- 30 Aralık 2009
- 23.650
- 94.375
- 1.123
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Son şansımıda iyi kullanayım bari sjksjksjksjkbu sene gittin gittin bir dahaki sefere kocan olmadan bakkala bile gidemezsin abla![]()
Herkes dellendi.
bu karınca kostümü giyen dedeye benzettim.Bunu görünce aklıma acaba bir işte çalışıyor da onun kostümüyle mi geldi acaba dedim. Eğer öyleyse bu yaşta yazık bu dedeye
Ultra herşey dahil otelleri tercih edin. En revaçta o şimdi.Yer bizi sonra aslanlar,hayalim paraşütle babadağdan atlamak çok isterim onu.çöldede atv'ye binmek bide.
Otel gibisi varmı yani hazır herşey sunumlarla kavga ediyorum hangisini yesem diye açıkmadan gene yiyom verdiğim paranın hakkını veriyom yani![]()
![]()
Evet öyleymiş yazılanlardan anladığım kadarıyla.Bunu görünce aklıma acaba bir işte çalışıyor da onun kostümüyle mi geldi acaba dedim. Eğer öyleyse bu yaşta yazık bu dedeye
2 senedir öyle tercih yapıyoruz,kızım alıyor biletleri bende transfer işini hallediyorum rahat oluyor oda alıp götürüyorlar dönüşte aynı rahat yani.Ultra herşey dahil otelleri tercih edin. En revaçta o şimdi.
Afiyet olsun bacımDeniz kenarında açmadı içimi
Eki Görüntüle 3254080
afiyet olsunDeniz kenarında açmadı içimi
Eki Görüntüle 3254080
İyi koklasinlar.asagisi cok kalabalik dikkat edin yazdiklariniza kib avcilari avini kokluyordur![]()
kib ne demekasagisi cok kalabalik dikkat edin yazdiklariniza kib avcilari avini kokluyordur![]()
Kendine iyi bakkib ne demek![]()
Onu biliyorum :) Sanki burada başka bir anlamda kullanılmış gibi geldi o yüzden sordum. Kib avcılarıKendine iyi bak
Afiyetler olsunn yarasın kaç para verdin menüyeDeniz kenarında açmadı içimi
Eki Görüntüle 3254080
Mapısta kendine iyi bak demekkib ne demek![]()
Ben kafamda başka açılımlarını bulmuştumMapısta kendine iyi bak demek![]()
oyy ayvalıkDeniz kenarında açmadı içimi
Eki Görüntüle 3254080