- 8 Nisan 2023
- 5.405
- 47.580
- 478
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayyyy dayanamammmmGidenlerin ardından şu şekil baktım![]()
MaşallahAyyyy dayanamammmmbakışlara bak. Benim 6 yavru bebem var ekstra bi oğlan bi kız var toplam 8 kediyle boğuşuyorum evde. Benim oğlan çocuklara böyle bakıyo kaldleşwlala
Hepsini yuvalandırdım gidecekler 2 aylık oldular bile, anneyi isteyen olmadı ama mühim değil artık benimle. Anne ilk geldiğinde çok döküyordu onuda mamayla hallettik. Çocuk yaşta gelin olmuş birde bulduğumda 4-5 aylıktı. Oğlumla alıştırması zor oldu ama şimdi ayrılmaz ikili oldular. Yavrulardan ikisi siyah, uykulu gözle bi kere fare sanıp çığlık atmıştımMaşallahbebeler büyüyüp tüy dökmeye başlayınca felaket olur
sütten kesildikten sonra yuva bulabilirsin inşallah
![]()
yaaa ömürlük olsun yuvalarıHepsini yuvalandırdım gidecekler 2 aylık oldular bile, anneyi isteyen olmadı ama mühim değil artık benimle. Anne ilk geldiğinde çok döküyordu onuda mamayla hallettik. Çocuk yaşta gelin olmuş birde bulduğumda 4-5 aylıktı. Oğlumla alıştırması zor oldu ama şimdi ayrılmaz ikili oldular. Yavrulardan ikisi siyah, uykulu gözle bi kere fare sanıp çığlık atmıştım![]()
Kardesim beni tutmasa ben az kalsın eziyodum fare diye, bacaksız kıl payı kurtulduyaaa ömürlük olsun yuvalarıben siyah kediye idmanlıyım şu siyah olanı bulduğumuzda avuç içi kadardı, bi de karanlıkta gözükmüyor bunlar kaç gece su içmeye kalktığımda yanlışlıkla çarptım bilmiyorum
![]()
Bunlar hasta bulup tedavi ettirdiğimiz sonrasında da eve kapağı atan kedilerKardesim beni tutmasa ben az kalsın eziyodum fare diye, bacaksız kıl payı kurtulduevinde siyah kedisi olanlar bordo bedelidir gözümde
![]()
Ben duygusal bağ kurmamak için yere bakarak yürümüyorum artık havaya bakıyorum. O ana yakalanırsam geçmiş olsun o yüzden cok iyi anlıyorum.Bunlar hasta bulup tedavi ettirdiğimiz sonrasında da eve kapağı atan kedilerartık akıllandım ama duygusal bağ kurmamaya çalışıyorum tedaviden sonra yuva bulamazsam site bahçesinde bakmaya devam
iki tane de otoparka yerleştirmiştim
![]()
Birsürü kişi gitmiş yine
Black light niye gitt diye son mesajına gittim, tam iki saat öteki topiki okudum, kafa göz girip en son baktım iki taraf edebiyat kitap filan gırla. Olan bizim ponciklere olmuş vallahi. Çok ciddiye alıyorlar bazı şeyleri. Blackim kıyamam çok genç ve kani kaynıyor. Oyhh benim içim geçmiş her halde, ya da bu kullandığım antidepresan beni yumus yumus yaptı vallahi iyi ki yaptı. Son iki senede çok darbeler gördüydum.Toplu kıyım mı var noluyo noluyo? Giden gidene.
İyi gecelerBlack light niye gitt diye son mesajına gittim, tam iki saat öteki topiki okudum, kafa göz girip en son baktım iki taraf edebiyat kitap filan gırla. Olan bizim ponciklere olmuş vallahi. Çok ciddiye alıyorlar bazı şeyleri. Blackim kıyamam çok genç ve kani kaynıyor. Oyhh benim içim geçmiş her halde, ya da bu kullandığım antidepresan beni yumus yumus yaptı vallahi iyi ki yaptı. Son iki senede çok darbeler gördüydum.
