentilerimin bir miktar üstünde ve bu çok çok iyi oldu. Dünya kadar kredi borcum vs. var.
Hepinize kucak dolusu sevgilerimle..
Boçiniz.
Ben de seni merak ediyordum soracaktım hatta. Hayırlı olsun yeni işineşle durumlar nasıl? En son bir şans daha vermeye karar vermiştin.
Cansın, sagol!Ay çok sevindimYeni işin hayırlı olsun yollarında çiçekler açsın
Ayy çok şükür ayaklarının üzerinde duran bir kadınsın ya ona mecbur olsaydınBen o kararı çokta isteyerek vermemiştim, malum ev sahibimin oğlu bana iş atıyordu. Onu uzaklaştırmaktı maksadım. O da kısmen hasıl oldu.
10 gün kadar önce kendisine şartım olan çift terapisi meselesini sordum, hala düşünüyorum diye saçma bi cevap verdi. O kadar şans ver diye yalvardı, baktı sonra ben biraz da mecbur olduğum için ( çevremdeki çakalları uzak tutmak için ) kabul ettim " aaa tamam bu kucağıma düştü" diye düşündü.
Yok öyle yağma. Ne düşünmesi diye sordum bende : " bir de ona mı para verecekmiş"
Bu adamın taptığı tek şey para, nefret ediyorum bu durumdan.
Çok şükür ki onun asla eline düşmeyeceğim kazancım olacak, gerçek kazancımı duysa kafayı yerdi, daha işe girdiğimi duyar duymaz bana " senin yine g*tün kalktı" demeye başlamıştı.
İlk iş günümde kıza bakacaktı, beni sanki bilmiyormuş gibi nafaka davamızdan vurmaya çalıştı ve ofise gitmek zorunda olduğumu bildiği halde satışa koydu, bende kızı komşuma bırakıp ofise laptop vs almaya, iş akdimi başlatmaya gittim. Yani onu aradan çıkardım. Hemen sabah bana mesajlar attı, beni kızı komşuya bırakıp işe gittiğim için mahkemeye vermekle tehdit etti, sallamadım
Sonra kızımı kendi hattından whatsapp ile arayıp komşum ve kocasının da duyacağı şekilde kızıma " anan çok paracı" , anan seni sevmiyor" filan demiş. Kızım da annem beni çok seviyor diye lafı yapıştırmış. Komşum kulağıyla duymuş.
Aferim benim kızışkoma
İşte böyle.
Bu mal değneğinden bi b*k olmaz! :)
Tek sorun benim eylülde okullar açıldıktan bir hafta sonraya yurtdışı seyahatim var. Ben bu paragöz herife para filan veririm kıza baksın diye.
*t işte, ne olacak!
Ayy çok şükür ayaklarının üzerinde duran bir kadınsın ya ona mecbur olsaydıniş bulmanı, ona muhtaç olmamanı çatır çatır çatlamış diye yorumladım Eylüle daha iki ay var o zamana kadar yine binbir çeşit halini görürsün biraz dengesiz sanırım.
Seküler bebiş iyi ama bana kök söktürüyor herşey kokuyor ya su bile peçete bileCansın, sagol!
Bebikomuz nasıl, seçim bebekimiz o.
Benim kızım da 15 temmuzdan iki ay sonra doğmuştu, benimki darbe bebeğiydi seninki seçim
Nafaka vermemek için yapıyordur tüm bunlarıEvet aynen öyle, biraz birikimim var işsizken bana" harca şu paranı harca, ötek tarafa mı götürcen diyordu"
Kendisi çalışırken kızına kıntırlık yapıyor, ben harcamıyormuşum, utanmadan mahkeme dilekçelerine " kızına kazancından bir kuruş harcamıyor" yazıyor. Ohhh ne güzel fırça yedi ama hakimden. Mis gibi olduu hahahha. Ekimdeki ikinci duruşmayı iple çekiyorum,
bakalım ne olacak o zaman. Bu arada velayet davasını da açmış olabilir, malum işe başladım diye yine düşmanlık beslemeye başlamıştı.
Eylüle kadar çok var evet ama bir de kuma alıştıramadığım kedim pedrom var. O da kuma alışırsa onu da pet otele bırakırım diyorum.
Çocuklarım benim canlarım ( tüylü ve tüysüz olanlar)
Nafaka vermemek için yapıyordur tüm bunlarıkuma alışmayan kediyi ilk defa duydum kedinin de tuhafı seni bulmuş maalesef
Alışır inşallah anahtar bırakacak bir yakının yok mu? Bizim de her sene tatil zamanı kara kara düşündüğümüz şey bu oluyor benimkiler pet otelde de durmaz yine anahtar verecek birini arıyoruz.Ben de ilk kez görüyorum
Ben Pedroyu iki aylık olmadan aldım anasından. Anası da bildiğin insan tuvaletine kaka çiş yapıyor. Ordan yıkıyorlar. Benimki de bizim duşa yapıyordu. Evdeyim diye sıkıntı yoktu temizliyordum. Koku moku olmuyor hemen gidiyor, kum durumu malum. Ama pet otelde kimse duşunu tuvaletini açmaz benim oğlana.
Kum durumu ondan
O nafakayı da verecek s**ke öpe
Zaten whatsappten " o nafakayı vereceksin, ku-dur" yazmıştım, beni bi engelliyo bi açıyo engeli.
Allahım ne biçim çocuk ruhlu pis bi heriften çocuk yapmışım, inanamıyorum ya!
Alışır inşallah anahtar bırakacak bir yakının yok mu? Bizim de her sene tatil zamanı kara kara düşündüğümüz şey bu oluyor benimkiler pet otelde de durmaz yine anahtar verecek birini arıyoruz.
Evlerinde kalmaları pet otelden daha sağlıklı oluyor.Aslında komşum var, kedinin anasına bakıyorlar. Ama kabul ederler mi hiç bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?