Bütün Kızlar Toplandik😍❤

Gidenlerin ardından şu şekil baktım 🥲

Eklentiler

• IMG_20230516_225447.webp
    IMG_20230516_225447.webp
    49,4 KB · Görüntüleme: 45
Ayyyy dayanamammmm 😂😂😂 bakışlara bak. Benim 6 yavru bebem var ekstra bi oğlan bi kız var toplam 8 kediyle boğuşuyorum evde. Benim oğlan çocuklara böyle bakıyo kaldleşwlala
Maşallah 🧿❤️ bebeler büyüyüp tüy dökmeye başlayınca felaket olur 🥲 sütten kesildikten sonra yuva bulabilirsin inşallah 🤐

Maşallah 🧿❤️ bebeler büyüyüp tüy dökmeye başlayınca felaket olur 🥲 sütten kesildikten sonra yuva bulabilirsin inşallah 🤐
Hepsini yuvalandırdım gidecekler 2 aylık oldular bile, anneyi isteyen olmadı ama mühim değil artık benimle. Anne ilk geldiğinde çok döküyordu onuda mamayla hallettik. Çocuk yaşta gelin olmuş birde bulduğumda 4-5 aylıktı. Oğlumla alıştırması zor oldu ama şimdi ayrılmaz ikili oldular. Yavrulardan ikisi siyah, uykulu gözle bi kere fare sanıp çığlık atmıştım 😂😂😂😂

Hepsini yuvalandırdım gidecekler 2 aylık oldular bile, anneyi isteyen olmadı ama mühim değil artık benimle. Anne ilk geldiğinde çok döküyordu onuda mamayla hallettik. Çocuk yaşta gelin olmuş birde bulduğumda 4-5 aylıktı. Oğlumla alıştırması zor oldu ama şimdi ayrılmaz ikili oldular. Yavrulardan ikisi siyah, uykulu gözle bi kere fare sanıp çığlık atmıştım 😂😂😂😂
yaaa ömürlük olsun yuvaları 💙 ben siyah kediye idmanlıyım şu siyah olanı bulduğumuzda avuç içi kadardı, bi de karanlıkta gözükmüyor bunlar kaç gece su içmeye kalktığımda yanlışlıkla çarptım bilmiyorum 😂

yaaa ömürlük olsun yuvaları 💙 ben siyah kediye idmanlıyım şu siyah olanı bulduğumuzda avuç içi kadardı, bi de karanlıkta gözükmüyor bunlar kaç gece su içmeye kalktığımda yanlışlıkla çarptım bilmiyorum 😂
Kardesim beni tutmasa ben az kalsın eziyodum fare diye, bacaksız kıl payı kurtuldu😂😂 evinde siyah kedisi olanlar bordo bedelidir gözümde😂

Kardesim beni tutmasa ben az kalsın eziyodum fare diye, bacaksız kıl payı kurtuldu😂😂 evinde siyah kedisi olanlar bordo bedelidir gözümde😂
Bunlar hasta bulup tedavi ettirdiğimiz sonrasında da eve kapağı atan kediler 😅 artık akıllandım ama duygusal bağ kurmamaya çalışıyorum tedaviden sonra yuva bulamazsam site bahçesinde bakmaya devam😅 iki tane de otoparka yerleştirmiştim😬

Bunlar hasta bulup tedavi ettirdiğimiz sonrasında da eve kapağı atan kediler 😅 artık akıllandım ama duygusal bağ kurmamaya çalışıyorum tedaviden sonra yuva bulamazsam site bahçesinde bakmaya devam😅 iki tane de otoparka yerleştirmiştim😬
Ben duygusal bağ kurmamak için yere bakarak yürümüyorum artık havaya bakıyorum. O ana yakalanırsam geçmiş olsun o yüzden cok iyi anlıyorum. 🥲🥲🥲

Ay ne oldu ya T Tamam gitmiş

Birsürü kişi gitmiş yine

Toplu kıyım mı var noluyo noluyo? Giden gidene.
Black light niye gitt diye son mesajına gittim, tam iki saat öteki topiki okudum, kafa göz girip en son baktım iki taraf edebiyat kitap filan gırla. Olan bizim ponciklere olmuş vallahi. Çok ciddiye alıyorlar bazı şeyleri. Blackim kıyamam çok genç ve kani kaynıyor. Oyhh benim içim geçmiş her halde, ya da bu kullandığım antidepresan beni yumus yumus yaptı vallahi iyi ki yaptı. Son iki senede çok darbeler gördüydum.
Ya bi dk. Banlardan, antidepresan a ordan benim acılara ne zaman geldik :D
Bu akşam dil eğitimi için podcast de dinleyemedim.
Neyse kediboci kaçar..... Iyi geceler

Black light niye gitt diye son mesajına gittim, tam iki saat öteki topiki okudum, kafa göz girip en son baktım iki taraf edebiyat kitap filan gırla. Olan bizim ponciklere olmuş vallahi. Çok ciddiye alıyorlar bazı şeyleri. Blackim kıyamam çok genç ve kani kaynıyor. Oyhh benim içim geçmiş her halde, ya da bu kullandığım antidepresan beni yumus yumus yaptı vallahi iyi ki yaptı. Son iki senede çok darbeler gördüydum.
Ya bi dk. Banlardan, antidepresan a ordan benim acılara ne zaman geldik :D
Bu akşam dil eğitimi için podcast de dinleyemedim.
Neyse kediboci kaçar..... Iyi geceler
İyi geceler 🤎

Black Light cigim gelene kadar buraları boş birakmamaya çalışacağım..
Heyooo huuhuuu gizlar gizlarrr gelemmmmii
Yanaaagizdaaan opeeemmm miii
Siz anaaazin goynundaaaa
Ben souktaaan oleeemmm miii ..