Ya bi dk. Banlardan, antidepresan a ordan benim acılara ne zaman geldik
Bu akşam dil eğitimi için podcast de dinleyemedim.
Neyse kediboci kaçar..... Iyi geceler
Bi enkaz devraldınBlack Light cigim gelene kadar buraları boş birakmamaya çalışacağım..
Heyooo huuhuuu gizlar gizlarrr gelemmmmii
Yanaaagizdaaan opeeemmm miii
Siz anaaazin goynundaaaa
Ben souktaaan oleeemmm miii ..
Geçmişolsun kızın inşallah çabuk toparlarGünaydın tatlı hanımlar,
benim kızın dün yılsonu kermesi ve okul eglencesi vardı. Dün hava çok sıcak ve bunaltıcı idi. Her halde başına güneş geçti. Gece boyunca 39,4 civarı ateş ve iki kez kusma. Az önce de babası geldi doktora götürdü.
Bugün terapim vardı, onu da es geçtim.
Bu arada dün evsahibimin hanımı geldi kapıya, dedi ki biz evi satıyoruz bilgin olsun.Daha 10 ay olmadı buraya oturalı.
Kadına desem ki senin bekar ve ırz düşmanı oğlun benden faydalanamayınca seni beni çıkartmaya mı ikna etti diyecektim, demedim.
İnşallah evi biri satar da bu ırz düşmanı heriften kurtulurum. Bir de bana mesaj atıyor, ben sana kardeşçe? abla gibi asılmıştım!
O nasıl oluyor lan?! Akılları sıra beni korkutup evden çıkaracaklar, işte yerime gelenden iki kat üç kat kira alacaklar. Yemezler.
7 yaşını yeni dolduran bir kızım var, okuluna öğretmenine, yeni mahallesine anca alışmıştı. Bu kadın dört ay önce umreden döndü ve umre için çantasını da benden ödünç almıştı. Ama gözleri aç. Ben de bunu yanlarına bırakmicam. Evde boş boş oturan koca herif işe girsin çalışsın. Benim kiram maaşımın yarısı iken kimse çok pahalı ay nasıl ödersin demiyordu, çatır çatır alıyorlardı parayı.
Hoş buldum sağolHoşgeldiiin hanım abla![]()
Çok geçmiş olsun kızına havalarda tam düzelmedi daha hemen kapıyorlar şifayı .Günaydın tatlı hanımlar,
benim kızın dün yılsonu kermesi ve okul eglencesi vardı. Dün hava çok sıcak ve bunaltıcı idi. Her halde başına güneş geçti. Gece boyunca 39,4 civarı ateş ve iki kez kusma. Az önce de babası geldi doktora götürdü.
Bugün terapim vardı, onu da es geçtim.
Bu arada dün evsahibimin hanımı geldi kapıya, dedi ki biz evi satıyoruz bilgin olsun.Daha 10 ay olmadı buraya oturalı.
Kadına desem ki senin bekar ve ırz düşmanı oğlun benden faydalanamayınca seni beni çıkartmaya mı ikna etti diyecektim, demedim.
İnşallah evi biri satar da bu ırz düşmanı heriften kurtulurum. Bir de bana mesaj atıyor, ben sana kardeşçe? abla gibi asılmıştım!
O nasıl oluyor lan?! Akılları sıra beni korkutup evden çıkaracaklar, işte yerime gelenden iki kat üç kat kira alacaklar. Yemezler.
7 yaşını yeni dolduran bir kızım var, okuluna öğretmenine, yeni mahallesine anca alışmıştı. Bu kadın dört ay önce umreden döndü ve umre için çantasını da benden ödünç almıştı. Ama gözleri aç. Ben de bunu yanlarına bırakmicam. Evde boş boş oturan koca herif işe girsin çalışsın. Benim kiram maaşımın yarısı iken kimse çok pahalı ay nasıl ödersin demiyordu, çatır çatır alıyorlardı parayı.
Geçmişolsun kızın inşallah çabuk toparlarkardeşçe asılmak da iyimiş.. asılmayı da güzellediler bravo valla. Ev sahipleri bunu çok yapıyor malesef bahaneyle evi tahliye etme işini
![]()