- 23 Ocak 2021
- 2.382
- 10.950
- 158
Tesekkur ederimCui Bono
Bizim seçim topigi tayfasindan değilsin ama muhabbetin güzel sen de gel ahshjsns
Seçim zamanı birlikte saç baş yoldugumuz arkadaşlar için açmıştım burayi ❤❤
Bütün kızlar toplandıkN'oluyo burda
Ne ara toplandınızBütün kızlar toplandık
Napiyon büyük savaşçıGünaydın bacılar
Hayatıma kaldığı yerden devam ediyorum bacım ne yapayım sen nasılsın napıyosun....Elimizden geleni yaptık hepimiz yine de fikirlerini değiştiremedik. Şimdi pişmanlar mı bilmiyorum ama Niloya dışında hiçbirinin sesi soluğu çıkmıyorNapiyon büyük savaşçı
İyiyim aynen devammm ben de,Hayatıma kaldığı yerden devam ediyorum bacım ne yapayım sen nasılsın napıyosun....Elimizden geleni yaptık hepimiz yine de fikirlerini değiştiremedik. Şimdi pişmanlar mı bilmiyorum ama Niloya dışında hiçbirinin sesi soluğu çıkmıyorYerel seçimler yaklaşınca gelirler yine
Herkes uğraşmaktan vazgeçmiş yine sen ben ve hanım abla uğraşırız gibi. Biz asla akıllanmıyoruzHayatıma kaldığı yerden devam ediyorum bacım ne yapayım sen nasılsın napıyosun....Elimizden geleni yaptık hepimiz yine de fikirlerini değiştiremedik. Şimdi pişmanlar mı bilmiyorum ama Niloya dışında hiçbirinin sesi soluğu çıkmıyorYerel seçimler yaklaşınca gelirler yine
Dayanamaz gelirler bak yazıyorum burayaHerkes uğraşmaktan vazgeçmiş yine sen ben ve hanım abla uğraşırız gibi. Biz asla akıllanmıyoruz
Bence de gelirler bi noktadan sonra içinde tutamıyorsunDayanamaz gelirler bak yazıyorum burayaBu arada maç çok heyecanlı 1-1 şuan set
Kesinlikle...bakalım diğerleri gelecek mi seçimden sonra sırra kadem basanlarBence de gelirler bi noktadan sonra içinde tutamıyorsun
Gelir bi ohhhh derler sonra işler kötüye gidince saklanırlar skjdjdjsjKesinlikle...bakalım diğerleri gelecek mi seçimden sonra sırra kadem basanlar
Savaşçı yine banlanmisKesinlikle...bakalım diğerleri gelecek mi seçimden sonra sırra kadem basanlar
Mart ayını bekliyorum tam gaz hemde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?