Bütün Kızlar Toplandik😍❤

Kızımın nafakasını çatır çatır alacağım.
Hatta hakim bağlarsa bana nafaka onu da alacağım, 500 tl bile olsa.. Onu da alacağım.
Beni maddi manevi soktuğu sıkıntılara saysın.

O kadar sıkıntı çektim ki kızımın ilk okul günündeki fotoma baktım. Hatırlıyorum. O dönem göz kapağı düşüklüğü yaşıyordum. Sonra antidepresanımı değiştirdim de biraz rahatlayınca düzeldi. Düşünün ne kadar sıkılmış bunalmıştım.

O paraları da alıp kızıma fon oluştıracağım, onun için çalışsın, yatırım yapsın.
Parasına ihtiyacım yok demeyeceğim ki aslında yok. Ama yine de alacağım !

Hatta hakim bağlarsa bana nafaka onu da alacağım, 500 tl bile olsa.. Onu da alacağım.

O kadar sıkıntı çektim ki kızımın ilk okul günündeki fotoma baktım. Hatırlıyorum. O dönem göz kapağı düşüklüğü yaşıyordum. Sonra antidepresanımı değiştirdim de biraz rahatlayınca düzeldi. Düşünün ne kadar sıkılmış bunalmıştım.

O paraları da alıp kızıma fon oluştıracağım, onun için çalışsın, yatırım yapsın.
Doğru düşünmüşsün hatta döviz fonu olsun ülke durumları malum.

Doğru düşünmüşsün hatta döviz fonu olsun ülke durumları malum.

Eurobond olur, altın olur petrol olur gümüş olur. Biraz araştırma yaparım tam olarak hangisi nasıl çalışır bilmiyorum.
Sonra da basacağım parayı fona.

Bas bas paraları fonlaraaaa...
Bi daha mı gelicez dünyaya :D

Selamlar nasılsınız kızlar.
Bakıyorum topikte in cin top oynuyor.

Benim size güzel bir haberim var.
Altı aylık işsizlikten sonra aradığım kriterlere çok yakın uluslararası bir firmada orta düzey yöneticilik pozisyonunda bir iş buldum. Hem de ağırlıklı olarak evden çalışma, ofise gitme ise bize bağlı. İşimiz olursa ayda bir iki defa gidebiliyoruz.

Maaş skalası da beklentilerimin bir miktar üstünde ve bu çok çok iyi oldu. Dünya kadar kredi borcum vs. var.

Hepinize kucak dolusu sevgilerimle..
Boçiniz. :KK200:
Çok sevindim senin adına🥰

Ve bu utanmaz adam utanmadan dün akşam kızımın daveti üzerine evime geldi, ve pis pis yavşadı.
Bana tutarsız diyene bak, kibarca kovdum evimden.

Anahtarımı da vermiştim, onu da en kısa zamanda alacağım ondan. Pislik, ne olacak!
Anahtarı yedekletebilir, bence evin anahtarını değiştir.

Al ya hakkını bırakma hiçbir şekilde.
kendin için de yavrun için de.

Son düzenleme:
Back
X