Günaydın tatlı hanımlar,
benim kızın dün yılsonu kermesi ve okul eglencesi vardı. Dün hava çok sıcak ve bunaltıcı idi. Her halde başına güneş geçti. Gece boyunca 39,4 civarı ateş ve iki kez kusma. Az önce de babası geldi doktora götürdü.
Bugün terapim vardı, onu da es geçtim.

Bu arada dün evsahibimin hanımı geldi kapıya, dedi ki biz evi satıyoruz bilgin olsun.Daha 10 ay olmadı buraya oturalı.
Kadına desem ki senin bekar ve ırz düşmanı oğlun benden faydalanamayınca seni beni çıkartmaya mı ikna etti diyecektim, demedim.
İnşallah evi biri satar da bu ırz düşmanı heriften kurtulurum. Bir de bana mesaj atıyor, ben sana kardeşçe? abla gibi asılmıştım!

O nasıl oluyor lan?! Akılları sıra beni korkutup evden çıkaracaklar, işte yerime gelenden iki kat üç kat kira alacaklar. Yemezler.
7 yaşını yeni dolduran bir kızım var, okuluna öğretmenine, yeni mahallesine anca alışmıştı. Bu kadın dört ay önce umreden döndü ve umre için çantasını da benden ödünç almıştı. Ama gözleri aç. Ben de bunu yanlarına bırakmicam. Evde boş boş oturan koca herif işe girsin çalışsın. Benim kiram maaşımın yarısı iken kimse çok pahalı ay nasıl ödersin demiyordu, çatır çatır alıyorlardı parayı.

Günaydın tatlı hanımlar,
benim kızın dün yılsonu kermesi ve okul eglencesi vardı. Dün hava çok sıcak ve bunaltıcı idi. Her halde başına güneş geçti. Gece boyunca 39,4 civarı ateş ve iki kez kusma. Az önce de babası geldi doktora götürdü.

Bu arada dün evsahibimin hanımı geldi kapıya, dedi ki biz evi satıyoruz bilgin olsun.Daha 10 ay olmadı buraya oturalı.
Kadına desem ki senin bekar ve ırz düşmanı oğlun benden faydalanamayınca seni beni çıkartmaya mı ikna etti diyecektim, demedim.
İnşallah evi biri satar da bu ırz düşmanı heriften kurtulurum. Bir de bana mesaj atıyor, ben sana kardeşçe? abla gibi asılmıştım!

O nasıl oluyor lan?! Akılları sıra beni korkutup evden çıkaracaklar, işte yerime gelenden iki kat üç kat kira alacaklar. Yemezler.
7 yaşını yeni dolduran bir kızım var, okuluna öğretmenine, yeni mahallesine anca alışmıştı. Bu kadın dört ay önce umreden döndü ve umre için çantasını da benden ödünç almıştı. Ama gözleri aç. Ben de bunu yanlarına bırakmicam. Evde boş boş oturan koca herif işe girsin çalışsın. Benim kiram maaşımın yarısı iken kimse çok pahalı ay nasıl ödersin demiyordu, çatır çatır alıyorlardı parayı.
Geçmişolsun kızın inşallah çabuk toparlar 🙏🏻 kardeşçe asılmak da iyimiş.. asılmayı da güzellediler bravo valla. Ev sahipleri bunu çok yapıyor malesef bahaneyle evi tahliye etme işini😠

Hoşgeldiiin hanım abla:KK76:
Hoş buldum sağol :KK33:

Günaydın tatlı hanımlar,

Çok geçmiş olsun kızına havalarda tam düzelmedi daha hemen kapıyorlar şifayı .

Geçmişolsun kızın inşallah çabuk toparlar 🙏🏻 kardeşçe asılmak da iyimiş.. asılmayı da güzellediler bravo valla. Ev sahipleri bunu çok yapıyor malesef bahaneyle evi tahliye etme işini😠

34 yaşında oğlu var, anası babası çok yaşlı diye evi ondan tuttum, ama evin sahibi babası.
O da ev sahibi ayağına benim boşandığımı duyunca beni sahipleniyordu.
Arıyor abla ışığın yok evde değil misin?
Arıyor oo abla whatsapp ten durum paylaşmışsın, geziyor musun oo ez paralar??!

En son beni saat 22.30 da aradı bi gece. Abla bak sende kaşınıyorsun ha, arabanı dışarıya bırakma demedim mi ? ( arabamı kapalıda tutardım, depremden sonra çıkardıydım, üzerine çatıdan uçan bir parça düştü, ön cam tuzbuz olmuştu )

Bu laflara ben patladım, sürekli zaten yol yapıyordu. KAç kere sordum bak sen bana asılıyor musun diye? Yok abla olur mu sen benim ablam yaşındasın. 11 yaş bu arada benden küçük. He he diyordum içimden, abla ayagı g*t ayagı.
Neyse son 3 aydır ben bunu engellemiştim w.appten. Görünce selam filan da vermiyordum. Demek ağırına gitti bu, çünkü evinde BEDAVA oturuyorum ya herşeyiyle onun. ev, içindeki ben hatta benim arabam!

Haddini bildirince de annesine artık ne dediyse beni korksun da evden çıksın diye evi satıyoruz yalanıyla geldiler. Ama ben yemem. Alttan da almam.

Geçen martta eski boşanma avukatımın bana açtığı icra davasından feragat etmelerine neden oldum savunmamla. Şükürler olsun yol yordam bilen kadınız. Nafaka davamı da ben açtım ben takip ediyorum.

Hiç sanmyıyorum ama inşallah evi satarlar da bu sonradan görmelerden kurtulurum, sanki bedava oturuyoruz evlerinde. Hayret bişi.

Back
X