Siyasi konusmayalim yasak çünkü secim topigi haric, birbirimizden haberdar olalım dedim.Şimdi burda biz bizemiyiz?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Siyasi konusmayalim yasak çünkü secim topigi haric, birbirimizden haberdar olalım dedim.Şimdi burda biz bizemiyiz?
Siyasi değil abi kızlarla kafa dağıtmak için actim
Siyasi olanlari şimdi gördüm, kapanmasin konu dikkat ederiz biz insallahYorumlara bir bak sonra konuşalım olur mu? Konu açıldı şikayet geldi red verdim ama siyasi paylaşıma evrildi kimse kusura bakmasın.
Geçmiş olsun bacım. Bende 20 liklerden çok çektim. 4 tane iğne yapıldı yine uyuşmadı çekemedi dişimi. Alkolü bırak dediBen bu disten ne çektim arkadaş, hiçbir yöntem ise yaramadı cektirmeye geldimmm
20.35Güncelleme:20.22
Çıksın Çıksın 30 lari 40 lari görsünlerGüncelleme:20.22
Kurunun yanında yaş da yanıyorKızlar tuzumuz kuru olsa banane derdim de degil![]()
Teşekkür ederim ayyyy iyi bari sonunda çektirmişsinGeçmiş olsun bacım. Bende 20 liklerden çok çektim. 4 tane iğne yapıldı yine uyuşmadı çekemedi dişimi. Alkolü bırak dediDedim en son 5-6 yıl önce içmişimdir. En son bu yaz 5 tane iğne ile çektirdim son 20 liği de rahatladım.
Sus ulen kapattircan konuyuOoo bütün törörist çapulcu ne varsa toplanmışsınız ben niye yokum burda![]()
HoşbuldumSus ulen kapattircan konuyuhoş geldin nasılsın
Siyaset yasak ahsksk
Şu an gördüm ben de özür dilerim
bir tanede siyaset topigi acip kimlerin girebilecegini belirleyemiyomuyuzSus ulen kapattircan konuyuhoş geldin nasılsın
Siyaset yasak ahsksk
Hayırbir tanede siyaset topigi acip kimlerin girebilecegini belirleyemiyomuyuz![]()
Ahahahah gizli parola falanbir tanede siyaset topigi acip kimlerin girebilecegini belirleyemiyomuyuz![]()
bdv de falan konu acarken kimlerin yorum yazabilecegini belirliyoduk sankiAhahahah gizli parola falan![]()